تک آهنگ های پیشنهادی 🎶

یادمه دخترعمه م داستان پشت این کنسرتو یه بار چند سال پیش برام گفته بود ولی الان خاطرم نیست. مرسی بابت به اشتراک گذاری ش. لذت بردم.

2 پسندیده

شایعه بود خانم فابیان در تیمارستان بستری بوده، دکترش برای ایجاد یک شوک مثبت یک کنسرت ترتیب میده و طرفدارهاش رو دعوت می کنه. بعد یهویی یه لباس قشنگ تنش می کنن و میارن کنسرت، مستقیم از تیمارستان به کنسرت
واقعیت نداشت
کلا خانم فابیان زیاد سر صحنه احساساتی میشه و تو برخی اجراها که دیگه رسما می نشینه یه گوشه صحنه گریه می کنه
در اجرای این کنسرت از همراهی تماشاچیان شگفت زده میشه و نتیجه اش یه همخوانی خیلی قشنگ بین خواننده و تماشاچیان شد.
او در مورد احساساتی شدن سر صحنه های اجرایش گفت: «کسی که احساس قلبی خود را منتقل می‎کند، اهمیتی ندارد به ژاپنی می‎خواند یا هندی یا ایتالیایی.»

5 پسندیده

اولين آهنگ فرانسوی که منوبادنیای زیبای زبان فرانسه آشناکرد،هرچندخواننده اش اصالتافرانسوی نیست.
بی نهایت بارگوش کردم این آهنگو،یادگیری فرانسه روبااپلیکیشن نه چندان باکیفیت بیاموزشروع کردم،وعلت عدم پیشرفتم باتوجه به زمانی که گذاشتم دقيقا همین بود،امادوقسمت ازین اپلیکیشن رودوست داشتم،یکی بخش موسیقی اش ودیگه داستانهای کوتاهش،تقریبااکثرآهنگهای فرانسوی معروف روتواین اپ گذاشتندوهمینم واسه من غنیمته.
درهرصورت مرسی ازاشتراک گذاریش:pray::pray:

4 پسندیده

وای لارا عالیه…یعنی بی‌نظیره،. کسی که با موزیکاش به فرانسوی علاقه مند شدم لاراعع…
ژوتم و آلبوم پاپیلون ش عالی بودن و البته بقیه ترک هاش..
چقدر خوبه که میبینم تو بین خودمون (ایرانی ها) هم طرفدار داره…

دقیقاً

منم همینطور

ولی بنظرم لارا فابین و سلین دیان خیلی خوبن…
که هم فرانسوی و انگلیسی میخونن و البته لارا به چند زبان دیگه هم خونده…

تیلور سوئیفت عالیه :melting_face:

پ.ن من خواننده های مورد علاقه ام رو زدم رو ساعتم، هر وقت بخوام موزیک گوش بدم با توجه به ساعت موزیکای خواننده مورد نظر رو گوش میدم ( البته همیشه اینطور نیست چون بعضی هاشون تو ساعت جا نشدن…)

می‌شناسین؟!

7 پسندیده

دوا لیپا هم ک هس
من یکی از فناشم :heart_eyes::heart_eyes:

3 پسندیده

دقیقاً :melting_face:
هر چند من طرف سلنام ( تو قضیه ش با جاستین):sweat_smile:
ولی خب عالیه ان

واقعاً خیلی خوبه،لایق بیشتر از اینهاست، امیدوارم یروزی به جایگاهی که واقعاً حقشه برسه

4 پسندیده

Je suis heureux d’entendre que mon ami. :blush::rose:

C’est intéressant que deux générations et genres différents aiment la même musique et le même chanteur.
N’est-ce pas merveilleux ?
Je pense que c’est.

4 پسندیده

J’aime aussi ce beau poème de paul Eluard.
Bien que je sois une femme,je peux très bien comprendre ses sentiments.
آشنایی با پل الوار

5 پسندیده

:slightly_smiling_face::melting_face:

Exactement

Nous sommes l’exception​:grinning:

4 پسندیده

je te comprends

Merci pour ça

پ.ن به سختی دارم جواب میدم:sweat_smile:
بعضی کلمات زدم دیکشنری.
چقد خوبه که فرانسوی بلدین اینقدر خوب

4 پسندیده

Vous êtes le bienvenu mon ami.
J’adore le français plus que l’anglais.
Mon français n’est pas très bon.

4 پسندیده

@irregular-rock

چقدر عالیه که فرانسوی بلدید. :clap: :clap:
بنظرم یک تاپیک بزنید و درباره روش یادگیریتون توضیح بدید. مطمئنا بسیار سودمند خواهد بود و استقبال زیادی هم میشه.

