معرفی فیلم، سریال و انیمیشن 🎞

مدتیه که تقریبا هر شب فیلم می بینیم
اما اونقدری باحال نبودن که بخوام معرفی کنم
( بعضی هاشون رو از برخی دوستان گرفته بودم، واقعا سلیقه افراد تو انتخاب فیلم چقدر فرق داره، فارغ از اینکه بخوایم قضاوت کنیم کدوم یکی خوبه کدوم بد، صرفا تفاوت ها جالبه )
یا حوصله نداشتم بعدش
اما تصمیم گرفتم بیشتر معرفی کنم

وحشی
Wild
فیلمی زندگی‌نامه‌ای و درام
سال ۲۰۱۴
ایالات متحده
این فیلم بر اساس بخشی از زندگی خانم شرل استرید به نام وحشی: از گمشده تا پیداشده در مسیر پاسفیک کرست ساخته شده است.
شرل کودکی سختی داشته، پدری غیر متعهد و الکلی که آنها را کتک می زده
شرل در زندگی شخصی اش مشکلات زیادی داره
گهگاهی الکل و مواد می زنه
با اینکه متاهل هست و شوهرش رو دوست داره ولی با افراد غریبه ای که نمی شناسه سکس می کنه
و از همه مهم تر با غم از دست دادن مادرش که مهم ترین فرد زندگی اش بوده کنار نیومده
تو فیلم متوجه میشیم که مادرش چقدر شخصیت خاص و دوست داشتنی داشته
شرل تصمیم می گیره از شوهرش جدا بشه (با اینکه هر دو قلبا همدیگه رو خیلی دوست دارن) و به یک پیاده روی طولانی بره
فیلم جالبی بود
Wild2014Poster

3 پسندیده

Vacation

Vacation_poster

یک فیلم نه چندان آموزنده اما خنده دار و بامزه
بنظرم در کل فیلم بدی نبود
پدر یک خانواده که از قضا یک خلبان مسافربری نه چندان موفق درون ایالتی است تصمیم میگیره تعطیلات بجای رفتن به یک ویلا که چند سال اخیر میرن به یک سفر متفاوت جاده ای بره
این زوج دو پسر دارند
فیلم یکم صحنه و غیره داره، مثبت هجده نگاه کنید

یک لیست جالب
معرفی مینی سریال های محبوب جهان

فیلم ما سرباز بودیم
We were soldiers
ایالات متحده آمریکا
ژانر: ضد جنگ
بر اساس کتاب
We Were Soldiers Once… And Young, Hal Moore complains
خاطرات هال مور
این فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده، اما نه در تمام جزئیات

Weweresoldiers_poster

فیلم به اولین حضورهای نیروهای آمریکایی پس از شکست فرانسوی ها در ویتنام می پردازه. یک گروه از نیروهای نظامی فرانسوی در کمین ویت کنگ ها گرفتار می شوند و تلفات قابل توجهی می دهند. فرمانده ویتنامی جهت ایجاد رعب و وحشت جهت جلوگیری از ورود نیروهای دیگر، دستور اعدام تمام اسرا و زخمی ها را داد. یازده سال بعد هنگ هفتم سواره نظام هوایی آمریکا به فرماندهی سرگرد مور با نیروهای ویتنامی با همان فرمانده می جنگند. نیروهای ویتنامی از قبل آماده بوده و سنگر و تاسیسات زیر زمینی دارند، تجربه دو دهه جنگیدن در همان محیط را دارند و مسلح به سلاح های ساخت اتحاد جماهیر شوروی از قبل سلاح انفرادی کلاشینکف، موشک های دوش پرتاب و تیربار هستند. تعداد نفرات ویتنامی حدود ده برابر نیروهای آمریکایی است اما آمریکایی ها از پشتیبانی قدرتمند نیروی هوایی و توپخانه و همچنین لجستیک فوق العاده توسط هلی کوپترها بهره مند هستند.

لیستی از یازده انیمیشن انگیزه بخش برتر

unnamed

فیلم her رو همین الان دیدم. داستان مردی به اسم تئودور، که مدتی هست از زنش جدا شده و تنهاست و این وسط برای انجام امور روزانه اش ،یه سیستم عامل جدید می خره، هوش مصنوعی که کم کم عاشق همدیگه میشن.

