نمی تونم فیلم و اخبار زبان اصلی رو متوجه بشم ؟

لهجه بریتیش واقعا قشنگه

1 پسندیده

راستش بستگی داره حوصلشو داشته باشم و رو مود باشم و… کلا نهایتا نیم تا 1ساعت و گاهی اوقات بیشتر

نمی دونم‌چرا اکثرا بدشون میاد

من با سری ارباب حلقه ها خیلی علاقه مند شدم. بریتیشم طرفدارا خودشو داره

1 پسندیده

خوبه امتحان میکنم فعلا روزی نیم ساعت شروع میکنم ببینم چطوره. ممنون

1 پسندیده

خواهش میکنم
قطعا پارنتر بهتره ولی خب مجبورم با همین روش برم چون اگه پارتنر باشه ترس از مکالمه هم کم میشه.

1 پسندیده

پارتنر حالا فعلا برنامشو ندارم ولی چیز خوبیه و عالیه اگه طرف مقابل جدی باشه

1 پسندیده

من دوستم پارتنرم بود و خیلی هم جدی و خوب بود ولی الان دیگه دانشجو داروسازیه اصلا منو تحویل نمگیره😂(شوخی میکنم وقت نداره واقعا)

2 پسندیده

افرین، ایشالا موفقیت های خودتون😊 . خوبه ما بشیم پارتنرتون شاید رتبم یک شد😂. برم درسمو بخونم😆

2 پسندیده

سلام. این جمله شما نمی شه به خدا با گوش کردن حرف زدن یاد گرفت اینا هم در حد حرفه برام سوال ایجاد کرده.
1- شما به درستی متوجه اون جمله گوینده میشی؟
2- در کنار گوش دادن تکرارم می کنی؟
3- اگر پاسخ مثبته، ایا حین تکرار کردن دقیقا متوجه میشی این جمله ای که داری میگی دقیقا چه معنی داره؟ مثلا شما دو تا جمله زیر رو یه جور ترجمه میکنی؟
I resented Tom because he won the prize
I resented Tom winning the prize

یا ایا فرق این دو جمله رو از هم می دونی ؟ اینا رو یه جور ترجمه میکنی؟
I finished eating
I’m finished eating

4- ایا به شباهت ها و تفاوت های دو زبان دقت می کنی؟ مثال خیلی خیلی ساده بخوام بزنم اینه که ما در فارسی می گیم برف دو متر عمق داره اما در انگلیسی میگند برف دو متر عمیق هست. یعنی در انگلیسی با فعل بودن میاد و در فارسی با داشتن. این کمک میکنه بعدا می خوای فارسی فکر کنی و انگلیسی گفتار کنی حواست هست چطوری بیاد بگی

من خیلی دوست دارم بدونم شما چطوری داری انگلیسی میخونی …

2 پسندیده

تکرار کردن زمان گوش دادن رو از این به بعد تمرین میکنم باید چیز خوبی باشه.

2 پسندیده

شمام فقط گوش میدادی؟ اصلا تکرار نکردی؟! تازه موقع تکرار کردن هست که کلـــــــــی برات سوال پیش میاد!

2 پسندیده

تکرار کردن بعد گوش دادن منظورتون تکنیک سایه هست؟
و این چه فایده ای برای مکالمه داره؟
میشه بیشتر توضیح بدید

1 پسندیده

اره همون سایه هست. تکرار بعد گوش دادن با این تفاوت که اون جمله ای که داری تکرار می کنی رو بفهمی چیه یا بعبارتی بفهمی چی داری میگی! این کاری که من می کنم و وحی نیست! من طوری ام که اگر نفهمم اون جمله ای که تکرار می کنم دقیقا یعنی چی و چه فرقی با جملات مشابهش داره خیلی اذیت می شم! پس من مجبورم که بفهمم چی دارم می گم.
شما می گید تکرار چه فایده ای برای مکالمه داره! مثل این میمونه که بگم گوش دادن چه فایده ای برای مکالمه داره؟! به نظر من اگر فقط از یه حواست یعنی همون گوش دادن در یادگیری استفاده کنی، دیرتر به sense of understanding می رسی. من ترجیح میدم تکرارشم بکنم و همچنین وقتی داری تکرارش می کنی با سوالات زیادی در معنی لغات و نوع ساختار مواجهه میشی که دوست داری ازشون سر در بیاری!

4 پسندیده

نه متاسفانه به ماهیچه های صوتیم زیاد فشار نمیارم .فقط اهنگایی رو که دوست دارم یا بعضی دیالوگا که برام جذابن تکرار میکنم.فعلا در مرحله منفعل زبانم هرچی به سمتم میاد رو جذب میکنم. مرحله فعال رو هم باید شروع کنم

2 پسندیده

من مخالف تکنیک شدونیگ نیستم فقط از ای جی جان خوشم نمیاد و اینکه معتقدم مکالمه توی ارتباط قوی میشه و حل مسئله .مثلا من خیلی عالی میتونم و با لهجه طوری که فکر میکنن عربم قران رو بخونم ولی مکالمه باهاش یادنگرفتم ک

1 پسندیده

ولا من چند بار تکنیک سایه رو انجام دادم و میدونستم چی میگم ولی هیچ سوالی در مورد ساختار و لغت به ذهنم نرسید :grimacing::slightly_smiling_face:

1 پسندیده

این در ناخوداگاه شما شکل میگیره که طبیعتا در مکالمه شمام تاثیر داره

2 پسندیده

ولی از این به بعد باید به ربط و بست جملاتی که میخونم توجه کنم . احتمالا اینجور خوب باشه

2 پسندیده

خب شما حتما به معنی تمام کلمات و مفهوم تمام ساختارها اشراف کامل دارید!

2 پسندیده