آقا تشکر خیلی ممنونم🌹
نسخه 8.10.3 منتشر شد
تغییرات:
رفع مشکل لایتنر هر درس
رفع مشکل باز شدن مرورگر پس از ورود به لایتنر در صورت انتخاب بودن دیکشنری گوگل ترانسلیت
بهبود عملکرد افزودن متن به لایتنر از بیرون از اپلیکیشن
سلام وقتتون بخیر
وقتی مثلا من قسمت ۱۰ هری پاتر رو میبینم و میدانم یا نمیدانم تعدادی از لغت های درس که توی لایتنرم هستن رو حین مطالعه میزنم، بعد که میخوام بقیه لغت های لایتنر اون درس رو بخونم، یعنی توی صفحه لیست دروس قسمت بالا سه نقطه رو میزنم و لغات لایتنر درس رو میخوام بخونم، همه اون لغتایی که حین خوندن قسمت ۱۰ خوندم رو هم باز میاره.
با عرض سلام و خسته نباشید
یه مشکلی من خیلی وقته دیدم چون سراغ امارا نمیرم هی یادم میره بگم و از چند ماه پیش که اولین بار نسخه ی ازمایشی اومد اینجوری شد
تو نموداراکه بریم قسمت میدانم و در حال یادگیری عملا اگه زوم نکنم هیچیو نشون نمیده فککنم چون وقتی اون موقعها این نسخه رو نصب کردم کلا مقدار دقیقش از بین رفتع و همینجوری اومده بیست هزارتا بیست هزارتا چیده تو روزایه رندم و کلا امارو به هم زده
الان چون اون مقدارا خیلیی زیادن مقدارای کم هر روزمو کلا نشون نمیده چون در مقایسه با اون خیلی کمن
این مشکل رو الان باید باهاش چیکار کرد؟
درست میشه اصلا؟
لطفا با فرستادن عکس مشکلتون رو بیشتر توضیح بدید.
بررسی میشه
مشکل در اضافه کردن کلمات مرکب نظیر phrasal verb ها expression ها و colocation ها و برخی کلمات منفرد که آندرلاین نشده اند
مثلا کلمه go off یا wrap up یا beyond my means رو نمیتوانم به لایتنر اضافه کنم در دروس دیگر هم بعضی از کلمات منفرد رو نمیشد اضافه کرد و گاها اشتباهی بجای اون کلمه در دیکشنری کلمه #Name ظاهر میشد که بسیار تعجب برانگیز هست
من تازه امتحان کردم شد
دقیقا همین کلمه هایی که شما گفتین
برای بعضی از عبارات برای منم این اتفاق افتاده اما کلمه نه
اینجوری شدن اقای ناصری
الان که دارم فکرشو میکنم مثلا تو میدانم ها چهار پنج تا از این ۲۲ هزارتاییا هست ولی مجموع رو زده ۲۹ هزار
این چجوریه قضیش؟
سلام، این نسخه که نسخه آزمایشی نیست؟ نسخه اصلیه دیگه؟
چون میخوام آپدیت کنم خیلی وقته اپدیت نکردم رو ۸/۸ مونده
الان متوجه شدم که علاوه بر موردی که توضیح دادم، وقتی میخوایم مثلا لایتنر کل لغات هری پاتر روتوی قسمت لیست بخش ها انجام بدیم، (نه هر بخش به صورت جدا)، همه لغات توی لایتنر رو که باید مرور کنیم نشون میده
مهندس جان
عالی
پیش میری
سلام و خداقوت به شما آقای ناصری و تیم زحمتکش زبانشناس.
۱. این باگ رو فیلم گرفتم ممنون میشم بررسی کنید. نسخه ۱۰.۸.۱
(توضیح: وقتی همزمان لایتنر تموم شده و هم زنجیره کامل شده با زدن ادامه میفته روی لوپ البته مشکل حادی نیست.)
۲. یک پیشنهاد هم داشتم اگر امکان داشته باشه درسها رو به صورت دستی هم بشه وضعیتش رو از حالت مطالعه شده به عدم مطالعه و بلعکس تغییر داد چون در مواردی با فوروارد کردن یه قسمت از وسط یک درس و عدم مشاهده حتی یک جمله، کل اون درس رو به عنوان مطالعه نشده میشناسه. اگه بشه دستی علامت زد و عوض کرد خیلی عالی میشه. ممنونم.
۲. یک نمونه از عدم مشخص شدن مطالعه شدن درس:
آپدیت کنید مشکل حل میشه:
آخرین نسخه ۸.۱۰.۵ هست که احتمالا امروز در گوگل پلی هم منتشر میشه
این مشکل درست نمیشه آقای ناصری؟
@hnaseri
سلام وقت بخیر، @hnaseri جناب ناصری ممنونم از زحماتتون ؛ یه تکته ای رو میخاستم اینجا اضافه کنم اونم اینه که اگه سرعت فیلمایی که به عنوان مثال برای یه لغت درنظر گرفته شده کمتر باشه و ما آروم بتونیم ام تلفظ اون جمله رو یادبگیریم و هم مُدام تکرار کنیم خیلی بهتر میشه ، مثل زمانی که توی درس ها میتونیم سرعت گوینده رو زیاد یا کم کنیم
به همکاران سپردم اگه بشه درستش کنن
ایده ی خوبیه
ببینم میشه انجامش داد یا نه
سلام آقای ناصری عزیز
آپدیت ها خیلی مفید بودن ولی چرا سایز آواتار ریز شده ؟
جذابیتشو از دست داده . اگه میشه برگرده به حالت قبل
چرا اینطوری شده
برای من اینطوری نشده