مدارسی که ما را کند ذهن می کنند - سلاح های آموزش جمعی (معرفی کتاب)

مرسی:heart::rose:
اسم شما هم خیلی قشنگ و زیباست.
فکر میکنم به معنای نوردرخشان و باهوش باشه. اگر درست یادم اومده باشه.

2 پسندیده

الیناز از ایلناز میاد. یعنی دختر قبیله:blush:

2 پسندیده

روسیه هم ارزش پولش کمتر از دولاره فکر کنم هزینه ات زیاد نمیشه

1 پسندیده

خانم باران من ازشون عذرخواهی کردم اون هم بخشید من این نیست که تعجب نمی کنم کسی خارج از کشور رفته

2 پسندیده

خیلیم عالی.

2 پسندیده

دقیقا. آشنایی من هم با این دو کتاب از طریق ای جی هوگ بود.

4 پسندیده

۲.۵ میلیون نفر مهاجر هستن تو قطر

1 پسندیده

سلام
ببینین زهرا خانوم شما از نظر خودتون اینجوریه، خیلی‌ ها هستن حتی تا به حال از شهر خودشون هم خارج نشدن…
شاید از نظر منو شما این چیزها دست یافتنی باشه ولی خیلی ها هستن که شرایط خیلی بدی ( از جمله مالی و…)
اونا حرفای شما رو با دیدگاه خودشون می‌سنجن و برداشت میکنن…
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که تا میتونین نسبت به این چیزا بی اهمیت باشین.(چون خودم خیلی از این بابت ضربه خوردم)

پ.ن. راستی تا حالا پاریس سفر کردید؟

خیلی دوست دارم برم.(احتمالا امسال،شایدم بعد کنکور)
اگه تجربه ای دارین خوشحال میشم بشنوم.
راستی من دختر عموم تورونتو زندگی می‌کنه می‌گه از لحاظ مهاجر پذیری و زندگی خیلی‌ خوبه.

البته پاریس رو فقط برای مسافرت دوست دارم و نه زندگی ( شنیدم خیلی مردم خونگرمی نداره و…)!

6 پسندیده

یکی از همکلاسی هامم تو ونکوور به دنیا اومده چند سال پیش برگشتن ایران.( می‌گفت ونکوور یکی از گرونترین جاهای کانادا ست!..:upside_down_face:)

ولی خب بنظر کشور جالبی برای مهاجرت میاد.
( آب و هواش احساس میکنم از ایران سردتر باشه ؟)
که البته همه جاش مثل هم نیست

3 پسندیده

من اینطور فکر نمی کنم اگر کسی هدف بزرگی داره حتی اگر تو آفریقا تو روستا دور افتاده باشه باز هم موفق میشه بازیکنانی مثله مانه محمد صلاح میدونم بازیکنان بزرگی هستند ولی طارمی رو که میشه مثال زد

1 پسندیده

نمی‌دونم چرا اصلا نمیتونم متوجه حرفاتون بشم، اصلا برام قابل درک نیست.
دوستان فقط منم یا شما هم اینطوری حس می‌کنید ؟

من کجا از غیر ممکن بودن صحبت کردم اصلاً حرف من چه ربطی به ریپلای شما داره.
من راجع به عامه ی مردم ایران صحبت کردم که این روزا مسافرت خارجی براشون تقریباً غیر ممکنه.( یا یه جوریایی از نظر شون لاکچری محسوب میشه) نه اینکه در آینده هم نمیتونن مسافرت کنن و…

از این به بعد جوابی به ریپلای هاتون نخواهم داد. موفق باشید

@mostafa.76 عذرخواهی میکنم تاپیک به حاشیه کشیده شد).

3 پسندیده

من هم کلی گفتم ببخشید

1 پسندیده

فدات گلم همچنین:green_heart::shamrock:

برادر یکی از فامیلامون اونجا ساکن هستن توی شهر مسکو و میگه خیلی سرده.
قبل اون توی عربستان زندگی میکرده و عادت به هوای گرم داشته ولی خب به خاطر شغلش محبور شده بره روسیه
میگفت خیلی سرده اوایل پنج شیش تا لباس رو هم میپوشیدم :joy:

برعکس من جاهای سرد رو به گرم ترجیح میدم‌.
تو گرما واقعا روانی میشم:neutral_face:

اره دقیقا. مخصوصا واسه منی که عادت ندارم لباس زیاد بپوشم‌. مثلا تو زمستون میریم بیرون بقیه ده تا لباس تن کردن من ولی فقط یه هودی. :joy:مامانم انقدر بعد غر میزنه که سرمامیخوری و اینا

وااااییی بعد اگه آرایش کنی :neutral_face::joy: همشون آب میشن.

