آخرین سطح زبان شناس

چند روزی میشه به سطح شش رسیدم
یهو دایره سبز به آخرش رسید
پشت جغد آواتار درخشید و یک گواهینامه به دست جغد داده شد
حس خیلی خوبی بود، ازش اسکرین شات هم گرفتم (البته اسکرین شات زیر مال الانه)
البته بیشتر دوست داشتم اون آوتار جغد به یک آواتار جغد بالغ تغییر می کرد (جغد سمبلی از خرد و دانشه، دست بر قضا خودم سمبل جغد رو هم دوست دارم و تو بعضی وسایل شخصی من هست)
کنجکاو بودم ببینم مرحله بعد چند واژه داره که دیدم اون دایره سبز ثابت مونده و دیگه تکون نمیخوره
هرچند این آخرین سطح زبان شناس بود، اما آخر زبان شناس نیست. کلی کتاب و منبع مونده که باید بخونم، ضمن اینکه یه جورایی به زبان شناس هم عادت کرده ام. :sweat_smile:
فکر کنم حالا حالا ها با هم کار داریم

چند تا پیشنهاد برای تیم زبان شناس عزیز
اول اینکه لطفا بعد از یک تست راستی آزمایی، یک گواهینامه واقعی بدین، یا بهتر بگم یک یادگار نامه. کاربرد خاصی برامون نداره، میدونم، اما بخاطر زمان و تلاشی که صرف کردیم و پیوندی که با زبان شناس در ما ایجاد شده، من این گواهینامه رو به دیوار اتاقم خواهم زد. گواهینامه های معتبری همین الان توی کشو دارم، گمان نکنم هیچ کدوم رو به دیوار بزنم، اما ارتباطی که با زبان شناس دارم با هیچ کدوم دیگه از اون دوره ها ندارم. لطفا اگه با دادن گواهینامه موافقت کردین قشنگ هم باشه، میخوایم با دیدنش یاد خاطرات خوب بیافتیم. چند تایی پیشنهاد هم در این مورد دارم که اگه خواستین خدمتتون ارائه کنم.
لطفا اون بالای صفحه کنار روزهای زنجیره و امتیاز، یک شاخص زمان هم اضافه کنید، برای خیلی از ما زمان از امتیاز مهم تره. اساسا من دقیقا نمیدونم اون امتیاز چطور محاسبه میشه. زمان ساخت زنجیره پایین کافی نیست. من همیشه خیلی بیشتر از حداقل مورد نیاز مطالعه می کنم و دیدن یک پارامتر زمان جلوی چشمم کمک خوبیه تا بخوام برم توی تنظیمات و نگاه کنم.
سوم بخصوص الان که دایره تعداد واژه ها متوقف شده من هیچ شاخصی برای حدس تعداد واژه هایی که توی زبان شناس به دانسته ها اضافه میشه ندارم. اگه میشه یک شاخص واژه هم اون بالا اضافه کنید.
در واقع درخواست اضافه کردن دو تا شاخص که برای ما کاربرها خیلی مهمه به نوار بالای صفحه رو دارم.
متشکرم :pray:t4:
@aFsaneh_boroumand

43 پسندیده

به به
تبریک میگم آقا بهزاد! برای منم سوال بود تهش چی میشه (اگه پیشنهاد بدین همراه با این اتفاق یه موزیک شاد قدیمی هم پخش شه که دیگه محشر :joy:)

آرزوی موفقیت و کامیابی برای شما:yellow_heart:

8 پسندیده

سلام
میتونم بپرسم چقدر زمان گذاشتید و روزانه چقدر خوندید؟ و اینکه میدونید زبانشناس حدودا چند ساعت هستش؟

5 پسندیده

سلام آقا بهزاد
تبریک میگم خدمت شما. انشالله همیشه به حد نهایت هدف های زندگیت برسی.
:clap::clap:

6 پسندیده

عالیه اقا بهزاد خیلی خوشحالم به این سطح رسیدین. من اقای ناصری رو تگ میکنم که پیامتون رو ببینم در این مورد @hnaseri

9 پسندیده

عالییییییییی آقا بهزاد:heart:
انشاالله همیشه موفق باشید و به هر چی که میخواید، برسین:tulip::tulip:

7 پسندیده

منم اکتبر قبلی به این سطح رسیدم. برای منم عجیب بود چرا بعدش چیزی نیست. به هرحال، تبریک می گم بهتون. :rose:

10 پسندیده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
خواندن داستان شازده کوچولو و نوشتار شما نشان از مهارت شما در انگلیسی هست. تبریک میگم خدمتتون

6 پسندیده

مچکرم. لطف دارین.

4 پسندیده

سلام . موفق باشین آقا بهزاد
لطفا بگین روزی چقدر مطالعه داشتین و کلا چقدر طول کشید تموم بشه ؟

5 پسندیده

و قشنگ تر از سطحتون اون زنجیره است که واقعا well done!!!

