ممنون
من کلا بازی دیدم تو برنامه تون
چه ایرادی داره
ایشون نوجوونه؛ با خودتون مقایسهش نکنین
دوتا هست
والا جوان های ۲۰ ۳۰ ساله ، استریم میزارن
دیگه با اونا هم خودتو مقایسه نکن حالا
هدف دیگهای داری شما
درسته
همش کلنجار میرفتم یه برنامه دستی بنویسم حوصلم نگرفت
خوب شد دوباره تاپیک رو چک کردم
مرسی.
حالا میخام سود ماهانه مون رو در بیارم ، اگه ریز حساب کتاب هامون رو برات عکس بزارم واقعا تعجب می کنی ، یه سری مال چند ماه رو در آوردم که چقدر خرید خونه بوده،چقدر برای کسب و کار و چقدر ورودی و چقدر خروجی . بخدا خودم هنگ بودم ولش کردم . ولی امسال حتما می رم برای این دوسال رو در میارم، باید ببینم چند چندیم با خود و زندگیمون.
برگردم خونه برای اونم برنامه می ریزم.
خوشحالم که مفید بوده.
این دو سال از همون اپلیکیشنه استفاده کردین؟
لازم نیست حتما پیامک بانکی به همون گوشی ارسال شده باشه؟ میشه دستی اد کرد؟
پ.ن: درمورد لیست بالا؛ این میزان تاکید به نوشیدن آب ظاهرا خیلی سندیت نداره
اونطور که من شنیدم تاحدی مجازیم آب بنوشیم که بدن تقاضا میکنه و بیشتر از اون ممکنه به کلیهها آسیب بزنه
نه راستش من دو ماه رو وارد کردم ، دیدم خیلی میشه بی خیالش شدم .دستی تو دفتر وارد می کنم. یادم بیار دو هفته دیگ ک رفتم خونه عکس بفرستم برات.
برای آب هم من خوندم ، درسته اینی ک می گن ۸ لیوان آب خوردن برای همه یکسان نیست . برمی گرده به سردی و گرمی و مزاج های مختلف .
ولی جایی هم خوندم بدن تشنه اش بشه خودش درخواست میده . ولی یه مدت من عادت کرده بودم ۸ تا رو می خوردم ودوست داشتم.
من مگه پیرم منم سن ام حدود 22 ای
میتونه ناشی از انتخاب کتابهای پیرمردی باشه واقعا با 22سال سن همچین مزخرفاتی میخونین؟(دیگه حس کردم میتونم راحت باشم
)
شوخی میکنم ولی دوستان منو میشناسن با روانشناسی زردِ بازاری خیلی زاویه دارم.
آدم 22ساله باس داستایوسکی بگیره دستش
میدونم سلیقهمون با هم فرق داره تو انتخاب کتاب؛ ولی یهکم اگه مایهی فلسفی و روانشناسیشو بیشتر کنین، بهعنوان یکی که دغدغهی فرهنگ مملکتمو دارم خوشحالتر خواهم بود:)
بازم همهچیز به خودتون بستگی داره
لحنم هم واقعا شوخی بود؛ اگه اجازه ندارم اینطوری صحبت کنم بهم تذکر بدین، حتما رعایت میکنم
- Sleep more
- Try to eat healthier
- Take it easy
- Delete all the words from that damn leitner
مرسیییی بابت راهنماییت کوثر جااانننممم خیلی مفید بوددد برامم
واوووو دس خطوووو
اولین بارع میبینم ی پسر دس خطش خوبع