کوردستان ولی سرد هست درسته؟
البته فکر کنم توی عمارات و قطر به گرما عادت کردی.

:joy:دقیقا
مثلا اتاق من که مثل یخچاله

2 پسندیده

لطف دارین صبا خانم
متشکرم :folded_hands:t4::deciduous_tree::sunflower:

جمله قشنگی بود، یاد گرفتم، متشکرم :folded_hands:t4:

بنظرم خوبه که یه تاپیک بزنید و تجربیات خودتون در مورد سفرهاتون رو اونجا بنویسید. این سبک نوشتن رو سفرنامه میگن و از زمان باستان تا امروز آموزنده و محبوب بوده (مثلا سفرنامه ابن بطوطه). خودم هم سفرنامه خیلی دوست دارم، خیلی آموزنده است. خیلی از اونهایی که سفرنامه نوشتند، اگر اون کتاب ها رو ننوشته بودند، خوشون و تجربیات شون در طول زمان گم می شد.

موافقم
کشورهای پیشرفته که تو شاخص های تعیین شده و مهمی از حد مشخصی فراتر رفته اند و الان فقط باید به راهشون ادامه بدن. کشورهای در حال توسعه مثل هند برنامه های مشخص و منظمی دارند و در حال پیشرفت هستن، اما بخاطر عقب ماندگی های قبلی هنوز فاصله زیادی دارند، اما جهت حرکت مشخصه و شفافیت و سلامت کافی وجود داره. تو برخی از شاخص ها که واقعا پیشرفت چشمگیر بوده. در هند فقط طی پنج سال قدرت خرید مردم سه برابر شد و هند امروزه سومین قدرت تحقیقاتی جهانه.
و اما جهان سوم، شامل کشورهای عقب مانده، حکومت ها سلامت و شفافیت ندارند. آزادی های بنیادین مثل آزادی بیان محدود شده است. برنامه ها مشخص و سالم نیست. پسرفت تو خیلی از شاخص ها حتی در مهم ترین اونها دیده میشه. بقولی اراده و دغدغه پیشرفت وجود نداره. مثال طالبان در افغانستان، رعایت حجاب، کنترل تلوزیون، سانسور، خرید اسلحه و غیره از همه مسائل اساسی از آموزش، بهداشت و درمان تا قدرت خرید مردم مهم تره. ایرادی نداره که یک زن موقع وضع حمل بخاطر ضعف و فقر غذایی و امکانات کم درمانی بمیره، اما اگه حجاب همین زن ایراد داشته باشه اونوقت دین و حاکمیت تحمل نخواهد کرد و واکنش نشون میده. با طالبان کجا به پیشرفت خواهند رسید؟ کی با طالبان میشه انسانیت رو تعریف کرد؟

باران خانم
من رسما و قانونا نام خانوادگی ام رو عوض کردم و گذاشتم رایان (پروسه ای که حدود سه سال طول کشید، اما بالاخره انجام شد! )
منم برای تغییر اسمم مشکل داشتم. به خانم برومند پیام دادم، همون روز خودشون برام عوض کردن

بریتیش کلمبیا در غرب کانادا و کنار اقیانوس قرار داره. در اون قسمت یک جریان آب گرم اقیانوسی قدرتمند وجود داره. دقیقا سمت شرق بریتیش کلمبیا ادامه رشته کوه راکی وجود داره که هوای گرم و مرطوب ناشی لز جریان آب گرم اقیانوسی رو حبس می کنه و از طرف دیگه مانع ورود هوای سرد و خشک بقیه کانادا به بریتیش کلمبیا میشه
مثل همین قضیه رو در خطه شمالی کشور خودمون میشه
بریتیش کلمبیا یکی از خوش آب و هوا ترین جاهای جهانه، اسم کلمبیا رو بخاطر همین روش گذاشتن
اما احتمالا گران ترین ایالت کانادا است. خانه خیلی گرانه، چون زمین کمه. بیشتر این ایالت رو کوهستان و جنگل تشکیل میده و زمین هموار هم کمه. دست درازی به منابع طبیعی و جنگل ها هم آسان نیست و به شدت کنترل میشه
اابته حقوق ها و درآمدها هم به نسبت بالا است و برای امور روزانه افراد معمولی مشکلی ندارند.
کانادا دومین کشور بزرگ جهانه، اما فقط حدود سی و هشت میلیون جمعیت داره که پراکندگی این جمعیت کم هم یک نواخت نیست
اما بهرحال، انتخاب کانادا بعنوان مقصد مهاجرت برای بیشتر افراد انتخاب اشتباهی میتونه باشه. اگه قصد مهاجرت داشتین پیشنهاد می کنم خیلی مشورت های خوب و مطمئن بگیرین. اگه خواستین منم میتونم کمک کنم
نقشه های زیر رو روی هم منطبق کنید متوجه دلیل آب و هوای برینیش کلمبیا میشین