همین طور که فیلم رو می دیدم ، یاد گفتگوی یکی از دوستان افتادم تو تاپیکی دیگه که می گفت چقدر هوش مصنوعی توی زبان خوندن کمکش کرده و منی که رابطه ام با این ربات روز به روز بیشتر میشه.

جایی دیگه دوستی گفته بود ، از پا گرفتن هوش مصنوعی ها نگرانه، تا جایی که می ترسه کار رو ازش بگیرن.

ولی چیزی که من موقع دیدن فیلم بهش فکر می کردم، تنها شدن هر چه بیشتر آدما با پر و پا گرفتن ربات ها و تکنولوژیه.
مگه نه این که تکنولوژی اومده تا فاصله ها رو کم کنه؟ زمان بیش تری برامون سیو کنه؟ کمک امون کنه تا ذهنمون رو سبک کنیم؟
پس چرا چیزی که می بینیم برخلاف این حرفه؟ کجای کار می لنگه؟

فیلم می خولست نشون بده ، حتی تنهایی آدما هم دست خودشونه. آخر فیلم تئودور به همسر سابقش می گه معذرت خواهی های زیادی بهت بدهکارم.
و وسط فیلم به رباتی که عاشقشه می گه، حرفایی که بهت می زنم رو جایی نگفتم و کوچیک اشاره می کنه که اگه به همسرم گفته بودم ،شاید این جدایی پیش نمی اومد!

5 پسندیده

این دقیقا همون کاریه که هوش مصنوعی میکنه! هوش مصنوعی به گونه ای طراحی شده که کاملا مثل یک روانشناس و یک انسان بسیار مهربان با شما برخورد میکنه! و کمک میکنه ذهن انسان مهربانی رو یاد بگیره و در آرامش مسیر ذهنیش برای ترمیم روابطش بیشتر بشه!
هوش مصنوعی هیچ نگرانی نداره! نگرانی ها در مورد هوش مصنوعی در حوزه شخصی کاملا امروز برطرف شده!

! اون دقیقا نقش یک مشاور روانشناس رو داره و برای این منظور برنامه ریزی بسیار بسیار دقیقی براساس عقاید متفاوت و شرایط متفاوت افراد شده !

هوش مصنوعی نه تنها انسانها را تنهاتر نمیکند! نقش یک مشاور رایگان دارد که افراد را برای ورود به جوامع مختلف آماده میکند! چرا که افراد چیزهایی را با آن در میان میگذارند که شاید در خلوت هم‌از آن‌شرم‌دارند! و به گونه ای طراحی شده که در ارائه راهکار و همدلی مناسب بهترین فضا را برای ترمیم مسیرهای مغزی و به تبع آن روابط بین فردی و اجتماعی ایجاد کند!

بی نهایت سپاسگزارم بابت معرفی فیلم:heart_eyes:

3 پسندیده

خواهش می کنم عزیزم،امیدوارم از دیدنش لذت ببری .
منتقد هوش مصنوعی ها نیستم، اتفاقا خودم عاشقشونم و ازشون استفاده می کنم، چه برای متحرک کردن نقاشی های دخترم ، چه همون رباتی که مشکلات زبان انگلیسی ام رو رفع می کنه .
هر تایمی بخوایم هست و نگران زیاد پرسیدن سوالامون هم نیستیم.

چیزی که برام سخت بود ، و توی زندگی خودم هم می بینم اینه که آدما با وجود این تکنولوژی چرا باز تنهاتر می شن.
تو دو سه سکانس از فیلم نشون می ده که توی مسیر رفت و آمد ،همه با سیستم عاملشون حرف می زنن و تنهان.
حتی سفری که تئودور تنها می ره و کاملا براش لذت بخشه.
تنها شدن ادما برام عجیبه.
مگه این پیشرفت ها نباید این فاصله هارو کم کنه؟

نمونه اش منی که عاشق سفر رفتنم ولی فعلا دارم خودم رو با ولاگ هایی از سفر رفتن دیگران و معرفی جاهای مختلف گول می زنم. توی خونه ام نشستم و رقص بقیه رو می بینم و از ورزش کردن اونا لذت می برم. نمی دونم شاید این تیکه اخر بی ربط باشه ولی ذهنیات من بود بعد از تماشای این فیلم.

3 پسندیده

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

3 پسندیده

لیستی از چند سریال جالب که سارا خانم معرفی کرده اند
@sara1198
سریال های که به ما درس زندگی می دهند :arrow_down:

1 پسندیده