سلام
میخواستم داستان زبان خوندن و تجربه خودم و آشنایی با زبانشناس را براتون بگم.
من همیشه دوست داشتم زبان انگلیسی یاد بگیرم اما بنا به دلایل مختلف نشد که برم دنبالش.
تا اینکه از یه جایی به بعد، فکر کردم دیگه لازمش ندارم یا برای شروع کردن دیگه دیره.
یه روز که داشتم علایق و اهدافمو مینوشتم، زبان هم نوشتم و تصمیم گرفتم شروع کنم. از روش های خودخوان خیلی معروفی که وجود داشت شروع کردم (اسم نمیارم ولی احتمالا بتونید حدس بزنید). یه مدت انجامشون میدادم ولی بعد رها میشد. دلیلش هم این بود:
Those methods were boring.
بعدش انواع نرم افزارهای زبانو نصب کردم تو گوشیم ولی اونام برام چندان جذاب نبودن.
خب طبق قانون جذب اگه دنبال چیزی باشی اون چیز خودش میاد دنبالت و یه روز خیلی اتفاقی دوستم اسم این نرم افزار را به من گفت و منم دانلود کردم.
حقیقت اولش یکم خورد تو ذوقم چون فکر میکردم آموزش زبان باید شامل یه سری مراحل مشخص و کتاب و … باشه و روند کار کاملا مشخص و تعریف شده باشه و نمیدونستم از بین این همه منبع چیو بخونم.
اما هر روز برام ویدئوهای آموزشی از تیم زبانشناس میومد و کم کم دستم اومد باید چجوری شروع کنم.
من اونموقع تقریبا از انگلیسی گوش دادن میترسیدم. یادمه اگه مجبور بودم برای یادگیری چیزی برم تو یوتیوب اول از همه زیرنویس ناشنوایان را روشن میکردم و اصلا به صحبت گوینده توجه نمیکردم و پیش فرضم این بود که متوجه نمیشم.
من اول از داستان های بچگانه شروع کردم. کامل متوجه نمیشدم اما برام سخت هم نبود. بعدش رفتم سراغ داستان های واقعی. اولین داستان واقعی که گوش دادم، دیدم دارم میفهمم چی میگه و این برای من خیلی هیجان انگیز بود . پس ادامه دادم. کم کم داشت لیسنینگم بهتر و بهتر میشد و خودم اینو متوجه می شدم. بعد چند ماه رفتم سراغ ای جی هوگ. کتاب گویا را گوش کردم. اکثرشو متوجه میشدم و خیلی برام لذت بخش بود .
بعد از چند ماه نسخه کاملو گرفتم و شروع کردم به دیدن انیمیشن تا با زبان محاوره ای بیشتر آشنا بشم. یادمه قبلا هر وقت با دوستام حرف زبان خوندن میشد و اونا حرف از دیدن فیلم میزدن به خودم میگفتم سخته که، من که نمیتونم، چجوری یه فیلمو ببینم قبل اینکه سطحم بالا باشه. زبانشناس باعث شد من بتونم به این ترسم غلبه کنم. تا الان ۷ تا کارتون و یک فیلم دیدم و چقدر هربار برام لذت بخش و هیجان انگیز بود. خلاصه منی که از انگلیسی گوش دادن میترسیدم، الان نمیشه که یه روز انگلیسی گوش ندم . میخوام از زبانشناس و تیمش تشکر کنم که زبان خوندن را برام انقدر هیجان انگیز کرد و به جزئی از زندگیم تبدیلش کرد.