زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: کم کم باید خودمون رو بازنشست کنیم دیگه جناب باقری

5 پسندیده

بعد از دوماه فکر کنم زبان خوندن واسم تبدیل به عادت شده

8 پسندیده

بازنشستگی که زوده شما بودنتون نعمته.
تازه زبان خوندن داره جذاب میشه

2 پسندیده

مگه ٣٠ سال کار کردین که حرف از بازنشستگی می زنین
اصلا ٣٠ سالتون هست آقای باقری
نوشین خانم
اگه برای سنواته که سنوات بهتون میدم بمونید کار کنید قرارداد بعد از ٣٠ سالگیتون با من حقوقتون رو دوبرابر کردم با قرارداد جدید میشه ٣ برابر

3 پسندیده

سلام اقا مصطفی گل
صد البته نوشین خانم خیلی سنی ندارن :upside_down_face:
ولی من با اجازه شما چهل رو رد کردم ولی تا خود زبانشناسی ها منو نندازن بیرون قصد خداحافظی ندارم :joy:

7 پسندیده

سلام آقای باقری
ده تا بزارید روش آخرش برا من.
اگه شما بروید منم رفتم شک نکنید الانم برای اینکه عباس آقا گاهی سری به ما می زنند و امید دارم برگردند هنوز نرفتم. یه شما هستین و وحید جان از قدیمی های تالار
خدا شما رو حفظ کنه حسین آقای گل

4 پسندیده

درود به همه عزیزان فعال و خوش انرژی

شاید پیام دادن توی این تاپیک، مناسب من نباشه، اونم در بین دوستانی که خیلی بیش از یکی دو سه سال زنجیره شون رو حفظ کرده ن!
به زبون آسون میاد ! چندین ماه مداوم، به یک هدف ارزشمند پرداختن، خیلی هنره ! حتی اگه روزی ۳۰ ثانیه زمان ببره !

می دونم که یکی از مهمترین ابزارهای زندگی توجه و تمرکز ماست! ماه ها تمرکز رو در نقطه ی کانونی ای که آتش ایجاد می کنه نگه داشتن، یکی از بزرگترین خواسته هایی هست که در حال حاضر در زندگیم مشتاقشم! … آتشِ شوق … شوقی که منجر به بازدهی چندین برابر توی هرکاری میشه!

اینا رو نوشتم که بگم اومده م دوباره شروع کنم ، هرچند کم! اما دلم می خواد متعلق به جمعی باشم که به خودشون متعهدن، به جمعی که پشتکار دارند، که نگاهشون فقط به جاده ی رشدشونه و می دونن آهسته و پیوسته و سوت زنان به کدوم سمت می خوان برن!

:fire::fire::hole::hole::hole::fire::fire::fire::hole::fire::hole::fire::fire::fire::fire::hole::hole::fire::fire:

ضمیمه ی پیامم عکسی بود از زنجیرِ نخ نمای زنجیره م که هی بافتمو هی پاره شد ، هی بافتمو هی پاره شد … ارسال نشد با این حال بهش افتخار می کنم … دارم تلاشمو می کنم که توی مسیر بمونم! :smiling_face:

نیمه خرداد ۱۴۰۳

11 پسندیده

خوش برگشتین بزرگوار.
انشالا با استمرار و تکرار و بقول خودتون هر چند قدم کوچیک به موفقیت برسین

5 پسندیده

سپاسگزارم از حمایت و انرژی خوبتون ، امیدوارم قدر این اتمسفر رو بدونم :pray::hugs:

دوستانِ پیشکسوت این زنجیره ناچیز رو بر من ببخشند:pray::blush:

13 پسندیده

16 پسندیده

سلام‌ دوست خوبم خوبین ؟
ماشالا به این زنجیره و متعهد بودن جز زیبایی و اراده و متعهد بودن چیزی در این زنجیره نمیبینم
بسیار عاااللللیییییییی
موفق و پیروز باشید :rose::rose::rose::rose::blush::blush::blush:

7 پسندیده

به به گل سر سبد مجلس اومدن و چه خوش اومدن با هزار و پونصد روز مداومت و تلاش.
تبریک نوشین خانم بزرگوار.احسنت

5 پسندیده

اولین چالش من :mermaid::mermaid::mermaid:

7 پسندیده

سلامی به گرمیِ اولین روز تابستان خدمت بچه های با ارادهٔ زبانشناس امیدوارم گرمای وجودتون به گرمی امروز باشه.

15 پسندیده

دمت گرم با سابقه.
احسنت

7 پسندیده

ممنون آقای باقری عزیز و دوست‌داشتنی

4 پسندیده

سلام
تبریک و خسته نباشید و خدا قوت میگم بهتون:sparkles::sparkles::four_leaf_clover:
میشه بپرسم الان اسپیکینگ و لیسینینگتون در چه سطحیه؟
میتونید بقول ای جی بدون تلاش صحبت کنید؟

9 پسندیده

سلام
بله دقیقا همین طوره علاوه بر این هر روز راحت یک فیلم یا کتاب انتخاب میکنم و بدون نیاز به متن راحت گوش میدم
ممنون از حسن توجهتون

8 پسندیده

خیلی عالییی:four_leaf_clover::four_leaf_clover:
این سطح رو برا همه آرزو میکنم

7 پسندیده

درووود به همه
منم بالاخره تونستم یک ماه مداوم بدون وقفه زنجیره مو حفظ کنم البته توی اپ زبان آموز و اونم قطعا بخاطر اینکه حالت گیم و پاداش داره و آدمو معتاد جایزه و امتیاز می کنه !

بهرحال خوشحالم و سپاسگزار بابت سیستمی که به وجود آوردن دوستان و پیشرفت خیلی نرمی که توی خودم میبینم!

البته من با زبان شناس پیشرفت خیلی چشمگیر تری رو توی خودم شاهد بودم با چالش انگلیسی شدت ، منتها در حال حاضر هنوز موفق نشدم به شدت انگلیسی بخونم :slight_smile:

9 پسندیده