چقدرر زیاده![]()
![]()
سوال اول:
جمله they’ve been taught using the wrong methods. ساختار مجهول حال کامل هست. معنیش میشه به آنها با استفاده از روشهای اشتباهی درس داده شده است.
فاعل جمله یا مشخص نیس و یا چندان اهمیتی نداره. مهم اینه که با استفاده از روشهای اشتباهی به اونها آموزش داده شده.
سوال دوم:
جمله I did it using a teaching method I developed called “Effortless English. در اصل به شکل زیر بوده:
I did it using a teaching method I developed (which is) called “Effortless English
به معنی من این کار را با استفاده از روش تدریسی که خودم ایجاد کردم که “انگلیسی بدون تلاش” نام گرفته است انجام دادم.
برای کوتاهتر کردن جمله میتونین اون عبارت ربطی رو بدون ایجاد مشکلی در جمله حذف کنیم.
سوال سوم:
اینو ترجیح میدم با وویس ارسال بشه که الان امکانش رو ندارم ولی در خیلی از مواقع تو انگلیسی آمریکایی حرف t به شکل d تلفظ میشه.
سوال چهارم:
جمله Too often, English classes get so focused on tests, textbooks, grades and “leve
به معنی:
اغلب مواقع، کلاسهای انگلیسی خیلی روی تستها، متون، نمره، سطح و غیره متمرکز هستند (یا میشوند)
معمولا برای مجهول کردن زمان حال ساده از افعال کمکی to be در زمان حال که شامل am, is و یا are هستند استفاده میشه اما از فعل get هم در خیلی از مواقع میتونیم تو ساختار مجهول استفاده کنیم (بهخصوص تو محاوره) و فعل بعدش باید به صورت past participle یا همون قسمت سوم فعل بیاد.
سوال پنجم:
اصطلاح in the first place به معنی در وهله اول، در درجه اول، اولا، در ابتدا و غیره هست.
سوال ششم:
جمله I understand if you’re skeptical – particularly if you’ve been trying to learn English the traditional way
قسمت you’ve been trying حال کامل استمراری هست که به عملی اشاره داره که از قبل آغاز شده و هنوز هم ادامه داره
هم میتونین بهصورت حال استمراری تو فارسی معنیش کنین هم به شکل حال کامل هم ترکیب جفتش چون یه مقدار برگردوندن دقیق تو زبان فارسی سخت میشه. میتونین بگین:
بهخصوص اگر در تلاش بوده باشید (تلاش میکنید، درحال تلاش باشید، در تلاش بودهاید و غیره) که انگلیسی رو با شیوه قدیمی یاد بگیرید.
سوال هفتم:
در جمله You’ve put in the hours معنی put in اختصاص دادن یا صرف کردن هست یعنی ساعات زیادی را صرف … کردهاید.
تو لینک زیر بهتر میتونین با معنی put in آشنا بشین
سوال هشتم:
عبارت in the usual way یعنی به روش معمول. (روشی که مرسوم هست و معمولا استفاده میشه)
سوال نهم:
دو حرف th در thought تقریبا مثل “ث” در زبان عربی تلفظ میشه نمیگیم “س” یا “ف”
نوک زبون رو به دندانهای جلو ردیف بالا میچسبونیم و سعی میکنیم بگیم “ت”
بازم با وویس راحتتر میشه فهمید.
سوال دهم:
در حالت عامیانه میتونیم talk about something رو برای بیان تعجب یا هیجان استفاده کنیم. مثلا:
Talk about the movie.
یعنی عجب فیلمی!
خدایی چه فیلمی!
Talk about effort
هم یعنی: عجب تلاشی!
سوال یازدهم:
معنی جمله
But when I asked my colleagues for help, it turned out they had the same problem – very few of their students were improving either.
یعنی:
اما وقتی از همکارانم درخواست کمک کردم مشخص شد که آنها هم همین مشکل را داشتند. تعداد کمی از دانشآموزان آنها هم پیشرفت میکردند. (معنی تلویحی جمله یعنی هم تعداد کمی از دانشآموزان من پیشرفت میکردند و هم تعداد کمی از دانشآموزان همکارانم)
تو بخش زیر بهتر میتونین با معنی و کاربرد either آشنا بشین:
سوال دوازدهم:
معنی at that point با توجه به جملات مختلف میشه:
در آن زمان، آن موقع، آنجا، سر آن موضوع، سر آن مسئله، آن نقطه، در آن وقت، در آن مقطع، در آن لحظه و غیره
سوال سیزدهم:
واژه situation یعنی شرایط، وضعیت، حالت و یا موقعیت
واژه state یعنی حالت
تو بعضی جملهها میتونیم بهجای مترادف هم بهکار ببریم.