من که هیچی غیر از جیمیل ندارم. واتساپ دارم، ولی چهارماهه بازش نکردم.
شاید بتونید توی گوگل گروه بزنید توی این اوضاع. گرچه نمیدونم چطوریه.
اگر احیاناً خواستید بزنید این ایمیل منه. hadi.mashreqi@gmail.com
فکر کنم گوگل Google Group هم داره. ولی اطلاعات کافی ندارم؛ گفتم اگه شما اطلاعات میداشتید، میتونستیم یه گروه بشیم اونجا. به هر حال میتینگهاتون هم که با گوگلمیت انجام میدید. باید یه گروهی بشه زد که لینک برای اعضا ارسال بشه. و نوتیفیکشن توی گوشی دریافت بشه.
آره meet عالیه ما همین امروز صبح ی میتینگ خیلی خوب داشتیم. راستش من الان رفتم google groups رو هم دیدم ولی به نظرم خیلی user-friendly نیست . حالا در تلاشم ببینم میشه یه اپی پیدا کرد فیلتر نباشه ایرانی هم نباشه
منم گوگل گروپس رو امتحان کردم. همون فضای ایمیله. به قشنگی تلگرام نیست. (دارم توی دلم فحش میدم )
علی هذا… اگر خواستید چت کنید ایمیل بفرستید به من. شک دارم دیگه پیامرسان خارجی توی ایران کار کنه. (چون میدونید که تمام مشکلات بزرگ کشور زیر سر پیامرسانیه )
سلام دوستان
نمیدونم تاحالاازاپلیکیشن Signal استفاده کردین یانه،ولی من ویکی ازدوستای غیرایرانیم ازش استفاده میکنیم،هروقت همه راهها برامون بسته است.
هم قابلیت ویس/ویدئو کال داره وهم چت و.…
راستش قبلابافیلترشکن استفاده میکردم امروزامتحان کردم،چنددقیقه پیش بدون فیلترشکنم جواب داد.
گفتم اگه دوست داشتین امتحان کنین.
موفق باشین
خب من یه قدم از تو جلوترم، میدونم بعداً کفترت رو هم توی هوا با تیر میزنن. برای روز از ارسال پیام با آتیش و پتو، و توی شب از چراغقوه و مورس استفاده میکنم. تو رو به خدا وضع مملکت رو.
احتمالاً سیستمای فیلتر رو داشتن ریبوت میکردن. زود فیلتر میشه.
توی سروش یه گروه هستیم که انگلیسی حرف می زنیم. بیشترم سعی می کنیم صوت بفرستیم. موضوعات جالبی هم انتخاب میشه هر روز و بچه ها راجع بهش حرف می زنند.
حالا این که گارد دارین نسبت به اپ ایرانی رو اگه کنار بزاریم، می تونه مفید باشه
چون من خودم ازشون یاد می گیرم و همین که سعی می کنم حرف بزنم هر چند دست و پا شکسته ، بهم کمک کرده کمی بهتر از قبل بشم.
حالا خواستین لینک بفرستم براتون.
سلام دوست من توی سروش نفس تنگی نمیگیرید؟ من اسمشم میشنوم اکسیژن کم میارم. بحث گارد گرفتن نیست بحث اینه که بعضیا تواناییشو ندارن و اکسیژنشو ندارن برای استفاده از نبوغ داخلی و با این حجم از امنیت .مثل این میمونه بری با زندان بانت گپ بزنی