🖌 آرشیو هنری هنرمندان زبانشناس

بهتون از صمیم قلب تبریک میگم
از همه نظر نمونه بارز استعداد درخشان هستید باعث افتخارم توی همچین جمعی حضور دارم وچنین استعدادهای رو میبینم که میشه افتخار کرد به تک تکتون.
خیلی خیلی جالب وانسان رو جذب میکنه وباعث کنجکاوی میشه که چه برنامه ی خلاقانه ای داریند.
:rose::rose::rose::rose::rose:
۱تشکر ویژه بکنم که دوباره دراین چالش حضور پیدا کردیند ممنون:rose::rose::rose:

4 پسندیده

خدانکنه عزیزدلم…بی تعارف و بازهم بیتعارف عرض میکنم تشریف بیاریند اصفهان در خدمتتون باشیم ۱کلبه درویشی هست که پذیرای قدم مبارک و سبزتون باشه.کلبه مون رو منور میکنی قدم سرچشم ما بذاریند.
الهی امیدوارم خدا لطف ورحمتش رواونجاهم بباره و هرچه زودتر هوا خنک بشه
خودم قبلا ابادان وبوشهرزندگی میکردم و شرجیهاوگرماش رو چشیدم باتمام وجود درک میکنم چه اب و هوای وحشتناکی الان اونجا حاکم.:rose::rose::rose:

شما لطف دارین عزیزم … شما هم همینطور اومدین بندر حتما بیاین خونه ما …در خدمت شما هستیم .البته خواستین بیاین بهمن ماه بیاین هوا خنکه:grin:

1 پسندیده

مرسی :rose::rose:

همونطور که تو یه ویدئو در گذشته توضیح دادم:

قراره رو یه سری موارد کار بشه.

آموزش ویدئو که داره کار میشه.

رو مقالات هم یه مورد کار شده و بیشتر کار خواهد شد.

ترفند های زبانی هم کار خواهد شد.

یه مورد هم هست داستان گوییه. یعنی در قالب داستان یه پیام درباره یادگیری زبان خواهیم داشت که این کارکتر ها نشات گرفته شده از همون مورده.

اطلاعات بیشتر نمیدم چون اسپویل میشه. اگه بتونم امروز تموم کنم طراحی رو از فردا رو ویدئوی اول کار میکنم که احتمالا دو هفته دیگه اولین داستان بیرون میاد خودتون میبینید.

ممنونم ازتون :rose::rose::rose:

بهتره بگید چهار تا.

• زبان
  • ویدئو
  • میکسینگ
  • طراحی

ممنونم ازتون خانوم کیومرث بزرگوار. والا استعداد که نمیشه گفت ولی ازتون بابت تعاریف ممنونم.

چیزهای خوووووووب :grin:

ممنونم ازتون :rose::rose::rose:

5 پسندیده

اقا واقعا معرکست.تو.تو همه چیز به ادم الهام میدی.همونطور که گفتم من موسیقی خیلی دوست دارم و الان تصمیم گرفتم خوداموز میکس موزیک یاد بگیرم.و در اینده برم دنبال سازهای کوبه ای.جدیدا هم که کاخن خریدم. یهو دیدیه قردا پس فردا تو شبکه های ماهواره ای میزنن دی جی ارمین کارگر.هار هار هار

4 پسندیده

خیلی قشنگه بامزه است:heart_eyes::joy::joy:

2 پسندیده

اگه واقعا علاقه دارید به نظر برید دنبالش. چون دی جی شدن زیاد دشوار نیست. میشه تو یکی دو سال مسلط شد. صد البته پول خوبی هم توشه چون الان عروسی ها دی جی میارن. ( حالا مهمونی و پارتی و… بماند)

بابت هر شب هم بستگی به اعتبار و کار 3 تا 10 تومن میشه گرفت

اگه با وسایلش باشید که چه بهتر اگر هم نه می تونید برای شروع از یه لپ تاپ استفاده کنید.

مهم شروعه… ( البته اگه واقعاً علاقه دارید به کارش وگرنه پول نمیتونه ( یا خیلی سخت میتونه) بهترین محرک باشه برای استاد شدن در چیزی)

مرسی :rose::rose::rose:

6 پسندیده

صد البته که اصلا به پول فکر نمیکنم واقعا علاقه دارم.ایشالا میرم دنبالش.یه ریمیکس قشنگ برای زبانشناس به عنوان اولین کارم میزنم.یه فکری تو سرم هست حالا ببینیم چی میشه.میخوام از ویس های بچه ها برای اون استفاده کنم

4 پسندیده

بی اغراق گفتم وواقعانمونه ی بارز۱استعداد درخشان هستید
تاابد در اوج موفقیت باشید:rose::rose:

3 پسندیده

Mobilegraphy
Tehran, Valiasr
I hope you like them

11 پسندیده

Hi thanks for sharing these photo. so cool :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

Thanks my friend I have some series of photo that i’ve taken years ago. I’ll share them here. It was a while that nobody has not shared her or his artistic work here.

2 پسندیده

چه تصاویر زیبایی خیلی قشنگن:tulip::tulip::heart_eyes:

4 پسندیده

Thanks for seeing them as nice​:raised_hands:

4 پسندیده

The works of friends are so great here. It’s my pleasure seeing their artistic work. absolutely i
:ok_hand: enjoy. everyone is an artist
:raised_hands: well done guys

5 پسندیده

می خواستم اینو پاک کنم چون وقیحانه نوشتمش ولی نمیدونم چرا این خندیدنت:

انقد منو ناراحت کرد!! شاید چون سالها به خودم با بــــوق… خندیدم :joy::stuck_out_tongue_closed_eyes::sob:! خطاب به خودم می نویسم اصلا! شما ندید بگیر!:see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:
(هیچ وقت به خودت در قالبِ رویاهات نخند خاخِشَن! :angry: این دیگه بامزگی نیس مای برو! تیشه به ریشه زدنه! :stuck_out_tongue_closed_eyes: ازین قدرتِ طنز جاهای بهتری میشه استفاده کرد! مثلا بر علیه دژخیمِ درون! نه بر علیه خویشتن :grin::pray:)

با تشکر
کمپینِ #نه_به_خندیدن_به_خودزنی

3 پسندیده

شما درست میگید.البته من هیچوقت به رویاهام نخندیدم.من از اون ادمایی هستم.که هر کاری رو بگم میکنم حتما انجام میدم.نه به حرف دیگران کار دارم و نه به تمسخرشون یا حرفای منفیشون تنها چیزی که جلوم رو میگیره تصمیم خودمه.

2 پسندیده

این خصلت تمام شهریوریاس ب حرف هیچکس گوش نمیدن فقط حرف حرف خودشونه

3 پسندیده

البته. نمیدونم چرا اینقدر بهم میگن خودخواهی و کله شق بخدا نیستم.ولی کلا ادم دوست داشتنی هستم :rofl:

2 پسندیده

چه تعریفیم میکنه:joy::joy:
با توجه ب این جمله اصلا خود خواه نیستید بنظرم
:expressionless::joy::joy:

4 پسندیده