شروع دوره قدرت 😎

ممنون از شما :rose:

2 پسندیده

خیلیی خوبه …فکر کنم ذهن متمرکزی دارین :ok_hand::ok_hand::ok_hand:
ذهن من توانایی نداره .:expressionless: نمیتونه مث بچه ادم یجا بمونه .از این شاخه میپره اون شاخه :joy::slightly_frowning_face:
امیدوارم موفق باشین :rose::rose:

1 پسندیده

سلام ، منظورتون از اینکه دوره بدون تلاش رو خوندین الان میخواین برین دوره قدرت ، اینه که دوره پایه ای جی رو خوندین (the original course)؟ الان میخواید برید دوره قدرت (power English course) ?
فک کنم به کل دوره های ای جی میگن انگلیسی بدون تلاش ، در کل نمیدونم ایا ترتیبه خوندن داره یا از کدوم دوره باید شروع کرد

1 پسندیده

بله دقیقا :ok_hand:

در این مورد نمیدونم …ولی من وقتی میخواستم شروع کنم پشتیبان های زبانشناس بهم دوره the original
course معرفی کردن اگه خودتونم ی نگاهی بندازین متوجه میشین که دورش به نسبت راحته و برای پایه انگلیسی . و به ترتبیب … قدرت .

2 پسندیده

:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand: موافقم با حرفتون … سخت نگرفتن و راحت پیش رفتن … ممنون بابت نظرتون :rose::rose:

1 پسندیده

:rose::rose::rosette::white_flower: لطف دارید :blush::blush:

1 پسندیده

همچنین شما دوست بزرگوار :rosette::white_flower:

1 پسندیده

سلام زرگل جان
امیدوارم حالت خوب باشه!
خسته نباشی امیدوارم با قدرت دوره ی power English استارتش رو بزنی!
منممممم می‌خوام همین دوره رو از شنبه اگر بشه شروع کنم!!
فقط ی چیزی واس عالی بودن امروز و فردا نکن
نگو ک ب خودت استراحت دادی بگو ک واس جایزه ب خودم این روزمو آزاد گذاشتم اینجوری دیدگاهت نسبت بش تغییر می‌کنه
و اینک ت وقتی داری این دوره رو میخونی اصلا ب این فک نکن ک داری زبان میخونی سعی کن باش حال کنی و ی جورایی اون دوره واست سرگرم کننده باشه

2 پسندیده

سلام دریای عزیزم :heart_eyes::heart_eyes:
ممنونم بابت رهنمابی های ارزشمندت ‌‌:heart_eyes::kissing_heart:
تمام تلاشمو میکنم که عمل کنم بهشون :heart_eyes::heart_eyes::rosette::rosette:

1 پسندیده

خواهش میکنمممم عزیزمممم:sparkling_heart:
اصن ی جوری پر ذوق بم گفتی حال کردم:joy:

2 پسندیده

اگر ک میخوای من میتونم پارتنرت شم واس زبان
چون باهم می‌خوایم این دوره رو شروع کنیم…

1 پسندیده

بیاین با قدرت انگلیسی قدرت رو پیش بریم:muscle:

سلام دوستان این:point_up_2:تاپیک رو چن وقت پیش منو یکی از دوستان زدیم هرکس در حال خوندن این دوره‌اس میتونه به این تاپیک ملحق بشه:tulip:

3 پسندیده

:joy::heart_eyes:عزیزم … ولی به دور از شوخی من عاشق فضای تالارم که بدون هیچ چشم داشتی همه به هم کمک میکنن و جواب میدن :heart_eyes::ok_hand:

مرسی عزیزممم :heart_eyes::heart_eyes: باعث افتخارمه :kissing_heart::kissing_heart: ولی راسشو بخوای پارتنر دارم :see_no_evil::kissing_heart: میتونیم توی تالار ‌داخل تایپک زهرا . سوالی داشتیم یا حتی برای ویس فرستادن .باهم در ارتباط باشیم :kissing_heart:

1 پسندیده

چشم حتما همچنین⁦:heart:
بله درسته منم همینطوررررر

2 پسندیده

روش جالبیه:ok_hand:

2 پسندیده

دوره قدرت باحاله چک کردم ولی این که یه هفته وقت بزاری حوصله سر بر نیست ؟

2 پسندیده

بستگی به خودت داره دیگه … از واقعا برات حوصله سر بره خودتو اذیت نکن … یجوری بخون که ازش لذت ببری

2 پسندیده

Gooooooooooo!!!

Go…GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2 پسندیده

سلام وقت بخیر
سطح b1
درس تکرار
درخواست مکالمه در مورد دروس power eng
هفته ای دو جلسه
درصورت تمایل پیام دهید
09370515075

1 پسندیده