معرفی فیلم، سریال و انیمیشن 🎞

سلام صبا خانم.
خواهش میکنم. خیلی خوشحالم که از دیدن این فیلم لذت بردید. :rose: :rose:

2 پسندیده

سلام.

قبلا در همین تاپیک چندتا فیلم بدبینانه معرفی کرده بودم. حالا مایلم یک فیلم مثبت و خوشبینانه هم معرفی کنم.

نام فیلم:
It’s a Wonderful Life
محصول سال ۱۹۴۶

این فیلم کلاسیک رو حدود دوسال پیش دیدم و دوست دارم دوباره ببینمش. داستان درباره مردی خوش قلب به نام جورجه که با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکنه و سرانجام وقتی امیدی براش نمونده در شب کریسمس تصمیم به خودکشی میگیره، ولی به وسیله فرشته ای که در قالب انسان به زمین اومده تا مانع این اتفاق بشه نجات پیدا میکنه.

جورج به فرشته میگه که چرا نذاشتی خودکشی کنم، ای کاش هرگز به دنیا نیومده بودم. فرشته از این حرف جا میخوره و میگه این حرفو نزن و بیا بهت نشون بدم که اگه زنده نبودی چی میشد… شخصیت اصلی داستان وقتی میبینه که بدون وجود او اطرافیانش چگونه زندگی ای رو تجربه میکردن، به این نتیجه میرسه که چقدر بودنش برای دیگران سودمند بوده و تأثیر مثبت داشته. فیلم با بازگشت جورج به خانواده و برطرف شدن مشکلات مالی او به کمک دوستان و آشنایان و در صحنه ای بسیار زیبا و ماندگار به پایان میرسه.

من این نگاه فیلم رو که با نبودن ما دنیا و زندگی اطرافیان چه شکلی میشد دوست داشتم و برام خیلی جالب بود. اینکه اگر تحمل زندگی برای شخص من سخته، ولی باز به خاطر تأثیر مثبتی که میتونم ایجاد کنم و کمکی که میتونم برای انسانها انجام بدم زندگی ارزش ادامه دادن رو داره. انسان درواقع با اثری که بر هستی میذاره تعریف میشه.
تماشای این فیلم زیبا رو پیشنهاد میکنم.

سلام صبا خانم.
خواهش میکنم. خوشحالم که این فیلم رو هم دوست داشتین.:rose: :rose: :hibiscus: :hibiscus:

6 پسندیده

درودبرشما
واقعاچه نگاه وتعبیرزیبایی.آفرین:clap::clap:
ممنونم ازمعرفییش.:rose::tulip:

مرسی از همراهیتون.:rose::pray:

2 پسندیده

سلام آقامصطفی عزیز
خیلی فیلم قشنگی بود،ازاوناییکه آدمایی مثل من آرزو میکنندکاش فیلم نبودوتوجهان واقعی هم انسان‌ها همونجور که پایان فیلم نشون داد،واقعاباهمدیگه مهربون وروراست بودند،قبل ازینکه فردی یاافرادی به بن بست پایان دادن به زندگیشون ،برسند.
چه اصطلاحات جالبی second class angle .
دیالوگ‌های زیادی توفیلم بودکه خیلی دوسشون داشتم،وقتی بچه میگه :معلممون گفته وقتی صدای زنگ میاد،یه فرشته بالهاش روبدست میاره
و هیچ انسانی روندیدم که وقتی شکست میخوره ،دوستی براش باقی مونده باشه
و پایین اوردن ماه باطناب و …
دارم فکرمیکنم تصورداشتن فرشته ی نگهبان ازکی وچطور به فکر انسانها رسیده…
ایکاش آدماهیچوقت باین مرحله نرسندکه به زندگیشون پایان بدهند…کاش همیشه قادربه دیدن نورامیدی اون دوردورها ،ته تونل، هرچنداندک، باشند.
متشکرم از معرفی این فیلم ،ارزش وقت گذاشتن واسه تماشا رو داشت.:pray::rose::rose:

2 پسندیده

سلام صبا خانم. خیلی خوشحالم که این فیلمو دیدید و نظرتون رو نوشتید. :pray: :rose: :hibiscus:
بله واقعا حرف دل منو زدید. ای کاش در واقعیت هم فرشته نگهبانی مراقب همه ما بود…

