هزینه های زبانشناس 💰

آقا یکی هست تو گروه تلگرام زبانشناس خیلی درخواست تخفیف میکنه :face_exhaling:

(( چند ماه پیش بود :sweat_smile:))

یعنی ول نمی‌کرد!:expressionless:

سلام

تیم زبانشناس عالیه ولی از یه طرف هزینه برنامه و سایت و… زیاده

چطور ؟ :thinking:

خب اول اینکه هزینه سرور ها رو باید بدن

همینی هست که لایک هست

پول اینم میدن

همین گوگل پلی هست که ۱ میلیون نفر زبانشناس رو دانلود کردن

باید پول بدن :moneybag:
اونم به دلار ! :heavy_dollar_sign::dollar:

همین بازار هست

باید پول بدی تا برنامه بزاری
چون من میخواستم امتحان کنم گفت باید اشتراک تهیه کنی

مایکت هم مثل بازار

همین دوره های انگلیسی هست (( نه مال خودمون که آقای کشاورز یا تیم زبانشناس درست میکنن اینا نه))

همین مال ای جی هوگ دوره VIP پول دادن اسمش با خودشه VIP پولیه!‌

ولی به دلار پرداخت میکنن

بیشترا دوره انگلیسی

تازه با ترجمه

دوره هم اضافه میکنن

برا همین قیمت های اشتراک دائمی نیست

الان من ربات واتساپ‌ رو خریدم و منتظرم واتساپ از فیلتر در بیاد تا بهم هشدار بده

پس
لطفا حق بدید به تیم زبانشناس

تازه باید پول ۴۰ نفر رو بدن

۴۰ نفر شوخیه!؟

الان خانم برومند مجبوره روزا حواسش به تالار زبانشناس باشه
@afsaneh_boroumand

خب داره خیلی زحمت می‌کشه!

من می‌خوام بگم که زبانشناس خیلی هزینه داره

لطفا حق بدید :slightly_smiling_face:

@melodie @flamboyant-desert

@zargol6
@shokoufeh5
@sadegh63
@fateme67
@hnaseri
@yousof1111

چرا خودمو تگ کردم ؟ :thinking::thinking:

وژدانن‌ اینا رو حذف نکنید
رضایت هم دادن دوستان مدرک هم دارم :slightly_smiling_face::grin:

آقای ناصری
مگه هزینه سرور تالار زبانشناس رو نمیدید؟ یا دوره به صورت دلاری خریداری نمیکنید ؟

دوستان روز خوبی داشته باشید :rose:

7 پسندیده

خدارو شکر اون باگی که آخرین پاسخ یه پروفایل دیگه نشون میداد رفع شد

1 پسندیده

کلا هر نرم‌افزاری از روز اول شروع پلن‌ریزی تا تولید و رسیدن به مرحله عرضه و حتی پس از آن، شامل کلی هزینه می‌شه که گاها تولیدکننده‌ها با جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران و طی فرآیند زمانبری کار رو انجام میدن.

به طبع هیچکس برای رضای خدا یک حرفه رو شروع نمی‌کنه و ما بهتره برخلاف عبارت “مفت باشه، کوفت باشه” که از کودکی در ضمیر ناخودآگاهمون قرار دادن، یاد بگیریم و درک کنیم که هر کار یا خدماتی، هزینه یا حق‌الزحمه‌ای داره که باید پرداخت بشه؛ البته این حق هم میدم که برخی سودجو‌ها کار درست و صادقانه انجام نمیدن و هزینه زیادی بابت خدماتشون میگیرن که البته این مسئله‌ش جداست.

ضمن این من به عنوان کسی که خودم سال‌های زیادی رو در زمینه تکنسین کامپیوتر کار کردم و خیلی مواقع از روی اجبار از برنامه‌ها یا بازی‌های کرکی و بدون پرداخت هزینه دلاری بهره بردم، به شدت با این قضیه مخالفم که ما از برنامه‌ها رایگان استفاده کنیم و اگر هر وقت شرایط اقتصادی حکم کنه و نمایندگی‌های شرکت‌های بزرگ نرم‌افزاری مثل مایکروسافت یا ادوبی در ایران شعبه بزنند و برنامه‌های کپی و کرکی (pirate) در کشور حذف بشن، من به شخصه حاضرم برای خدماتشون هزینه کنم.

