این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
شعر قشنگیه. ولی بازم برای منی که سعی میکنم همهچیزم، همهکارم، همهفکرم منطق داشته باشه، سخته قبول کنم نیرویی نامرئی داره از خیر و شر حمایت میکنه. شیطانی وجود نداره. کارما (هندیه؟) هم نمیتونه باشه. اینو به آدمای ضعیف میخورونن که قبول کنن از خودشون دفاع نکنن و صبر کنن تا یه دست نامرئی تلافی کنه. این روش همهاست که مظلوم رو منتظر بذارن که صداش خفه بشه. همهی دینها منجی رو وعده دادن (ببخشید، مذهبی شد) بگذریم، بقیهی حرفم قابل حدسه.
منطقی نیست.
کارما همون … ابولفضل بزنه به کمرته
یکم برداشتن با کلاسش کردن
قانون جذبم …همون تحویل نگیر تا تحویلت بگیرنه
من چقدر ضرب المثل ازت یاد گرفتمااا
@uncoo مرسی مخصوصا اون ترکیبیه
عالی بود
شعر قشنگی بود
هستم درخدمتتون
فقط دیگه سواستفاده نمیکنم
همین
بچه هادقت کردین،هرتاپیکی آقایوسف میزنه،شلوغ میشه؟
اینجا همه با کلاس از فلاسفه و شعرا و مفاخر تاریخی میگن…
منم از همکاریم با شامپانزه واتساپ
بنده خدا سرشون شلوغه…
اختیار دارید…
ما به گرند داتریه شما افتخار میکنیم…
یه ضرب المثل گرنی،داتری من باب چندتا نوشابه واسه خودمون دوتا
مشت نمونه خروارِ…
در نتیجه خدمت از ماس
اشکال نداره
اموزش در هر زمینه ایی میتونه مفید باشه
منم دوست دارم نظرم بگم
منم تو زندگیم بارها با شما هم نظر بودم
وقتی ضربه هایی از آدم هایی خوردم که توقع نداشتم وقتی کارهایی انجام دادم که دلم خوش بود به خوش حالی آدم ها ولی با توقع های بیشتر و گاها توهین به خاطر کم کاری روبه رو شدم منم تصمیم گرفتم که بی رحم باشم ولی وقتی بیشتر فکر کنیم میبینیم که بی رحمی های ما به ما برمیگرده ولی بی رحمی بقیه نسبت به ما با تجربه ترمون میکنه به خاطر همین تصمیم گرفتم دومینوی زندگیمو با اتفاقای خوب بسازم و بقیه رو با زندگیشون تنها بزارم توقعتو از دنیا کم کن و دنیای خودتو بساز که جایی برای بی رحمی های اطرافیانت نباشه
من تاپیک هایی داشتم سقوط کردن
حرف حق
هرکس اعتقاداتی داره
دستت درد نکنه برادر
درسته
اگر آنها انسان باشند
بنظرم فصل فعالیت ها کم کم داره شروع میشه
ولی بیشترشون تاپ بودن وتونستن تلافی اون چندتاسقوط رادربیارن .
موافقم
ولی اولین تاپیکم رو خیلی دوست دارم
منظورم این بود که وقتی میخوام اززینت جان تعریف کنم،بهش نگم،چون دوست من هستی،خیلی خوبی.البته ایناهمش شوخیه وداشتن کمی لحظات شاد که این روزابهش نیازداریم.
ازاون استیکرتعجبتم خوشم اومد.
@yousof1111
What?
استیکرهارونمیشه نقل قول کرد.
