چالش کتاب کاغذی 📜

سلام سلام کتابخونا کجایین!!!؟
گوشیا فقط وقتتون را می گیرن بخدا
همین حالا گوشی را بزارید کنار و یک کتاب بردارین شروع کنین
والا سود دارینا

2 پسندیده

دوستان عزیز شروع کردم با این کتاب قدرت باور از زبان فرحناز نوروزی و وحید ضیایی

4 پسندیده

در باب تسلای خاطر، آرامش یافتن در دوران ظلمت

این کتاب رو به تازگی خوندم و به دوستان پیشنهاد میکنم. همونطور که از عنوان کتاب پیداست نویسنده در این کتاب به ایده هایی برای یافتن تسلای خاطر برای انسان امروزی پرداخته و در مجموع از هفده شخص الهام بخش در تاریخ صحبت کرده و با بیان زندگی نامه اونها و اینکه چطور با فقدان و رنجهای زندگیشون دست و پنجه نرم کردن راه هایی رو برای رسیدن به تسلای خاطر معرفی کرده؛ افرادی مثل مارکوس اورلیوس، سیسرون، بوئتیوس، دیوید هیوم و آلبر کامو.

در کل نویسنده قصد داشته از خلال معرفی این هفده شخص بگه که زندگی هنوز ارزش زیستن داره و نباید امیدمون رو به کلی از دست بدیم. این کتاب به ویژه برای خواننده ایرانی در شرایط اسفبار امروز میتونه اندکی تسلی بخش باشه. کمترین فایده این کتاب شاید این باشه که به خواننده نشون میده انسانها در طول تاریخ محکوم به رنج بودن و برای یافتن تسلا و امید به ادامه زندگی مجبور به تقلا. مثلا اونجا که از مرگ دختر سیسرون صحبت میکنه و اینکه چطور سیسرون به سختی این فقدان دردناک رو تحمل کرد به ما یاد میده که مرگ عزیزان در دو هزار سال پیش هم به اندازه الان دردناک بوده و ما در این سرنوشت تنها نبوده و نیستیم.

5 پسندیده

به به ،،،،کتاب:heart_eyes:
حتما بعد امتحانام کتاب غیر درسی میخونم و این کتاب های پیشنهادی رو در اولویت قرار میدم تشکر فراوان بابت معرفی
برای تابستون کلی برنامه چیدم:grin: یکیش کتاب خوندنه
از ایرانی بگیررر تا خارجکی

2 پسندیده

ممنون که به ما هم معرفی کردید.

2 پسندیده

عشق به سرنوشت، چگونه رواقی باشیم

این کتاب به آموزه های کاربردی رواقیان باستان پرداخته و بویژه از گفتارهای اپیکتتوس برای زندگی بهتر استفاده کرده. یکی از بهترین کتابها در زمینه رواقی زیستن که به همه پیشنهادش میکنم. استاد مصطفی ملکیان هم مقدمه ای بر این کتاب نوشته اند.

شاید نشه به سرنوشت عشق بورزیم، ولی این کتاب به ما کمک میکنه که دست کم شرایط بیرون از اختیارمون رو بپذیریم و با سرنوشت بیرحم بسازیم و کمتر رنج ببریم. به قول حکیم فردوسی:

چنین است رسم جهان جهان
همی راز خویش از تو دارد نهان

نسازد تو ناچار با او بساز
که روزی نشیب است و روزی فراز

چنانچه نسخه کاغذی این کتاب رو نتونستید پیدا کنید نسخه صوتی این کتاب ارزشمند در اپ های کتابخوان موجوده.

2 پسندیده

این کتاب‌ها خوبه. ولی یکی مثل من که داستان کوتاه خونه چی پیشنهاد می‌کنید. البته نویسنده‌ی فارسی زبان و ترجیحاً جدید باشه

1 پسندیده