این قضیه برای زبانشناس هم صدق کرد. من به محض ثبت‌نام اشتراک طلایی گرفتم چون نسبت خدمات به هزینه خیلی مناسب بود البته هر چیز به خود آدم بر می‌گرده. شما می‌تونید با خرید اشتراک یکساله فقط دو روز در ماه از برنامه استفاده کنید هم می‌تونید ۳۶۵ روز کامل رو استفاده کنید.

اگه با این نظر موافقید فقط دمتون گرم!
یک نفر به روشنفکرای جمع اضافه کردین
نیازی هم به لایک نیست :rofl:

9 پسندیده

یه ساله رو تولد زبانشناس خریدم

اونم طلایی

گفتید که برمیگرده صد درصد

یعنی هزینه سرور رو نمیدن؟

1 پسندیده

سلام دوست مدتیه کم پیدایید ؟ کجایید ؟

3 پسندیده

یه معلم زبان پیام دادم همین مطالب زبانشناس رو درس میده ۸۰۰ هزار تومان

و همین زبانشناس خوبه

3 پسندیده

هزینه های اموزش زبان سرسام اوره واقعا. و خودکفا کار کنی بهتره

4 پسندیده

درسته

ولی الان یکی دارم ماهی ۲۵۰ تومن

2 پسندیده

چه خوب. خصوصی یا گروهی؟

2 پسندیده

خصوصی

2 پسندیده

Thanks for asking.
I’m spending the darkest days of my life, atm; kinda lost myself and trying to find a way out of the mud.

4 پسندیده

Don’t lose your faith and keep going. Maybe today or tomorrow you’ll find lightning in the center of darkness; this is life.

images (4)

3 پسندیده

تاریکی چرا؟

1 پسندیده

ده سال در زمینه علاقه‌ت فعالیت کنی و محتوای خوب و اصیل (تنها واژه درخوری که پیدا کردم) بسازی که اولویت اولش آموزش یک آداب و فرهنگ خوب باشه بعد اولویت دومش سرگرمی اما دیده نشی!

اونوقت دوتا بچه فوفول پر ادعا که زیاد سررشته‌ای هم ندارن با پول باباشون تو کشورای خارجی استارت همون کار تو رو بزنن و توی ۴ سال موفق بشن چون تونستن هر سال با کلی جایزه و give away پلی استیشن ۴ و ۵ و تبلیغات بیان بالا. بعد محتوا چیه؟ ری اکشن به این و اون… مسخره‌ترین محتوای کل دنیا که نه تنها ساختار زندگی انسانی و فرهنگ یاد نمیده بلکه یاد میده به راحتی ادما رو قضاوت و مسخره کنیم. تازه طرف تا چند هزار دلارم ماهانه در میاره. من بینشون بودم باهاشون چندتا مراسمم دعوت شدم و از نزدیک دیدم چه برنامه‌هایی برای Fool کردن مخاطبانشون می‌کشن.

از سال ۸۹ تا ۱۳۹۹ کار کردم الان اسمم رو کسی نمی‌شناسه در صورتی که تاپ ایران بودم سال‌های ۹۰ تا ۹۴. این همه مهارت و تجربه داشته باشی مخاطبت عاشق ری‌اکشن و ویدیوهای چرت باشه… تو باشی آدم سابق میشی؟

پی نوشت: الانم دو ساله کم و بیش انگلیسی محتوا میسازم ولی به چند دلیل اساسی با روندی خیلی کند چون دلم پیش هموناییه که وقتی رفتم انگلیسی بهم گفتن وطن‌فروش اما وقتی بودم زیاد حمایتم نکردن.