2 پسندیده

بعضی‌ها معتقدند واقعا چنین موجوداتی وجوددارندومواظب انسانهاهستندوجاهایی اونهاروازخطرات حفظ میکنندتاموقعیکه اجلشون برسه.
راستی شمادوره ی داستان‌های واقعی روتوزبانشناس خوندید؟اگه بله،نظرتون درمورد مرگ یازندگی چیه؟اولین داستانه ازین مجموعه؟
آیامیشه یروزی علم علت دیدن چنین رویاهایی رو که آدما توبیداری می بینند،کشف کنه.

2 پسندیده

سالانه هزاران نفر براثر خودکشی متأسفانه جانشان را از دست می دهند. اون موجودات تخیلی کجایند تا مانع این اتفاق بشن؟ من سعی میکنم در این موارد ندانم گرا باشم، هرچند بیشتر مایل به انکارشون هستم. انسانها این چیزها رو اختراع کرده اند تا به زندگیشون معنا بدن.
هراری در کتاب انسان خردمند بحث میکنه که علت برتری انسانها بر سایر موجودات توانایی بالای اونها بر خلق داستان ها و افسانه هاست مثل خدایان و ارواح خوب و بد. با خلق این افسانه ها که فقط در ذهن انسانها وجود دارن، انسانها این توانایی رو کسب کردن که در گروه های با جمعیت بسیار بالا (مثل کلیسا) با یکدیگر همکاری کنند و رفته رفته به قدرت برتر زمین تبدیل بشن.

این درسو خیلی وقت پیش گوش داده بودم و الان برای یادآوری دوباره نگاهی بهش انداختم. بنظرم در آینده دانشمندان حتما به علت این رؤیاها و vision ها پی خواهند برد و علت مادی و نه متافیزیکی این پدیده ها رو توضیح خواهند داد.

2 پسندیده

دقیقا باشماموافقم،و این مورد ومواردبسیار دیگری برام سواله که پس چرا اون موجودات نتونستند کارمفیدی دراون لحظات انجام بدهند،خصوصا کشتن وشکنجه کردن انسانهای معصوم وبیگناه که هیچ پناهی درسیاهچالهای انسان نماها ی معتقد به چنین موجوداتی،نداشته اند.

چندهفته پیش کاربری توlingbe از بقیه پرسیده بودبه جن اعتقادداربد؟
من جواب دادم خیر،وانسان هاوقتی ازعلت برخی حوادث ووقایع ناآگاهند،اونهاروبه موجودات خيالي وتوهمی نسبت می‌دهند. این کتابوهنوزنخوندم اماسرفرصت حتما میخونمش.

خیلی دوست دارم بزودی این اتفاق بیفته.
ممنونم ازپاسختون.:pray::pray:

سبب خیرشدید،دوستی بازهم توlingbe :blush: ازمون پرسیده بود،امروز بهترین کارمفیدی که انجام دادیدچی بوده؟من گفتم تماشای این فیلم بوده،(تشکر کرده بخاطرمعرفیش)،چون غیر ازینکه فیلمودوست داشتم،خیلی وقت بود میخواستم بافیلم دیدن آشتی کنم چون میدونم که واسه تقویت زبانم خیلی مفیده.
بازم ممنونم ازتون:tulip::tulip:

2 پسندیده

چقدر خوب. خیلی خوشحالم که اینو میشنوم. :hibiscus: :hibiscus:

خواهش میکنم. :pray: :pray:

2 پسندیده

خيلی متشکرم
خب چون اینجا تاپیک معرفی فیلمه،الان دیدم دوستان lingbe چندتا معرفی کرده بودند،منکه تاحالا اسمشونم نشنیده ام.
The conjuring
Three Idiots
Kung fu panda
هیچ اطلاعی از این فیلمها و کیفیت و…ندارم

2 پسندیده

به غیر از کونگ فو پاندا متأسفانه بقیه رو ندیدم.

2 پسندیده

فیلم American History X
محصول سال ۱۹۹۸

فیلم تاریخ مجهول آمریکا به خشونت، نفرت و پیامدهای منفی آن می پردازد. فیلمی روایتگر نژادپرستی و گسترش ترسناک آن که هیچ گاه تازگی خود را از دست نخواهد داد.

