لطفا کمکم کمید تو ی کلاس زبان چند ترممم مونده چطور خوب و محکم بخونم
تنبلی رو کنار بذارید و سخت زبان بخونید تا نمره قبولی رو بدست بیارید.
من خودم شب امتحانی بودم اگر فردا امتحان داشتم از الان میخوندم تا چهار صبح و بعد دو ساعت میخوابیدم تا ساعت امتحان.
این روش منه
دقیقاً
منم تا پاش نیفته و شب آخر نشه، نمیخونم
خوشحالم که یکی پیدا کردم مث خودمه
فکر کنم اکثرا همینجوری باشیم
من تو خونه آدم درسخوندن نبودم فقط فیلم و سریال میدیدم
من درسخونم یعنی حاضرم با کمال میل روزی ۱۰ ساعت به حرفهای آقای ای.جی.هوگ گوش کنم ولی وقتمو صرف درسایی مث مطالعات و پیامها نکنم
کارتون درسته
اشتباه نظام آموزشی ما اینه ک همش تئوریه …از بچگی ب ما یاد دادن ک ت باااااید اینو حفظ کنی کسی ک مطالعاتو حفظ میکنه با اون کسی که مطالعاتو میفمه معلما بیشتر قبولش دارن چون فکر میکنن این بهتر فهمیده در صورتی ک اون فقط حفظ کرده…
دقیقا
چون پیامتون کلی بود نتونستم دقیق مشکلتون رو متوجه بشم بنابر این فکر میکنم باید برنامه ریزی داشته باشید که به اهدافتون برسید من چند تا مقاله در تالار. سرچ زدم امیدوارم به کارتون بیاد
برنامه ریزی برای منابع از سطح مبتدی تا پیشرفته
Like
سلام خوبی عزیزم دقیق گرامر و vocab بخوان
و الان ترم چندمی کدام موسسه میری اگر شفاهی صدا خودت ضبط کن من مثل توام خیلی تنبلم توی درس خواندن
درد مشترک
من کل دوره تحصیل مدرسه و دانشگام تا صبح برا امتحانی بیدار نموندم، تنها درسی که دوره دانشگاه تا صبح براش بیدار بودم و استرس داشتم انقلاب اسلامی بود که تنها درسی ام بود که از ۲۰ شدنش هیچ لذتی نبردم
حتی برا پروژه های طراحی ۴ واحدمم تا صبح وقت نذاشته بودم
اوه… ینی اگه توزندگی شخصیتونم در ایییییین حد زرنگ باشین (من یکی) سر تعظیم فرود میارم براتون
نمیدونم تعریفتون از زندگی شخصی چیه ولی زندگی شخصی با امتحان دادن و نمرات فرق داره.
با توجه به شرایطی که من دارم آدم جنگیدن و تسلیم نشدنم.
یقین داشته باشید هیچ کس با پاس نشدن بدبخت نمیشه،
متنفرم از تک تک لحظاتی که صرف کردم تا بقول معروف تاپ استیودنت بشم.
“آدم جنگیدن و تسلیم نشدنم”
بیش از یازده ساله ب هدفم فکر میکنم و براش راهکار پیدا میکنم که بهش برسم
آخرین بار براش قید خونوادمم زدم/ برای همیشه/
چون عقایدشون نمیذاشت و (راهم) رو دورتر میکرد
“راه رسیدن به هدف” …
خانواده رو نمیشه کنار گذاشت ولی میشه باهاشون کنار اومد.
فکر کردن بدون انجام عمل نتیجه ای حاصل نمیشه.
امیدوارم هر جا که هستین در سلامت و موفق باشید.
به شرط استمرار و تلاش
به عمل کار برآید