ایشالا میشه فقط بخواه و تلاش کن
به سلامتی جوجه فارغالتحصیل شده
خسته نباشی واقعا
تبریک فاطمه جان احسنت به شما ⚘⚘⚘⚘
حالا که فارغ التحصیل شدین برنامتون چیه😉
این پادکست میشه از گوگل دان کرد؟
برای سطح متوسط رو به پایین خوبه؟
ماشاالله ، آفرین عالی بودین ،کی میشه ما هم به این نقطه برسیم🤓
۱۱۶ هم خیلی عالیه به نظر من ،موفق باشین
احسنت به این همه پیشرفت
ممنون. انتظار 4 روز دیگه رو میکشم که لغات لایتنرم کم میشه و استفادم از اپ به 4 ماه میرسه
انشاالله موفق بشین
سلام دوست گرامی
والا من تاحالا اینو امتحان نکردم ک میشه از گوگل دانلود کرد یا نه ولی خب احیانا باید باشه و بشه دانلود کرد
و اینکه واسه سطح متوسط ب پایین شاید یکمی سخت تون باشه
چندتا شو راندوم امتحان کنین ببینین چند درصد اشو متوجه میشید اگر مثلا نصف بیشتر اشو میفهمیدید پادکست مخصوص شماست
اگر کمتر بود ی چند وقت صبر کنین سطح تون بره بالاتر بعدش بخونین
موفق باشید
سطح هفت این جغد چه شکلی میشه؟
۷نیس دیگه
بیکار میشه😂
دمتگرم برو جلو با لذت. زنجیره مهمتر اینه که لذت ببری و اگه بهردلیل ی روز هم نشد ناراحت نشی. اونو هدف نذار هدفت فقط این باشه مستمر یاد بگیری و بتونی با کسی گفتگو کنی. البته این دید منه. نمیدونم دیگه تا چه حد درسته اما من خودمو به خاطره شکسته شدن زنجیره ناراحت نمیکنم و تلاش میکنم تا بشه هر روز مستمر انجام بدم یادگیریم رو.
من خودم سر ۳۳ روز شرایطی شد شکسته شد اما بعد دیدم مهم اینه داره یاد میگیرم و لذت می برم. چرا آخه باید آدم دنبال مسخره کردن و به رخ کشیدن باشه اصلا؟ همه کنار هم یاد میگیرم و جلو میریم و هیچی بالاتر از این نیست که دنبال یادگیری هستیم.
امیدوارم همیشه بدرخشی دوست عزیز.
مثل شارژر گوشی هستین😂
حضورتون تشویقتون فعالیتتون منو شارژ میکنه😍
حرف شما کاملاً درسته ،همه ما هدف یکسان داریم اینجا که خیلی خوب یاد بگیریم، حالا اینجور تاپیک ها بیشتر برای انگیزه گرفتن و البته تفریح وخندیدن دور همه وگرنه برای همه ممکنه مشکل پیش بیاد.
لذت ببر