4 پسندیده

خواهش میکنم داداش.
فدا سرت. :rose: :rose:

3 پسندیده

آفرین دقیقااا

3 پسندیده

منم پیام دادم به خانوم سپیده
ایشون دسترسی رو دادن وارد کردم اسمم رو ولی نمیدونم چرا باز همین موند

1 پسندیده

بحث دینی کردن حاصلی نداره
اما هر کسی که اصول اسلام شامل توحید، معاد و نبوت رو قبول داشته باشه مسلمان محسوب میشه، حالا دسته بندی های مسلمانان از هم خوششون نمیاد یه بحث دیگه است. بنابراین همه شما از دید اسلامی، علمی و البته امثال بنده مسلمان هستین و شباهت هاتون هم خیلی بیشتر از تفاوت هاتون بنظر میاد.

خوب یه بار دیگه پیام بدین و بگین همچنان تغییر نکرده

5 پسندیده

وای مرسی…
آره خیلی تعریفشو شنیدم ، من خودم بشخصه از اون دسته از آدمایی ام که قبل سفر پلنش رو با جزییات خیلی زیاد میریزم که زمانم نره.
یعنی از صبح ش تا شب که آش و لاش برمی‌گردیم هتل.
مثلاً یه سری که کلا در عرض 48 ساعت کلا انزلی و زیباکنار و اطراف بام سبز (لاهیجان) رو زیرورو کردیم :sweat_smile::melting_face:
ولی خب آره من برای دقیقه به دقیقه ش برنامه می‌ریزیم، و خب من بیشتر از تفریح کردن به خرید کردن علاقه دارم.

می‌دونی مثلاً همین که خودتون میگین هنگام برگشت با بغض و این حرفا
ولی من وقتی دست پر(با کلی خرید) باشم دیگه موقع برگشتن اونقدر دپرس نمیشم
اصلا جذابیت خرید برام اینه که وقتی برمی‌گردی یه چیزهایی با خودت آوردی ولی تفریح خب تموم میشه…!:melting_face:

و یه نکته نمی‌دونم تو پاریس قیمتها چجوریه ولی امیدوارم اوکی باشه. چون من اصلاً تو خرید کردن به کم قانع نیستم. یعنی همین که وارد یه مرکز خرید میشم یه کاپ اسپرسو می‌زنم بعد ساعت ها از این پاساژ به اون پاساژ پرسه میزنم (البته آخرشم کلی خرید می‌کنم و اسراف کاری و…:joy:)

ولی خب مرسی از اینکه تجربیات تون رو به اشتراک گذاشتین. من خودم عاشق پاریس ام و کلا کالچر و مد و فشن فرانسه. البته بهتره بگیم پَغیس:sweat_smile:

برای بقیه سوال هام تو پی وی ازتون میپرسم که اینجا بحث تاپیک به حاشیه نره

2 پسندیده

مرسی از اطلاعات خوبتون :cherry_blossom:
آره من خیلی وقته به فکرشم، فقط نمی‌دونم بعد کنکور میشه اپلای کرد یا نه. چون تا اونجایی که می‌دونم معمولاً برای مقطع کارشناسی کشور های اروپایی تمایلی به جذب ندارن و بیشتر تو مقطع کارشناسی ارشد هستش…
:man_shrugging:t2:

آره دقیقاً ، عوامل بسیار زیادی می‌تونه تو این زمینه دخیل باشه… ولی تا اونجایی که من میدونم خیلی مهاجر پذیره. و راحت تر میشه تابعیت گرفت و…( به نسبت بقیه کشورهای اروپایی مثلاً انگلستان من شنیدم خیلی سخت تابعیت میدن و.‌و‌…)

1 پسندیده