انتشار آزمایشی نسخه ۸.۱۰ نرم افزار زبانشناس

لطفا درستش کنید
هر وقت که وارد لایتنر اصلی میشم اینطوری میشه :pray:

2 پسندیده

بله، درست شد ممنونم.

2 پسندیده

سلام جناب ناصری
من هر بار برنامه رو بروزرسانی میکنم باید از اول برم تنظیم کنم که دوس دارم لایتنر اول معنی انگلیسی رو برام نشون بده. اینم لطفا درست کنید یادش بمونه.

3 پسندیده

ورژن ۸.۱۰.۱۲ رو تست کنید ببینید این مشکل حل شده یا خیر

3 پسندیده

الان تست کردم این دوتا مشکل رو دیدم :

۱. دکمه ادامه همونطور که دیدید، کار نکرد، و محبور شدم از back خود گوشی استفاده کنم.
۲. من کلمه on the other hand رو به لایتنر اضافه کردم، رفت تو بخش “نیاز به یاداوری” بعد رفتم داخل لایتنر که مرورش کنم و با اینکه “نمیدانستم” رو زدم ولی اون لغت رفت تو بخش “در حال یادگیری” در حالی که من اصلا پیشرفتی تو یادگیری اون کلمه نکردم.

4 پسندیده

مشکلشو پیدا کردیم

حل میشه.

2 پسندیده

اگر به همین شکل ادامه بدهید و برنامه‌ای برای رابط کاربری و تجربه‌ی کاربری اپلیکیشن نداشته باشید، به بدترین الگوی موجود در این زمینه یعنی “سيستم جامع دانشگاهي گلستان” تبدیل خواهید شد. بدترین تجربه‌ای که بسیاری از دانشجویان داشته‌اند.

1 پسندیده

دوست خوبم اپدیت های روزانه اپلیکیشن رو مشاهده نمیکنین؟ مسلما به مانند سیستم دانشگاهی نخواهد شد چون همواره در تلاش هستیم تا نظرات مخاطبان رو بشنویم و در راستای پیشرفت اپ به کار میبریم

5 پسندیده

سلام آقای ناصری وقت‌تون به‌خیر. ممنون از پیگیری‌ها و زحمات. @hnaseri

حقیقتش فکر‌ کنم بخاطر حواس پرتی و هم وزن گوشی و گردن درد و این بحثا خیلی از کاربرها در کنار نسخه موبایل که همیشه در دسترس هست و عالیه، نسخه وب رو راحت تر باشن و اگر بشه زمانی که رفع نقص شد یک اطلاعی بدید لطفا

و اینکه یک موردی هم فیلم گرفتم اگر این موضوع رو بررسی کنید بازم ممنون میشم. (موقعی که با موس داخل نرم‌افزار زبانشناس کار می‌کنیم علاوه بر دکمه پلی و بکوارد و فوروارد، لغات زیر این دکمه ها رو هم انتخاب می‌کنه)

5 پسندیده

یه باگ های عجیبی پیدا کرده لطفا هرچه زودتر درست کنید

2 پسندیده

سلام
چطور می شه لغت رو به لایتنر اضافه کرد ،من هر لغتی که می زنم هیچ لغتی رو نشون نمی ده که بتونم ذخیره کنم،ممنون می شم راهنمایی کنید

1 پسندیده

لطفا مشکلتون رو با ارسال عکس بیشتر توضیح بدید.

1 پسندیده

لطفا به ورژن ۸.۱۰.۱۵ آپدیت کنید. این مشکل حل شد.

بله نسخه وب هنوز حالت آزمایشی هست که در ادامه بهترش میکنیم.

4 پسندیده

سلام. خیلی ممنونم.

آقای ناصری، داخل لایتنر معنی رو که می‌زنیم سه خط اول معنی رو نشون میده اگه طولانی باشه و اگر هم بخوایم اسکرول کنیم اون ناحیه رو اسکرول نمی‌کنه بلکه کل لایه می‌ره بالا و وارد دیکشنری می‌شه. اما وقتی با موس امتحان می‌کنیم کاملا درست اسکرول‌ می‌شه. (اسکرین رکورد زیر:)

3 پسندیده

این مشکل از همون اولین اپدیت که معنی انگلیسی اضافه شد وجود داشت.

2 پسندیده

این باگ رو درست کنید🙏

3 پسندیده

نسختون قدیمیه. لطفا از طریق لینهای بالا یا گوگل پلی آپدیت کنین.

2 پسندیده

سلام آقای ناصری .
جدیدا این مشکل برام پیش اومده . حالا من نمیدونم بخاطر گوشیم هست یا برنامه . ( اینم بگم که این آپدیت رو روی گوشی دیگری نصب کردم و استفاده می کنم و رو یگوشیدقبلیم این مشکل رو نداشتم و اصلا این آپدیت رو نصب نکرده بودم )

روی هر لغتی میزنم اینجوری میشه بعدش

3 پسندیده

سلام، نمیدونم این مشکل برنامه س یا مدلشه :

کلمه shrink داخل لایتنر یه خط ش پر بود ولی بعد از اینکه نمیدانستم رو زدم یه خط دیگه اش هم پر شد.
قاعدتا وقتی معنی رو نمیدونی نباید اینجوری بشه
این برای چیه؟

2 پسندیده

سلام. نه این مشکلی نداره. کلمات قرمزرنگ در واقع همون کلمات نارنجی رنگی (در حال یادگیری) هستند که زبانشناس برای مرور همون روز شما تدارک می‌بینه. اگر بزنید نمی‌دانم قطعا دوباره برمیگرده به در حال یادگیری (نارنجی) اما اگر بزنید می‌دانم دو حالت داره یا اینکه به قدر کافی نمی‌دونید و نارنجی می‌شه یا اینکه اون کلمه سابقه خوبی داشته و این بار با زدن می‌دانم سبز می‌شه.

3 پسندیده