واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
تا قیامت برات باس موج مکزیکی برم
والا اونو من نکشیدم واسه ورد بوده
خیلی ممنونم اقا فرزاد بسی لطف بیکران دارید به من مرسی
ماشالا با این سرعتی که میخونید ، من که شنونده م نفس کم آوردم
آفرین عالی بود، مطمئن باشید شما اگه تو یه جمع (مثل دانشگاه) بخواید یه متن رو روخونی کنید از همه بهتر خواهید خوند
خواسته بگه منم هستم
هر چه از دل برآید به دل نشیند. وویس اول با احساس خودتون بود شاید راضیتر هستید.
این چالش برای من یکی از مزیتهاش این بود که روی سرعت خوندنم تاثیر گذاشته دیگه زیاد رو متن و کلمات مکث نمیکنم چشام زود متن رو تعقیب میکنه( کمپین خودباوری)
ممنون از لطفتون که وقت گذاشتید.
@Farzad_Poodineh
خیییلی خوب بود با ارامش کامل
@ala
ماشالا سرعت مامان الا جان منم با این سرعت بخونم نفس کم میارم ولی خیلی عالی بود با اینکه سرعت بالا بود ولی کلمات واضح بود و خیلی مسلط بودید احسنت
@atineh1967
خیلی خوب بود اتینه جان
@a.bayani
چقد خوبه ک انقد دقیق اشکالاتتو میفهمی نسیم جان خیلی خوبه راستش من بجز تلفظا بقیه رو خیلی نمیتونم تشخیص بدم شاید به خاطر اینه ک هنوز زیادی با استرسا اشنا نیستم
ویسم ک خیییلی خوب بود مثل همیشه عزیزم
سلام عزیزم یه ترفند بهت یاد میدم که ریز بینیت بالا بره
ویس خودت و ویس جو وایز رو بذار دم دستت و سپس متن رو هم داشته باش. حالا جو وایز رو پلی کن وقتی یه جمله رو خوند استاپ کن و سپس پشت سرش بلافاصله صوت خودتو پلی کن . دوباره همون جمله اولو خوند که قبلش جو وایز خونده استاپ کن. حالا مقایسه کن
حالا میتونی دقیق بفهمی اشکالاتو.
و همینطور جمله به جمله دقیق تا اخر داستان پیش برو
موفق باشی
مرسی نسیم جان حتما اینکارو انجام میدم ممنون ازت ⚘:blush:
سلام سلام
اینم وویس دومم
سلام دوستان من احمدم چند وقتی هس از سایت و نرم افزار زبانشناس استفاده می کنم وتازه با تالار گفتگوش آشنا شدم . دست وپا شکسته انگلیسی ی چیزایی میدونم ولی قابل گفتن نیست . این اولین پیام من تو تالار هس . ینی تازه یاد گرفتم البته با راهنمایی جناب ناصری. وویس هاتون رو معمولا گوش میدم ماشالا همتون خوب و روون صحبت میکنین بخصوص آقا کامبیز/ امروز کتاب effortless english رو دانلود کردم و حدود 30 صفحه از اونو خوندم . دقیقا همون مشکلاتی که من دارم رو گفته . ببخشید زیاد حرف زدم . امیدوارم با کمک شما دوستان جدید بتونم تا حد زیادی از ترس بر یادگیری زبان و مکالمات انگلیسی غلبه کنم . راستی فرستادن وویس هم ی مشکل دیگه واسه من هس . بدرود
سلام آقا احمد عزیز. خوش اومدین
مرسی دوست عزیز شما لطف دارید
ایشالا با کمک هم بتونیم بهتر بشیم
چه دقیق با تفاوت ۲ ثانیه با وویس اصلی
آفرین عالی
من عاااااشق آنفورچینالی گفتنتم
مثل but گفتن آقا @YoKambiz که فصیحه
عالیتر از همیییشه
این وویست پرانرژی بود
بااااریک عاالی بود
وای چه سرعتی
دست مریزاد