شخصیت اصلی داستان دِرِک (Derek) یک نژادپرست و نئونازی متعصب است. فیلم از همان لحظه آغاز با نشان دادن قتل وحشیانه دو سیاهپوست توسط درک، بیننده را میخکوب می کند. پس از این شروع توفانی، فیلم به عقب برمی گردد و داستان زندگی درک و نحوه ورود او به گروه نژادپرستان را نمایش می دهد.

درک که اکنون در زندان به سر می برد، با مشاهده نژادپرستی های افراطی در زندان و همچنین دوستی با یک زندانی سیاهپوست، کم کم در ایدئولوژی و باورهای خود شک می کند و سرانجام از باورهای نژادپرستانه اش دست می کشد. او از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده برمی گردد، ولی متوجه می شود که برادر نوجوان او دَنی (Danny) عضو گروه نژادپرستانه شده و قصد دارد که از سبک زندگی برادرش تقلید کند. درک از این واقعه آشفته می شود و پس از زد و خوردی شبانه با دوستان سابق نژادپرستش، به برادرش تمام آنچه در زندان دیده و تجربه کرده را تعریف می کند و به او پیشنهاد می دهد تا نژادپرستی را رها کند. فیلم با صحنه ای تلخ به پایان می رسد.

به نظر من این فیلم یکی از آموزنده ترین فیلمهای تاریخ سینماست. این فیلم به خوبی نشون میده که نفرت پراکنی چه پیامدهای شومی میتونه داشته باشه، پیامدهایی که حتا خود نژادپرستان و خانواده اونها رو هم دربر می گیره. موضوع اصلی فیلم نژادپرستی نیست، بلکه نفرت و تبعات نفرته که در جامعه آمریکا به صورت نژادپرستی درمیاد، ولی ممکنه در کشوری دیگه خودش رو به گونه ای متفاوت بروز بده.

تماشای این فیلم زیبا رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.

تریلر فیلم:

6 پسندیده

معرفی خوبی بود :+1:t4:
فیلم جالبی بنظر میاد
حتما می بینمش
ممنون :pray:t4: :deciduous_tree:

3 پسندیده

سلام به همه :cherry_blossom:
امروز این فیلم آمادئوس رو دیدم واقعا یکی از شاهکارترین فیلمی بود که دیدم
نقش ها، اجراشون، رقص، موسیقی همه اش عالی بود

این فیلم بیشتر برای افرادی که تفکرات شبیه سالییری رو دارن رو به تصویر کشیده که فقط ظاهر موفقیت، مهارت، استعداد افراد رو میبینن و فکر میکنن که خدا این استعدادها رو در درون انسان های خاصی قرار داده و به بقیه نداده اما اینطور نیست استعداد و خلاقیت خدادادی نیست بلکه به پشتکار، تلاش، استمرار فرد بستگی داره که در مسیر موفقیت قرار میگیرن.
با دعا کردن هم معجزه ای رخ نمیده :grin:

6 پسندیده

کاملا موافقم :+1:t4:

2 پسندیده

کوبو و دو تار
Kubo and the Two Strings
محصول ۲۰۱۶

4c48de2a3b41210b8fab0e6294897def05753afa

داستان این فیلم در مورد پسرکی به نام کوبو و در ژاپن باستان روایت می‌شود. او در دهکده‌ای از مادرش مراقبت می‌کند تا اینکه یک شبح از گذشته با احیا کردن انتقامی بسیار قدیمی زندگی وی را زیر و رو می‌کند. این باعث می‌شود که انواع و اقسام اتفاقات برای او رخ دهد و خدایان و هیولاها به تعقیبش بیایند. برای آنکه کوبو زنده بماند، باید زرهی جادویی را بیابد که زمانی پدر مرحومش، یک سامورایی افسانه‌ای، آن را می‌پوشیده است…

من این انیمیشن رو خیلی دوست دارم و از این انیمیشن و همچنین انیمیشن کورالاین (Coraline) خیلی خاطره دارم. هر دو ساخته استودیو لایکا هستن که انیمیشن هایی در سبک استاپ موشن میسازه و کاراش حرف نداره.
این انیمیشن برای یادگیری زبان انگلیسی هم بسیار مناسبه، چون زبان ساده تری در مقایسه با انیمیشن های والت دیزنی داره.

