عالی
سلام خب اینیکه ریپلای زدم خودم هستم، البته اسم اکانتم فقط تغییر کرده
خب خیلی خوشحالم
بمونه یادگاری
بریم برای یه سال
احسنت به سطح لغاتت
من تسلیمم …
خدا قوت دلاور
احسنت بهت پیشرفت خیلی خوبی داشتی
سلام . امروز 1403/5/25
ان شالله سال دیگه این موقع بیام بگم که توی زبان به چه سطحی رسیدم و پیشرفت خوبی داشتم .
بعد از اون زنجیره ای که ۵ روز مونده بود تا یه سالش بشه ، این پیام خاطرات خوشی رو یادآوری کرد .
شیری ام دیگه
سلام منم ی زنجیره ۵۰۰خورده داشتم لول۴نزدیک ب ۵
بخاطر آزمون استخدامی زبان رو موقتا کنار گذاشتم چندماه بخاطر اینکه بکوب بخونم بعد استرس نتایج اولیه،
بعد اون مصاحبه ها و ارزیابی تکمیلی وسپس استرس نتایج نهایی باعث شد ماه ها نتونم ادامه بدم
شکستن زنجیره م با خودم بود …
گفتم پرقدرت برمیگردم اما حالا چون هنوز برنامه هام سروسامان نگرفته نمیتونم برگردم دارم زجر میکشم از نخوندن…
ولی نمیتونم مثل قبل نیستم
قبلا ۴ساعت هرروز زمان میزاشتم الان ده دقیقه رو مستمر انجام نمیدهم
خیلی ب خودم انگیزه میدادم در اولویت های اولم بود اما حالا همش میگم یکم برنامه هام جمع و جور بشه…
مدام بهانه…
کاش میتونستم در مقابل خودم بایستم و دوباره شروع کنم و زنجیره م بعد ده روز نشکونم
زنجیره چیز باارزشی هستش تا وقتی بهش پایبندی یعنی ب نظم پایبندی
وقتی میشکونی ی چیزی درونت باعث میشه احساس نظم رو ازدست بدی و هیچ قانونی بر خوندنت قائل نباشی شلختگی تو خوندن برام فاجعه س
دخترام دو مینو بازی می کردن و چون تازه خریده بودن ،نمی دونستن این همه بچینن که چی بشه!
براشون " دومینوهای بزرگ" رو سرچ کردم و وقتی دیدن کلی ذوق اومدن. حالا دستشون اومد که قراره چی بشه ،علاوه بر اون ایده هم دستشون اومد که چطور جذاب ترش کنن برای خودشون.
شما اون دومینو بزرگه رو تا آخر چیدی و به دل خودت خرابش کردی .
حق بده که دوباره شروع از اول سخت باشه برات . برای خودت نه، برای ذهنت. چیزی مثل لذت اولین بار نمیشه خب.
ولی هدفمون از ساخت زنجیره مگه ساخت عادت زبان خوندن نبود؟ کلی کلمه توی زنجیره سازیمون یاد گرفتیم.
اونقدر هم شهامت داشتیم که وقتی دیدیم نمی کشیم یا هدفی مهم تر از ساخت زنجیره داریم ،بزاریمش کنار .
یه بار ساختیش ،پس دوباره از پسش برمیای. این از زنجیره
گفتین رسوندین به چهار ساعت زبان خوندن.
من رسونده بودم به دو ساعت ،یهو همه چی خراب شد .
همه روتینام و می خواستم بسازمشون ،نمی شد .
مدام خودخوری که چرا نمیشه . ذهنم آماده نبود.
پنج ماه طول کشید تا کم کم دارم برمی گردم.
هنوز عادت پیاده رویم رو نتونستم برگردونم ولی زبان و کتابخوانی و پادکست برگشته و همه در حد کم .
اول به خودت مهلت بده، بزار ذهنت اماده بشه و چون رفتم این مسیر رو و اشتیاقت رو برای برگشت به روتینت می بینم ، میدونم برمی گردی، نگران نباش.
دوم زنجیره تو بزار روی ده دقیقه، سعی کن دو هفته رو قطع نکنی، بعد از دو هفته راه می افتی . فقط اول بزار ذهنت آماده بشه.
موفق باشی
چقدر من لذت می برم از بیان شما و نحوه تفکر شما در مورد محیط اطرافتون
طرز نگرشتون و نگارشتون نشون میده چقدر اهل مطالعه هستید و مهم تر از اون اهل ساختن عادات خوب بهتر زیستن
سمیرا بانو @samirashiiri1 دوست عزیزم امیدوارم همیشه در اوج باشی و بدرخشی
ایزابل جان دوست خوبم گاهی اوقات ما علایقمون رو فدای اولویت های زندگیمون می کنیم آزمون استخدامی توی اون برهه برای شما مهمتر از زبان بود از صمیم قلب آرزو میکنم به هدفت رسیده باشی و برسی
زجر نکش مطمئن باش ذهنت کم کم آماده میشه و زنجیره ای محکمتر از قبل می سازی
اولش بذار روی ۱۰ دقیقه و ملزم باش که تحت هیچ شرایطی زنجیره ت نشکنه تا گوشی می گیری دستت اول زنجیره ت رو بزن بعد برو سراغ کارهای دیگه حتی شده الکی گوشی رو بذاری و همینطوری فقط گوش کنی یا فیلم یا کارتون مورد علاقت رو ببینی فرقی نداره
زنجیره فقط از بعد روانی مهم و انگیزه بخشه مهم اون پیشرفت و موفقیتی هست که توی اون ۵۰۰ روز به دست آوردی اون عدد شناخت باارزشتر از عدد زنجیره ست
امیدوارم همینجا به زودی زنجیره ۱۰۰ روز و بعد از اون هم ۱۰۰۰ روزگیت رو جشن بگیریم
لطف داری عزیزم .
فقط تجربه ام رو گفتم
امروز زنجیره 377 روزیم شکست سر یه حواس پرتی کوچیک و واقعا اعصابم خورده چون من این زنجیره رو با هزار جور سختی که پیش روم بود نگه داشته بودم