خب؟
اسمِ شماروتگ کردم که توضیح بدم منظورم ازسواستفاده چی بود
عزیز، ما کاری اصلا به حرفای خارجیا نداریم به نظرت مهربانی ، خوبی ، شادی ، کمک کردن ، توقع نداشتن و هر چی واژه ی خوب و مثبت به نظرت میاد رو دوست داری و تصمیم به انجامش داری یا نه؟
هرکس اعتقاداتی داره
چقدر از این جمله داره سوء استفاده میشه. درسته آدما میتونن اعتقادات خودشون رو داشته باشن، به شرطی که اون عقیده واقعاً عقیده باشه. فرض کن بابات «معتقده» که اگر هر بار اشتباه کردی، باید با کمربند کبودت کنه. بازم اونجا میگی هرکی یه اعتقادی داره؟ (علم ثابت کرده که تنبیه بدنی، عواقب مخربش بیشتر از فوایدشه و پدر مادر های ما نمیدونستن، ولی ما به عنوان والدین نسلهای بعد خوب با کبودیهای روی بدنمون لمسش کردیم و دیگه تنبیه نمیکنیم.) این حقیقت بود؛ عقیده نبود.
دربارهی کارما و جذب: شما توی دنیایی پیچیده از اتم خلق شدی. این قانون دنیاست. دنیا از اتمه. افکار آدم محصول سیگنالهاییه که توی مغز فعل و انفعال انجام میدن. خواب فعل و انفعال مغزه. چیزی ناپیداتر از صدا؟ از تارهای صوتی در میاد، با لرزش ذرات هوای اطراف خودش رو میرسونه به گوش، گوش لرزش رو حس میکنه با عصب به مغز میرسونه. همه مادهاست. فکر میکنی توی دنیای «مادی» ما چیزی فراماده به اسم کارما، یا جذب وجود داره؟ (دیگه خیلی ساده توضیح دادم)
کارما اتم نداره؛ پس وجود هم نداره. این «علم» منه. اگر تونستید خلافش رو ثابت کنید.
(اگر خواستید اصول اخلاقی رو به عنوان غیراتمی مثال بزنید بیشتر فکر کنید. قوانین اخلاقی «قراردادها»ی بشری هستن. واقعیت ندارن.)
شک دارم شما منظور منو بفهمی، پس با یه «اوکی» ردم کن.
به نظرت مهربانی ، خوبی ، شادی ، کمک کردن ، توقع نداشتن و هر چی واژه ی خوب و مثبت به نظرت میاد رو دوست داری و تصمیم به انجامش داری یا نه؟
مهربونی قرارداد بشریه. اگر آدم وضع میکرد که کشتن بیماران روانی لطف به اوناست، واقعاً لطف برداشت میشد. چون چیزی جز قرارداد نیست. ولی کارما رو دارید به عنوان «قانون خلقت» عنوان میکنید. راستش چیزی که بالا نوشتم رو برای شما نوشتم. چون میدونم بهتر درکش میکنی. قوانین طبیعت، توی دنیای مادی ما، باید مادی باشن، نه تخیلی. این «علم» منه. نه اعتقاد من.
واقعاً اعتقاد دارید که دنیا همهچیش مادیه، یهو یه چیز از دست خالقش در رفته، غیرمادی به دنیا حکومت میکنه؟ خالقش باید به سرش زده باشه. (خدا اعتقاده چون منطقیه که ماده رو یکی ساخته باشه، ولی چون قابل اثبات نیست، عقیدهاست، نه حقیقت؛ به این میگن «عقیده»)
این پرحرفیهای من رو بذارید به حساب علاقهام به مناظره. خل نشدم.
کمربند کبودت کنه
چرا بابا منو مثال میزنی ؟
بعدش هم
الکی نمیزنه
مگر اینکه کار اشتباهی انجام داده باشم و این مثال درستی نیست
کارما یا طبیعت هست
من اتم خواندم ولی نه به صورت پیشرفته
بنابراین لطفا بزار همینجوری بمونیم
البته من میشنیدم یکی بیاد یه کاری میکنه بعد میگه این اعتقاد داره
ولی اگه آدم از ته درون داشته باشه و باورش داشته باشه
قطعا عملی میشه و اون رفتار و اون عمل به خودش بر میگرده