6 پسندیده

مخاطب همیشه عاشق ری اکشن چرت هست. و براشم پول میده. کسی حوصله فک کردن که نداره. هیجان با نازلترین سطح محتوا

3 پسندیده

حق دارین واقعا،اگع تو یوتیوب کار میکنی واقعا درامدی نداره تو کار محتوای اموزشی یع جورایی واسع رضای خدا کار میکنید چون همع دانلود میکنن :slight_smile:

2 پسندیده

۱۰ سال!

ماشاالله!

از یه طرف حق دارین
منظورتون اینه که

محتوا درست میکنید کسی اهمیت نمیده؟

اگه آره خب مردم اینجورن
هر وقت یکی بیاد طنز بزاره به پنج میلیون بازدید میخوره

ولی یکی بیاد محتوا علمی یا آموزشی بزاره هیچ نگاش نمیکنن
کمتر افرادی نگا میکنن

خودم آپارات دارم ویدیو گذاشتم به ۱۰۰ بازدید رسیده

لایک ۳ تا

دنبال ۳۰ تا
اونم به زور بعد چند سال

1 پسندیده

آموزش نبودم. گیم و سرگرمی بود بعد صفر تا صد کار با خودم. تا الان بیش از ۵۰۰ تا ویدیوی مستقل ساختم. از دکمه ضبط تا ادیت و مونتاژ و انتشار. درآمدم از یوتیوب داشتم اما اشتباهی که کردم نقد کردنش رو دادم به این شرکت‌های third party که متاسفانه ذره‌ای ارزش بین کسی که قانون یوتیوب رو رعایت می‌کنه با کسب که همه کاراش کپی دیگرانه و ممکنه Strike بخوره قائل نمیشدن؛ و همه اکانت‌ها رو به یک منبع وصل می‌کردن. یه نفر سه بار استرایک گرفت (که من تو ۷ سال یوتیوب یه بارم نگرفتم) بعد کانال من و ۵۰ نفر دیگه به فنا رفت.

هیچکاری هم (طبق پیشبینی من) برای جبران خسارت نکردن. فقط گفتن یه کانال دیگه بسازید ۱۵۰ دلار پول بدین ۳۰۰ دلار تبلیغ می‌کنیم کانالتون رو! خلاصه خیلی باشرف بودن! با ۳۰۰ دلار شما ۵۰ نفر ساب میگیری در بهترین حالت. بقیه ۵۰۰۰ تای من چی میشن پس؟

3 پسندیده

تو ایران میگن کسی نیست کارش کپی خارجیا نباشه اما من محتوایی داشتم که اگه انگلیسی میساختم کلی مخاطب جذب می‌کرد. فکر رمان یک سری بازی رو در ۷ جلد خونده باشی بعد بازیشم بازی کنی. همزمان با بازی کردن بیای از قسمت‌های خلاء بازی استفاده کنی و با محتوای رمان همون بازی پرش کنی که مثلا در این قسمت آقا یا خانم ایکس داره همچین کاری رو در یه مکان دیگه انجام میده ولی شما توی بازی نمی‌بینید و فقط در رمان توضیح داده شده…

توضیح رمان همراه با گیمپلی ابداع خودم بود که هیچکس انجام نداده بود اما خب جز تک و توک تعریف و تمجید چیزی نداشت برام.

الانم بیشتر دنبال اینم که در قالب مربی و یا معلم خصوصی صفر تا صد یوتیوب رو با خدماتش ارائه بدم برای کسانی که می‌خوان یوتیوبر بشن و جوهره یوتیوبر شدن رو در خودشون می‌بینن

3 پسندیده

عرفان عزیزم سلام ،و سلام به تمامی عرفانهایی که دروطنم با تنگ نظری ،رانت و فساد کنار زده شدن ،شما عزیزان فرزندان خوب و خلاق ایران آینده خواهید بود، دلسرد نشوید ایران درآینده خود خرد مدار وعقلانیت محور خواهد بود ،امیدوارم درخدمت به ایران و ایرانی اصیل منشأ خیر باشید،برای ما همون عرفان دوست داشتنی هستی و رانتت عشق ما به شما باشه ،مام وطن نگهدارت :palms_up_together:
به قول شاعر :
یه شب ماه میاد …

5 پسندیده