اره خیلی کم میام یکم درگیرم … یکمم حوصلم رفته سفر نمیدونم کی برمیگرده
… زبانو به زور چنگو دندون نگه داشتم … کلا سیستمم شدیدا ویروسی شده … فعلا انتی ویروس تو دسترسم نی
منم این مدلی شده بودم ، سه ماه قبل . اشکال نداره . هر جا دیدی خسته شدی از زبان ،کاملا رها کن یکی دو سه هفته و بعد برگرد ،با چنگ و دندون نگه داشتنش بیشتر اذیتت می کنه .
ولی خوب می شی . یه ذره این اب و هوا هم بی تاثیر نیست .
ادم دلش قدم زدن می خاد و تنهایی .
به خودت فرصت بده ،کاری که من کردم. بعد با انرژی برمی گردی .من مطمئنم
شاید باورت نشه حس مادر فرزندی دارم به زبان نمیتونم بزارم کنار .خیلی کم میخونم … ولی میخونم …ن بخاطر زنجیره … اصلا زنجیره ندارم دیگه … ولی نمیتونم نخونم …
بیااا بغلممم اخه خوش قلب منو امیدوارم همیشه حالت خوب باشه و خوب بمونه عزیزم
نمی دونم با توجه به شرایطم چقدر می تونم پیش برم. این هدف رو با شک توی سالن انتظار مطب نوشتم اونم پشت یک فیش ولی تصمیم های اینجوری که وقتی از یه چیزی خسته شدم رو می گیرم رو خیلی دوست دارم به همین خاطر تو دفتر هدف هام دوست ندارم پاک نویسشون کنم. ( خسته از بی انگیزگی م)
هدف دو ماهه گذاشتم، برم ببینم چند مرده حلاجم.
امیدوارم از پسش بربیام با اینکه می دونم سنگین نوشتمشون.
لایتنرم الان تقریبا ۱۳۰۰ بود چک کردم.
امروز هم نه آبان .
زنجیره : روز سوم .
گرچه خیلی برام نگه داشتنش مهم نیست .
ایولا خیلی خوبه.
یه چیزی بگم؟
شما میتونید این مسیری که میرید رو داکیومنت کنید.
از چالش هایی که دارید بنویسید و…
حالا من درمورد این داکیومنت کردن، توی یه ایبوک توضیح دادم.
اگه دوست داشتید یه نگاه بندازید، شاید ایدهی خوبی گرفتید.
اگه خواستید ایبوک رو از لینک زیر دانلود کنید:
لینک دانلود
مرسی بابت پیشنهادت، راستش من می نویسم ،حس و حالمو وقتی یه کاری انجام می دم. حالا بسته به اون حس و حال مکان انتشارش می تونه عمومی باشه تو اینستام یا وبلاگم یا خصوصی تر توی کانال تلگرامم که فقط خودم می خونمشون یا دست به قلم بشم تو سررسید روزانه ام.
ولی می نویسم و ثبتشون می کنم و چقدر این کار رو دوست دارم.
مثلا اینی که براش ذوق داشتم و اومدم اینجا نوشتم صرفا از این بابت بود که چون باید گزارش کار بدم ،پس اگه باز ناامید شدم، دست از تلاش برندارم.
ولی نوشتنم دلیه، این که مخصوص برم تا متنش بیاد نیست، متن و حسش که اومد می رم سراغ نوشتن.
و این حس یا موقع ظرف شستن میاد که شیر رو می بندم و شروع می کنم، یا موقع اشک ریختن بخاطر پیاز خورد کردن،یا مثل دیروز توی مطب نشستم و یهو دلم می خاد ذهنمو خالی کنم
ولی به نظرم اگه بخوام هدف و برنامه بزارم مستند کردنش رو ، یهو زده می شم،خیلی کار میشه برای انجام دادن و دور می شم از هدف اصلی م.
پس می زارم تا حسش بیاد
راستی ایبوکتون رو خوندم و چقدر عالیه که تو چند زمینه با هم فعالین.
باعث افتخاره وجود چنین ادمایی در اطرافم
موفقیتتون روز افزون
نه اصلا نیاز نیست برنامه داشته باشیم برای این کار.
هر وقت بقولی اومد
مچکرم ازتون
به هدف زبانم نرسیدم متاسفانه ولی یه انگیزه جدید پیدا کردم دارم واسه تیزهوشان میخونم
سلام زرگل خانم
کم پیدا شدین چرا؟
خداروشکر فعلا همه چی خوبه
قدیم که نبود متاسفانه
سلام خوبی …
یکم درگیرم… خداروشکر انشالله همیشه خوب پیش بره برات سید
در خدمتم
سلام خانم دستجردی
حالتون چطوره؟؟
چند وقته کم پیدا شدید
سلام
کتابتو دانلود کردم واقعا کتاب جذابی هستش از دیزاینش گرفته تا نحوه نگارش و محتواش موفق باشی دا
سلام. ممنونم از نظر خوبت.
امیدوارم که مفید بوده باشه
ساغول دا :))
سلام می خوام برای کنکور زبان 403 بخونم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کنم چطور بخونم چقد وقت بزارم و به خاطر مدرسه و پرورش صدا و اصلاح لهجه و علاقه زیاده به تاریخ وقت کم دارم
سلام وقتتون بخیر.
کتاب های آقای شهاب اناری رو تهیه کنید(جلد قرمز و آبی)
توی همین زبانشناس هم “کنکور” سرچ کنید، یهسری تاپیکها میاره که بهتون کمک میکنه.
سلام حالتون خوبه ان شاء الله
خیلی ممنون که به یادم هستید
خیلی سرم شلوغ شده ان شاء الله بتونم از این ایام زودتر عبور کنم
چه خبر از چالش تون بچه های قدیمی هنوز هم هستند؟
چالش متاسفانه به پایان رسید