چالش لایتنر 1402 🚀

منم فکر میکنم عدد اهریمنی میشه مثل ۶۶۶
نمیدونم چرا:sweat_smile:
ولی فانه دیگه، این دلخوشی هایه کوچیکم باحاله:star_struck::star_struck:

4 پسندیده

تازگیا کتاب vocabulary in use رو میخونم که کلمات اجق وجق و چرت و پرت زیاد داره، اصلااا پیشنهاد نمیکنم

نظر لطف شماست:sweat_smile:ولی من سطحم بالا نیست،مخصوصا جلوی شما

3 پسندیده

فانتزی منم بود یه زمانی

باحاله:grin:

3 پسندیده

شکست نفسی نفرمائید جناب:melting_face::sweat_smile:

2 پسندیده

ویییی… حالا فهمیدم … درسته هدف یادگیری هست

2 پسندیده

بیشتر میگن ۰۰:۰۰ بهتره

نظر شما چیه ؟

1 پسندیده

666 هم بالاخره عین همه اعداد عدده … الکی اومدن رو یه عدد فوکوس کردن کردنش شیطانی :expressionless: ولی خب … به قول شما فانه

2 پسندیده

ولی بزودی می‌ره بالا

2 پسندیده

اون بهتره که بیشتر این عدد بیشتر سبکِ رمانتیک داره
نظر خاصی ندارم:sweat_smile::sweat_smile:

2 پسندیده

وی

بیشتر به چشم آرزو و روز جدید میبینمش :sweat_smile:

2 پسندیده

اهریمنی بگیم بهتره
کلا اهرِمَن یا اهریمن معنای گسترده تری داره
به فکرِ پلید و بَد هم اشاره داره
میدونی دیگه وجودِ خارجی نیست، دیگه کارای بَدِت رو گردنِ شیطان نمیندازی، همه چی از خودمون نشات میگیره

افرین اینم هست
یادم رفته بود هی دنبالش بودم بگم:grin::grin:

3 پسندیده

درسته

ولی قطعا نباید کار اشتباهی کردیم بگیم شیطان بوده

باید اشتباه خود رو قبول کرد

3 پسندیده

سلام دوستان شب بخیر :night_with_stars:

3 پسندیده

من ناخودآگاه آرزو میکنم :heart_eyes:

2 پسندیده

کدام سطحشو میخونید؟ من فقط elementary رو از یوتیوپ‌پیش رفته بودم. ولی Oxford word skills رو خیلی پیشتهاد میکنم‌.‌مخصوصا مخصوصا ۴۰۰۰ واژه رو با روش ICS

2 پسندیده

7 پسندیده

شبخوش دوستان، اصول امتیازدهی لایتنر چیه؟؟ چجوریه؟
Maybe I’m owl :sweat_smile::sweat_smile:

4 پسندیده

فعلا از ادونس,تو متوسطش موندم ولی از زمان امتحانای مدرسه عادتم شده کتابارو از آخر به اول بخونم:sweat_smile::sweat_smile:
اره شنیدم میگن خوبه ،اینو تموم کنم میرم سراغ اون:facepunch:

من خیلی با منابع آشنایی ندارم بنظر شما برای گرامر کدوم منبع مناسبه؟ اصلا فیلمای زبانشناس بدرد میخورن؟

2 پسندیده

گرامر فقس و فقط و فقططططط کتابهای. English grammar in use

من‌هر نوع کتاب گرامری رو امتحان کردم. این سری کتابها فوق العاده هستند. اموزشش به فارسی هم در یوتیوپ هست.
اگر بعدا کانال های خوب رو در یوتیوپ خواستید بهم جدا پیام بدید بهتون معرفی کنم.‌
اگر برای فقط مکالمه میخواین همین دوره های ای جی و اینا خوبه. ناخوداگاه گرامر رو یاد میگیرید.
ولی چون ان شالله قراره بعدا یک دانشجوی فوق العاده بشید و متفاوت ، حتما حتما گرامرتون رو با این کتابها تقویت کنید .‌چرا که دانشجویی که از پایه درست انگلیسی گرامر را بشناسد کلی متفاوت تر خواهد بود.

خیلی خوبه هنوز که دانش اموز هستید به فکر چنین چیزی هستید.‌

اما در مورد فیلم های زبانشناس.
من اگه قرار باشه بین یک فیلم فوق العاده که داخل زبانشناس نیست ولی یک تیکه فیلم معمولی در داخل زبانشناس هست انتخاب کنم صد در صد اپلیکیشن رو انتخاب میکنم.‌چرا؟؟؟

چون زمان شمارو برای وارد کردن لغت و اصطلاح مورد نظر در لایتنر کوتاه میکند و هر زمان شما به سراغ اون کلمه برید اون تیکه از فیلم رو مجددا به شما نمایش میدهد.

از این جهت هر چی فیلم گیرتون میاد تو زبانشناس ببینید! فایده اون از دیدن هزاران ساعت فیلم جدا که امکان استفاده مجدد از واژگان و عبارات آن نباشد بیشتر است.

4 پسندیده

دقیقا یادم نیست از بین صفر تا یک.‌اگه وارد یاداوری کنید حدودا ۲۵ صدم یا وارد حافظه طولانی مدت ۷۵ صدم ولی اگر وارد اموخته شده بشه امتیاز یک دارد.

2 پسندیده