نمی تونم فیلم و اخبار زبان اصلی رو متوجه بشم ؟

سلام
انگلیسی ای که به چشم درس یا تحصیل بهش نگاه بشه برای صحبت کردن و برقراری ارتباط مناسب نیست
اون افرادی واقعا انگلیسیشون عالی هست که انگلیسی براشون غریزی شده باشه
یعنی درست مثل زبان فارسی بتونن با استفاده از اون برقراری ارتباط کنن و اون رو یک پل ارتباطی ببینن
یک موردی که میتونه خیلی به شما کمک کنه تقویت مهارت شنیداری یا LISTENING با استفاده از فیلم یا موسیقی هست
مخصوصا لهجه بریتیش که متوجه شدنش به خاطر تلفظات خاص برای زبان آموزا بسیار سخت هست
و دومین مورد مهارت SPEAKING
که باز هم با تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی و وجود و تکرار محسوس زبان انگلیسی در زندگی روزمرتون قابل ارتقا هست

3 پسندیده

اولین کاری و شاید تنها کاری که باید انجام بدی در معرض زبان باید باشی.هر روز متون مختلف بخونی و گوش کنی و نشینی فقط لغت حفظ کنی(این اصلا جواب نمیده و فقط برای سطوح A1 خوبه که تازه شروع کردن)

3 پسندیده

مکالمه مثل دوچرخه سواریه هرچند خودمم بلد نیستم:joy::joy::joy::joy:. ولی باید اونقد صحبت کنی اونقد اشتباه کنی که خوب بشه از قضا من حس میکنم راحت ترین قسمت زبان مکالمشه:laughing:. پارتنر خوبی پیدا کن که فوری بره سر اصل مطلب و جدی باشه

1 پسندیده

شما هیچ تفاوتی بین مکالمات فیلم ها و بسته های آموزشی مثل همین effortless نمی بینید؟ من پارادوکسی نمی بینم.

2 پسندیده

ببینید باید در معرضش باشید و خیلی سادش راهش هیچ چیز پیچیده ای نداره باید هر روز اخبار گوش کنید و غر غز نزنی این بدرد نمیخوره و اون فلانه و…

2 پسندیده

بی تلاش مخصوصا اسم انتونی رابینزو که میاره حس میکنم شروع به کهیر زدن دارم میکنم:joy::joy::joy:.

1 پسندیده

یه راه خیلی خوب براش وجود داره که هر چی میشنوی رو بنویسی(به جرات میگم بعد از این کار ۱۰۰برابر بهتر شد لیسنینگم)

3 پسندیده

داستان های کودکانه کتابای فوق العاده ای هستن و من خیلی دوسشون دارم .اونا خوبن .پادکست و فیلم من زیاد استفاده میکنم خوبه. دیگه زبان همینه راه معجزه وجود نداره ک

2 پسندیده

قطعا تفاوت داره اون داره واضح لغات رو میگه و سرعتش کمتره و… باید پله پله پیشرفت کنی یهویی که نمیشه یه نیتیو زبون از شکم مادرش انگلیسی شنیده تا الان😅

3 پسندیده

اره من اینجور لیسنینگم قوی شد نوشتن عالیه

1 پسندیده

هیچ پکیج معجزه و… وجود نداره همش کلاهبرداریه
فقط باید تلاش کنی و شما خودت ۲ماه هر روز مثلا ۱ساعت اخبار گوش کن و تمرین کن بعد ببین نتیجه میگیری یا خیر

2 پسندیده

یه وقت منظورمو بد برداشت نکنی نمیگم زبانت ضغیفه فقط انگار یکم از این اخبار و نوع صحبت کردن نیتیو ها و… ترسیدید ولی باید سمتش برید و انقدر بشنوید تا گوشتون عادت کنه.فقط باید در معرضش قرار بگیرید(هدف زبان شناس کلا همینه)

دقیقا.
اینا همش تبلیغه نمی دونم تو سه ماه مثل نیتو ها صحبت کنید و … هیچ سنخیتی نداره حرفاشون و فقط یه سری استدلال ها برای فریب مخاطب

1 پسندیده

شما از زبان شناس استفاده کردید؟
منم نمی تونم منبع مشخص بگم چون دقیق سطحتو نمیدونم و همچنین علایق و… شما خودت یه نگاه کن به منابع مثلا VOA که عالیه و…

خب اگه خوشتون نمیاد میتونید از فیلم سریال انیمیشن کتاب و… استفاده کنید و روشون تکنیک های مختلف پیاده کنید

1 پسندیده

خب این دوره به تنهایی نمیتونه کاری کنه که
باید درکنارش منابع دیگه ای رو استفاده کرد تا شنیداری تقویت شه

1 پسندیده

شما یه چند ماه با خودت مکالمه کن(این کار روتین منه)تقریبا ۱ساله انجام میدم و خیلی تاثیر گذار بوده از خودم سوال میپرسم و مکامله میکنم و سعی میکنم همه لغاتی رو که تازه یاد گرفتم استفاده کنم و صدامم ضبط میکنم و بعدش ایراد های تلفظیمو اصطلاح میکنم و… شاید اولاش یه جوری باشه ولی عادت میکنی سرعت اسپیکینگتم بیشتر میشه. نمی دونم چرا ولی به لهجه بریتیش علاقه خاصی دارم و یکی از ارزوهام اینه کاملا بتونم به این لهجه مسلط شم😅

1 پسندیده

خب منم همین روشی که شما فرمودید رو انجام میدم. فیلم خیلی خوبه و پادکست

2 پسندیده

به قول استاد زبانمون هر چی که به انگلیسی باشه خوبه😂

2 پسندیده

برای این شیوه مکالمه با خود چقد وقت میزارید در روز؟

1 پسندیده