آخی، دلم خنک شد این قسمتو خوندم.
اندر احوالات استوری بوک ها، و این که یکسره دارم نی گم استوری بوک ها معجزه می کنند .
اینو از کسی می شنوید که از اون زیر استارتر شروع کرد به خوندن مینی استوری ها.
حالا شماها برین هی سراغ کتاب های قلمبه سلمبه و دنبال راه پیچیده باشین برای زبان یاد گرفتن .
بیخود نیست ک من عاشق اشم که .
باید لذت ببری از این مسیر و فقط برای فان بخونیش.
سلام معصومه جان .
استوری بوک ها هم مثل کتاب خوندن ذائقه ایه . ولی می دونم که خیلی توی یادگیری زبان موثره. چون
کلماتی که برات غریبن ، توی داستان مدام برات تکرار می شن.
یه روند داستانی رو توی صفحات کم دنبال می کنی و این باعث می شه زیاد بودنش خسته ات نکنه و تا ته اش بری و حس تموم کردنش بهت انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری میده و
اگه صوتیش رو هم گوش کنی که دیگه ، یه تیرو چند نشون زدی.
من تو خوندن استوری بوک ها به ساختار گرامری هم بیشتر دقت می کنم . چون همه از یه زمان خاص بیان میشه ، مثلا داستانی که تو زمان گذشته داره نقل می شه و افعال گذشته بیشتری می بینی .
و چون داستان حول محور یه موضوع می چرخه ، کلمات مرتبط بیشتری توی اون موضوع پیدا می کنی .
راستش اسم استوری بوک های که دوست داشتم رو یادم نیست ولی الان دارم جزیره مرد مرده رو می خونم . اگه دوست داشته باشی می تونیم از همین زبان شناس کتابی در سطح متوسط انتخاب کنیم و با هم پیش بریم .
اکثر کاربران زبانشناس با اینکه خیلی وقته دارن ازین اپ استفاده میکنن سردرگمن و نتیجه مورد نظرشون رو نگرفتن.
چون برنامه مفیدی ندارن و برنامه ای هم که دارن اون نتیجه رو نمیده بهشون.
اگه قبل از اینکه ازین دوره به اون دوره و ازین کتاب به اون کتاب برن، یبار برن کتاب انگلیسی بدون تلاش که توی برنامه با اسم کتاب گویا هست رو بخونن، تمام مسیر براشون روشن میشه و در سریع ترین زمان ممکن(بین ۶ ماه تا ۱ سال) به زبان مسلط میشن و دیگه نیازی نیست اینقدر وقت و انرژی بذارن واسه یادگیری
نمونش هم همین استوری بوک هایی که به قول شما واقعا معجزه میکنه و این فقط یکی از روش هاییه که توی این کتاب معرفی میکنه.
هر استوری بوک ، فصل فصله، هر فصلی رو یه تایمی بزاریم بخونیم، کلمات جدیدی که داره، اگه اصطلاح جالبی باشه، اگه تلفظ کلمه ای نیاز به توجه بیشتر داره برای هم بگیم.
یه داستان شروع کنیم دستمون میاد.
ممنون بابت معرفی این دوره،
این طور که دیدم، معرفی که گفتین رو آقای ای جی گفتن که منم توی این تاپیک ،در تایید حرف ایشون ،اون توضیحات رو دادم.
در کل زبان مثل پازله، هر کسی یه جوری یاد می گیره. این استوری بوک ها هم یکی از روش هاشه. کوتاهه و نمی شه تنها روش به کار برد. کمک کننده است.
سلام عزیزم
یه دونه کتاب نیست.
استوری بوک ها ، کتاب های مینی مالی هستن که از سطح صفر شروع می شن تا سطح پیشرفته اش، یه داستان کوتاهه، حول محور یه موضوع.
مثلا یه دونه داستان از شرلوک هولمز . شبیه مینی سریال ۸ قسمتی
اون اعداد پایین سطح کتاب رو می گن. که با توجه به سطحتون باید انتخاب کنید. من توی سطح پایین هم چیزی یاد گرفتم!
توی زبانشناس ،همین داستان ها که سطح بندی شدن، از نوع استوری بوک هستن .
و این که اگه پی دی افش رو خواستین،کافیه سرچ بزنین براتون تو سطح خودتون انواع کتاب معرفی می کنه. نمی دونم اینجا مجازم سایت معرفی کنم یا نه. خواستین یه پیام بهم بدین براتون سایتش رو بدم.