انیمیشن کوبو و دو تار هم سرگرم کنندس و هم در پایان نکته آموزنده ای رو به آدم یادآوری میکنه. در این داستان حماسی اشاره هایی هم به آموزه تناسخ دیده میشه. هم طنزآمیزه و هم غمناک و بنظرم در مجموع خیلی خوش ساخت از آب دراومده.

تماشای این انیمیشن زیبا رو که در زبانشناس هم هست پیشنهاد میکنم. :rose: :rose:

تریلر انیمیشن:

6 پسندیده

ایمیشن خیلی قشنگیه
خیلی خوب و جذاب و هنرمندانه هم ساخته شده
اما قدری غمگینه و برای بچه های کوچک هم قدری ترسناکه
دخترم هیلدا که از اون دو شخصیت خواهرها می ترسید
و یه جورایی شخصیت سوسک و میمون اون رو یاد من و مادرش مینداخت و باعث اندوهش می شد
خلاصه دیگه براش نذاشتم
اما گمان کنم برای بزرگترها خیلی جذاب باشه

3 پسندیده

ممنون از معرفیشون
من کورالاین رو بعد معرفیتون دیدم و باید بگم اولین بخشی هست ک توی زوم تونستم تموم کنم چون بقیه معمولا جذبم نمیکردن یا زیادی سخت بودن
اگر چیزی توی این مدل انیمیشن هست باز معرفی کنید ممنون میشم

3 پسندیده

خواهش میکنم. :rose: :hibiscus:

این چند انیمیشن زیر رو هم پیشنهاد میکنم. برای خودم خیلی کمک کننده بودن:

مجموعه داستان اسباب بازی هم که برای نسل ما خاطره انگیزه پیشنهاد میکنم. البته سطحش کمی سختتره.

در آینده باز اگه انیمیشن مناسبی به ذهنم رسید اینجا معرفی میکنم.

4 پسندیده

کورالاین
Coraline
محصول ۲۰۰۹
به کارگردانی هنری سیلیک (کارگردان انیمیشن مشهور کابوس قبل از کریسمس)
سبک: فانتزی ترسناک

ff7bd8deee4d8a1be5b3fad8d1a7739e217d90f0
ec1082fb143ed3d9a0b0691004ddff248b9ef956

داستان انیمیشن:

کورالاین جونز (با صداگذاری داکوتا فانینگ) دختری یازده ساله است که به همراه پدر و مادرش زندگی آرام خود را رها می‌کنند و به یک خانهٔ عجیب، دورافتاده و قدیمی در شهری دیگر می‌روند. آن‌ها همسایه‌های عجیبی به نام‌های خانم اسپینک، خانم فورسیبل و آقای بوبینسکی دارند. او از اینکه دیگر دوستانش را نمی‌بیند و پدر و مادرش به او توجه نمی‌کنند ناراحت است. کورالاین یک شب در کوچکی را در خانه‌شان پیدا می‌کند و از آن وارد دنیایی سحرآمیز و رنگارنگ می‌شود و آنجا پدر و مادری مهربان تر پیدا می‌کند. اما تمام افراد این دنیای جدید به جای چشم دکمه دارند! همه چیز خوب پیش می‌رود تا وقتی که مادر جدیدش می‌خواهد که به چشم‌های کورالاین دکمه بدوزد و او را در آن دنیا نگه دارد و …

این هم از خاطره انگیزترین انیمیشن هاست که تا به حال دیدم. شاید بیش از سی بار دیده باشمش. در اوایل یادگیری انگلیسی، این انیمیشن رو بارها میدیدم و در یادگیری لغات و افزایش مهارت لیسنینگ خیلی بهم کمک کرد.

هم کتاب داستان (نوشته نیل گیمن) و هم انیمیشن کورالاین در زبانشناس هست و هر دو رو پیشنهاد میکنم. :ok_hand: :ok_hand:

تریلر انیمیشن:

7 پسندیده