4 پسندیده

عالیه منم امیدوارم

2 پسندیده

درودبرشما آقامصطفی عزیز
خیلی متشکرم از توجه وتشویقتون.
اگه انگلیسی زبان بین المللی وضروری واسه دنیای امروزنبود،صددرصدانتخاب اولم فرانسوی بود،گرچه بانگلیسی هم علاقه زیادی دارم،شایدبراتون جالب باشه بشنویدکه وقتی مکالمه نیتیوهای فرانسه روگوش میکنم قلبم تندترمیزنه :heart_eyes::heart_eyes:ازهیجان دوست داشتن،سطحم خیلی پائین هست هنوز اماخیلی خیلی دوست دارم که درین زبان پیشرفت کنم.
همونطورکه گفتم بااپ ایرانی بیاموزشروع کردم،که اتلاف وقت بودبعدرفتم بادولینگو ادامه دادم که البته ورژن جدید دولینگوخیلی عالی وبهترقبله،وکلیم پادکست داره واسه همه ی زبانها.
یسری کتاب داستان‌های لول بندی شده هم ازانتشارات جنگل خریدم واسه تقویت فرانسویم،سی دیم دارند.والبته اون اپ بیاموزهم کلی داستانهای جالب داره که دوسشون دارم.
چشم،وقتی پیشرفتم به یه حدقابل قبولی برسه،فکرکنم بدنباشه تجربیاتموتوتالارباشتراک بذارم

4 پسندیده

آره دقیقاً دوستای قدیمی ان. با کارا هم دوسته. کلا چون مهربونه دوست های زیادی داره..

آره می‌دونم، اخیرأ هم سر دعوا با کایلی جنر کلی طرفدارش بیشتر شده…

از کایلی کازمتیکس یا فنتی بیوتی ریانا نمیاره مادرتون ؟
راستی قیمتش چطوره؟ برای ما آدما ی معمولی قابل استفاده است ؟!

وای دقیقاً …

3 پسندیده

J’aime la langue française

Le français est très attrayant
:melting_face::melting_face::melting_face:

2 پسندیده

Ouais.
Exactement.
J’ai entendu dire que le français est une langue romantique. :heart_eyes::heart_eyes:

2 پسندیده

وای دیدین چقدر خوب صدا ها رو در میارن ؟
کلی دردسر داره درست تلفظ کردنش ( همینشو دوست دارم)

مثلاً R یه چیزی بین غ و خ تلفظ میشه یا مثلاً N آخر کلمات که باید نَزَل بشه و بره از تو بینی در بیاد…
ولی همینکه این نکات رو بعد از تمرین یاد می‌گیری خیلی خوبه…
پ.ن من سطحم خیلی پایینه با شما هم صحبت کردنی چندتا کلمه ترنسلیت مجبور شدم بزنم حقیقتا…
ولی ادا کردن voyelle et consonne هارو خوب بلدم.

Oui​:melting_face:

2 پسندیده

درسته
بعلاوه ی اینکه حرف آخر بیشترکلمات رو مینویسندولی تلفظ نمی کنند.
زبان فرانسه اولش راحته بعدکم کم سختترمیشه،ولی درموردآلمانی میگن برعکسه.
اماخب،همه چیزبستگی به علاقه وپشتکارفردداره،جایی دیدم توتالاربچه هاگفته بودن اگه یه زبانوواسه شغل ،سفر ویایه هدف مهم وخاصی نیازبه یادگیریش نداشته باشیم،رهاش میکنیم.
شخصا کاملابااین نظرمخالفم،من فرانسوی روبه هیچکدوم ازدلایل بالایادنمی گیرم،فقط عاشق این زبانم،البته دلایلی دارم که به نوجوونیم برمی گرده،ولی اینکه بخاطرسفروشغل و…رفته باشم دنبالش ،نه اینانیست.
گرچه خیلی حس خوبیه اگه آدم جایی مسافرت میره بتونه بازبون بومی مردمش باهاشون صحبت کنه

4 پسندیده

آره دقیقاً ،‌ جزوه زبان هایی عه که اون جوری که نوشته میشه خونده نمیشه (معمولاً):sweat_smile:

منم همینطور از رو علاقه س، شاید به همین خاطر روند یادگیریم پاز شده چون اولویت ام متاسفانه چ متاسفانه میره رو کنکور

که اینطور…!

یه استادی هست تو سایت ایرانیان خانم هاله اعتماد ، خیلی خوب کار می‌کنه فرانسه رو.
من دوره ش رو گرفتم که سر فرصت ببینم

2 پسندیده