با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان گرامی
و @YoKambiz
این سوال رو مدتی به خودم میگم که واقعاً برای چی به دنیا آمدم .
به فکر میاُفتم ، مخصوصاً قبل از خواب یا در خیابان ، اتوبوس که این کار رو انجام میدهم آن کار رو انجام میدهم و در توهمِ کار انجام شده هستم . ولی تا امروز نا امید شدم خسته شدم که حتی در فکر زبان انگلیسی هم رسیدنش برای من ناممکن شود .
به خودم فکر کردم ، چرا من نَه . مگه من چی میخوام .
با دیدن مقالههایی از تالار زبانشناس ، تا حالا به خودم به کارهام متعهد نبودم شاید هنوز هم نباشم .
با جملات بزرگان ، به خودم نگاه میکنم
کسی که نتواند افکارش رو تغییر دهد هیچ چیز را نمیتواند تغییر دهد .
جرج برنارد شاو
همیشه کامل به هدف و آرزوم فکر نکردم و از کلمههایی ناقص مثلِ یه جورایی استفاده کردم (حتی در مورد زبان انگلیسی) .
دو سال پیش حدوداً یک سال کلاس گیتار میرفتم ، فقط در توهمِ اینکه گیتاریست میشوم خوشحال بودم . از استاد دفتر و کتابی گرفتم که یک روز در هفته یک تا دو صفحه که یک بخشِ کوتاهی از کتاب میشد ، آموزش میداد . مرحله به مرحله سخت میشد مخصوصاً در انگشت گذاری آکورد . به مرور زمان خسته شدم که کنار گذاشتم .
من که از کودکی دوست داشتم گیتاری داشته باشم که هَرَز گاهی ، گیتار بِنَوازَم گیتار رو کنار گذاشتم تا خاک بخورد .
حالا ترسم از یادگیری زبانِ .
با دیدنِ مقالههایی از تالار زبانشناس ، تا حالا به خودم به کارهام متعهد نبودم شاید هنوزم هم نباشم .
کامل میخوام …
تلاش میکنم …
میاُفتم …
پا میشوم …
و ادامه میدهم …
کاری رو شروع کردم و شکست خوردم . پا میشوم و ادامه میدهم .
با حرفت موافقم
تلنگر بزرگی هم برای من بود . خدا پدر و مادرتان را برایتان نگه دارد . من پدرم رو چند سال پیش از دست دادم .
من حتی یک رفیق ندارم که با او عکس بیاندازم (البته در دوره تحصیلی یکی دوتا داشتم ) .
وحشتناک موافقم
کسی که نتواند افکارش را تغییر دهد هیچ چیز را نمیتواند تغییر دهد .
جرج برنارد شاو
فوقالعادست خیلی چیزا یاد گرفتم .
نگم برات:tired_face: …
با حرفات فکر آدم رو باز میکنی
انسانیت بهترین دینِ دنیاست
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی
سعی بر آن کن نرود رو به تَباهی
مطلب دل را طلب از سوی خدا کن
زان که بود رحمت او لایتناهی
مقاله رو Bookmark کردم تا هر از گاهی که در هنگام
نا امیدی ، شکست ، ناخوش ، دلگیر و… بودن به مقاله یا دلنوشت نگاهی بیاندازم .
دوستان
من مطمئنم که از پسِ این کار برمیآیید