دقیقا
من هم از «مخالفت»هایی که بعضی اعضا در اینجا با هم دارن خوشم میاد، باعث میشه بحث شکل بگیره و از اونجایی که اعضا بدون لکنت نظرشون رو بیان میکنن، این بحثها دوام و قوام بیشتری میگیره و من هم نظرات اکثرا اشتباه خودم رو بیان میکنم و درگیر بحث و یادگیری مداوم میشم.
پنج شاهکار برتر شاهنامه از دیدگاه زنده یاد جلال خالقی مطلق:
(جلال خالقی مطلق، سخنهای دیرینه، سی گفتار درباره فردوسی و شاهنامه)
دقیقا این صفحه کتاب خیلی خیلی خوب بود برای من هم. و جالبیش اینجاست که من دقیقا تازه این کتاب رو میخونم و چند صفحه بعد از این صفحهای که فرستادین هستم. همزمان دو کتاب رو دارم مطالعه میکنم یکی این و دیگری کتاب محدودیت صفر
برای همهمون سخته با دردامون کنار بیایم و واقعا همیشه ازش فرار میکنیم و شاید یکی از علتهایی که سعی میکنیم هیچوقت تنها نباشیم هم برای همینه، که اون خاطرات و اتفاقات تلخ رو با خاطرات جدید جایگزین کنیم اما غافل از اینکه ذهن گول نمیخپره و همیشه به یاد میاره اون روزا رو مگرررر اینکه باهاش روبرو بشیم و ازش فرار نکنیم
خود من از وقتی که یاد گرفتم ناراحتیها و رنجهام رو بنویسم یک بار عظیمی از رو دوشم برداشته شد. همه اتفاقات تلخ رو بخاطر اوردم و ناراحتی و علت ناراحتی رو پیدا کردم و نوشتم اینجوری ذهن دیگه خیلی خیلی کمتر مرورش میکنه و با تکنیک pq هم ذهن ارومه اروم میشه
از وقتی این کارارو کردم خیلی به ارامش ذهنم کمک شده به شماها هم توصیه میکنم دوستان![]()
اون روزا رو یادته
من خیلی قدیمی نیستم ولی پستای اون زمانو میبینم هرازگاهی.
پاک کردن صورت مسئله یا سرپوش گذاشتن روی اون راه چاره نیست. باید باهاش روبرو شد تا حل بشه.
اون روشی هم که گفتین رو میشه توضیح بدین؟ سرچ زدم مطلب دقیقی پیدا نکردم.
دقیقا افسانه جان
خیلی رو این مورد تاکید میشه که مشکل رو یک برگه بنویسی و پاره کنی آروم میشی
من خودم واقعیتش از این روش واسه حل مشکل استفاده نکردم، چون من یه سری دوره ها گذروندم قبلا، از روش های دیگه پاکسازی استفاده کردم، هر چند تو اون دوره هم این تمرینی که میگی بود، ولی من خودم با روش های دیگه بیشتر ارتباط میگرفتم
ولی در مورد بعصی مسائل منم تجربه اش کردم که وقتی چیزی رو نوشتم، عصبانیتم فروکش کرده و اهمیتش رو برام از دست داده و واقعا آدم آروم و خالی میشه و خیلی خوبه
عزیزم کتاب محدودیت صفر کجا رسیدی؟
من چند روزیه سرم شلوغه وقت نکردم بخونم![]()
البته خداروشکر این سر شلوغی هم یک جذب زیبایی بود که دلم میخواست اتفاق بیفته و خوشبختانه با شروع انرژی مثبت رقم خورد![]()
جسارتا این کتاب ها رو از کجا تهیه میکنید ؟
الان این کتاب راجب اینه که چطوری ناراحتی هامون رو قبول کنیم و کنار بیایم ؟
اگه تهرانین ، باغ کتاب پره
ایول تهران نیستم ![]()
نه در این مورد نیست.
عهه مرسی نمیدونستم ![]()
پس راجب چیه ؟ ![]()
چقدر جالب ، حتما میخونم
ممنون بابت معرفی ![]()
خواهش میکنم
سلام یه مدتی میشه گرفتم دقیقاً یادم نیس کدوم سایت هستش فقط نکته مهم اینه که اگه میگیرن نسخه بدون حذفیات باشه بهترینش اونه