داستان منو زبانشناس

سلام
میخواستم داستان زبان خوندن و تجربه خودم و آشنایی با زبانشناس را براتون بگم.
من همیشه دوست داشتم زبان انگلیسی یاد بگیرم اما بنا به دلایل مختلف نشد که برم دنبالش.
تا اینکه از یه جایی به بعد، فکر کردم دیگه لازمش ندارم یا برای شروع کردن دیگه دیره. :confused:
یه روز که داشتم علایق و اهدافمو مینوشتم، زبان هم نوشتم و تصمیم گرفتم شروع کنم.:star_struck: از روش های خودخوان خیلی معروفی که وجود داشت شروع کردم (اسم نمیارم ولی احتمالا بتونید حدس بزنید). یه مدت انجامشون میدادم ولی بعد رها میشد. :confused: دلیلش هم این بود:
Those methods were boring.

بعدش انواع نرم افزارهای زبانو نصب کردم تو گوشیم ولی اونام برام چندان جذاب نبودن. :expressionless:
خب طبق قانون جذب اگه دنبال چیزی باشی اون چیز خودش میاد دنبالت و یه روز خیلی اتفاقی دوستم اسم این نرم افزار را به من گفت و منم دانلود کردم. :slightly_smiling_face:
حقیقت اولش یکم خورد تو ذوقم چون فکر میکردم آموزش زبان باید شامل یه سری مراحل مشخص و کتاب و … باشه و روند کار کاملا مشخص و تعریف شده باشه و نمیدونستم از بین این همه منبع چیو بخونم. :smiling_face_with_tear:
اما هر روز برام ویدئوهای آموزشی از تیم زبانشناس میومد و کم کم دستم اومد باید چجوری شروع کنم.:hugs:
من اونموقع تقریبا از انگلیسی گوش دادن میترسیدم. یادمه اگه مجبور بودم برای یادگیری چیزی برم تو یوتیوب اول از همه زیرنویس ناشنوایان را روشن میکردم :sweat_smile::sweat_smile: و اصلا به صحبت گوینده توجه نمیکردم و پیش فرضم این بود که متوجه نمیشم.

من اول از داستان های بچگانه شروع کردم. کامل متوجه نمیشدم اما برام سخت هم نبود. بعدش رفتم سراغ داستان های واقعی. اولین داستان واقعی که گوش دادم، دیدم دارم میفهمم چی میگه و این برای من خیلی هیجان انگیز بود :heart_eyes::heart_eyes:. پس ادامه دادم. کم کم داشت لیسنینگم بهتر و بهتر میشد و خودم اینو متوجه می شدم. بعد چند ماه رفتم سراغ ای جی هوگ. کتاب گویا را گوش کردم‌. اکثرشو متوجه میشدم و خیلی برام لذت بخش بود :heart_eyes:.
بعد از چند ماه نسخه کاملو گرفتم و شروع کردم به دیدن انیمیشن تا با زبان محاوره ای بیشتر آشنا بشم. یادمه قبلا هر وقت با دوستام حرف زبان خوندن میشد و اونا حرف از دیدن فیلم میزدن به خودم میگفتم سخته که، من که نمیتونم، چجوری یه فیلمو ببینم قبل اینکه سطحم بالا باشه. زبانشناس باعث شد من بتونم به این ترسم غلبه کنم. تا الان ۷ تا کارتون و یک فیلم دیدم و چقدر هربار برام لذت بخش و هیجان انگیز بود. خلاصه منی که از انگلیسی گوش دادن میترسیدم، الان نمیشه که یه روز انگلیسی گوش ندم :slightly_smiling_face:. میخوام از زبانشناس و تیمش تشکر کنم که زبان خوندن را برام انقدر هیجان انگیز کرد و به جزئی از زندگیم تبدیلش کرد. :heart_eyes::heart_eyes::boom:

14 پسندیده

سلام دوست عزیز

اول از همه چی که خیلی خیلی ممنون ک این تجربه تون رو باما هم ب اشتراک گذاشتین

عالیییییی بود پرفکت واقعا

واسه همینه خیلی ها جرعت self study رو ندارن
و میترسن شکست بخورن و هیچ موقع سراغ زبان نمیرن

واقعا منم روزای اول همینطوری فکر میکردم ک واسه زبان حتما باید کلاس زبان بری کتاب باشه معلم باشه و غیره…

ولی چند وقت بعد فهمیدم همه چی بستگی ب خودت داره اگه واقعا ی چیزی رو بخوای خودتو از هر طریقی شده بهش میرسونی

خیلی خیلی خوشحالم ک انقدر تو زبان پیشرفت کردین
:stars::stars::stars::stars::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::rose::rose::rose::milky_way::milky_way::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::gem::grinning::milky_way::wave:t2::heart_eyes::star_struck::grin::slightly_smiling_face::rose::rose::rose::rose:

موفق و پیروز باشید

6 پسندیده

سلام چ تجربیات مشترکی . قشنگ حسشون میکنم . منم از دخترم قدردانی میکنم ک زبانشناس رو بهم معرفی کرد و براش پبشرفت و سعادت و سلامت روزافزون طلب میکنم . چون هر بار ک ب تالار میام زوایا و موضوعات متفاوتی بچشمم میخوره . زبانشناس برای من بی اغراق ، تونسته زوایای مختلفی از زندگی شخصیمو شکوفا کنه و رونق بده . میخوام ب زبانشناس بگم :
:purple_heart: آیا تو همان گمشده من هستی:purple_heart:

6 پسندیده

خیلی ممنونم
بله دقیقا درست میفرمایید. من همیشه فکر میکردم تنها راه زبان یاد گرفتن کلاس رفتن هست که چون وقت و شرایطشو نداشتم پس کلا بیخیال زبان شده بودم. وقتی با زبانشناس آشنا شدم، و بخصوص وقتی به حرفای آقای ای جی هوگ گوش دادم فکرم به کل عوض شد. فهمیدم نه تنها کلاس رفتن تنها راه یادگیری نیست بلکه ممکنه حتی راه چندان مناسبی هم نباشه. بخاطر تاکید زیاد روی گرامر، بعضا بیشتر یاد دادن انگلیسی رسمی بجای غیررسمی، کسل کننده بودن تمرینات نوشتاری و تکست بوک ها و عدم داشتن حق انتخاب منابع و … .
یه جمله از ایشون را هرگز یادم نمیره. اینکه انگلیسی یه علم نیست که بخواین مثل بقیه علم ها فقط تو کلاس بشینید و یادش بگیرید. انگلیسی یه مهارته که باید اونو به کار بگیرید. خیلی خوشحالم که اینجا بجز یادگیری زبان با دیدگاه های جدیدی هم آشنا شدم که طرز فکرمو تغییر داد. :blush:

4 پسندیده

چقدر خوب و عالی :heart_eyes::heart_eyes: براتون آرزوی موفقیت و پیشرفت هرچه بیشتر تو زبان انگلیسی دارم.
برای منم دقیقا زبانشناس یه دوست همیشه همراه شده🤗

3 پسندیده