3 پسندیده

سلامت باشین آقا علی
متشکرم
موسیقی قدیمی خاصی که ندارم، یک سنتور نوازی تقدیم شما

سطح بندی بر اساس تعداد واژه است
بستگی داره
نمیشه در مورد همه یک فرمول داد
من چهار بار زبان شناس رو فرمت کردم و از اول شروع کردم (این گزینه بیش از یک ساله که حذف شده)
برخی از کلماتی که بلد بودم رو هم به دانسته ها اضافه نکردم، چون کم کاربرد بودن محض احتیاط گذاشتم آبی بمونه
ولی فکر کنم با روزی دو تا سه ساعت یک ساله به سطح شش برسید
من بیش از دو ساله زبان شناس رو نصب کرده ام، فکر کنم روزی حدود دو ساعت هم باهاش کتاب میخونم
و سعی می کنم کار کردنم با این اپ بیشتر لذت بخش و آموزنده باشه تا یه جورایی تحمیل و ریاضت و شبیه درس خوندن معمولی، سعی می کنم بیشتر کتاب ها و منابعی که دوست دارم و لذت می برم رو بخونم

متشکرم آقا صالح عزیز
زنده باشی :four_leaf_clover:

متشکرم، لطف می کنید :pray:t4: :sunflower:

متشکرم امیر حسین
پاینده باشی :deciduous_tree:

سلامت باشین
البته واقعیت اینکه تعداد زیادی از این لغات اسامی خاص مثل اسامی افراد، مکان ها و غیره است و تو این فکرم با خوندن برخی کتاب ها مثل چهار هزار واژه ضروری از داشتن کلمات مورد نیاز مطمئن بشم

لطف دارین :four_leaf_clover:
اخیرا هدف مطالعه روزانه رو یک ساعت گذاشته ام
اگه خوب جلو بره نیم ساعت دیگه افرایش میدم

10 پسندیده

به به جناب… لذتی که بردین، از جنس دیگه‌ای، به ما هم رسید 3>

5 پسندیده

سلام تبریک عرض میکنم…
بسیار عالی :ok_hand:
امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق و سر بلند باشید.

:seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling: این شیش تا رو ۱۷روز دیگه بکارید به یاد این ۶ سطحی که گذروندید…
ساله ها بعد زیرشون بشینید به یاد روزهایی که گذروندید
:deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree::deciduous_tree:

7 پسندیده

سلام آقا بهزاد

تبریک میگم که تونستی آخرین مرحله سطح زبان رو تموم کنی

و تو الان c2 شدی

اما هنوز تازه ماجرا شروع شده

اینم آهنگ پیروزی :sweat_smile:

ولی پیشنهاد خوبیه

برای همه سطح ها اینجوری باشه

6 پسندیده

متشکرم آنکو
لطف داری :deciduous_tree:
سال هشتاد سال اولی بود که دانشجو بودم و رفتم و چند تا کتاب زبان خریدم. تجربه کلاس زبان رفتن نداشتم و با توجه به سطح کتاب های اون موقع و سطح اطلاعات کم من خوب بودن. واقعا منابع زبان با سرعت زیادی توسعه پیدا کردن. یک شب یک خواب عجیب دیدم. خواب دیدم یک رود با عرض حدود چهار متر و عمق یک تا دو متر، آبی زلال و شفاف، کیفیت آبش خیلی خوب بود. شدت جریان زیاد و قدرتمندی داشت، طوری که از قدرتش حیرت کردم، بر عکس کارون خودمون که بزرگ اما خیلی آرومه. رفتم و با دست آب خوردم و از این آب خوردن لذت می بردم که یهو دیدم کتاب هام همه توی آب افتاده. بدون هیچ تامل و فکری به آب زدم و شروع کردم جمع کردن کاغذها (ورق ورق کتاب ها جدا شده بود) همه کاغذها سالم بود! همه شون رو هم تونستم جمع کنم. و بذارم کنار هم و دوباره کتاب شدن!!! (تو خواب چیزهای عحیب هم ممکنه) یکی از هم خوابگاهی ها که تعبیر خواب بلد بود گفت که یه روز علمت تو این شاخه به کیفیت و قدرت همین رودی که دیدی میشه. واقعا امیدوارم که اینطور بشه یه روز

متشکرم یوسف جان
من همیشه میگم زبان ها انتهایی ندارند، مثل یک راه می مونن، از یه جایی شروع می کنیم و هر کسی یه جایی از این راه خارج میشه، بسته به نیازمون. الان به هیچ وجه این احساس رو ندارم که بقدر کافی یاد گرفته ام. راستش احساس نمی کنم که اونقدرها خوب باشم، هرچند تو تست ها پیشرفته تشخیص داده بشم.

8 پسندیده

بله حق با شماست. من خودم هر روز یه تعداد لغت رو از دیکشنری ای که یه دوست قدیمی و دشمن فعلی (:sweat_smile:) برام فرستاده مرور می کنم.

2 پسندیده

خوشحالم که تلاشتون تا الان جواب داده، ادامه بدین:handshake::blossom:

2 پسندیده

چ عالی، منم از تلاش شما انگیزه گرفتم که حتما ادامه بدم و ساعت روزانمو افزایش بدم:hugs:
هرچند که تازه شروع کردم و تا الان چهار باز زنجیره ام پاره شده:woozy_face::woozy_face::woozy_face: :joy:

4 پسندیده

چی هست؟ اگه ممکنه معرفی کنید، شاید بکار ما هم اومد

زنده باشین، متشکرم :four_leaf_clover:

من از سه تا مدرس موسسه زبان پرسیدم که مهم ترین عامل پیشرفت یک زبان آموز چیه؟
راستش انتظار جواب های دیگه ای داشتم، اما هر سه تاشون گفتن حضور مستمر و کامل سر کلاس ها ! اینکه هر جلسه بیایرو غیبت نکنی، از اول تا آخر با دقت گوش کنی و فعالیت کنی، به نظر اونها این مهم ترین عامل بود. علاوه بر این گفتن معمولا مدرس ها اولیل کلاس در مورد روش های زبان خوندن و متدها نکاتی میگن، بخاطر همین تاکید داشتن که در ابتدای کلاس هم باشیم و این نکات رو بشنویم که خیلی مهمه. البته در انگلیسی قدرت همین نکات خیلی دقیق تر و مستدل تر بیان میشه.

3 پسندیده