برای این مورد با همکاران مربوطه راجبش صحبت کردم. ولی الان سبکی که میتونین نظرات رو ببینین این هست که پایین هر کتاب در اپ، نظرات ارزیابی بخش تالار رو میتونین ببینین تا اون زمان که همکاران رسیدگی کنن
والا من به پای بودیکا جان که نمیرسم ولی تنوع رو دوست دارم ![]()
شما لطف دارین ![]()
با تشکر از آقا مصطفی برای معرفی
نسخه کامل زیبای سیاه
Black Buty
خوانده شد.
کتاب شامل ۴۹ فصل
حدود ۶ ساعت
به همان روانی نسخه خلاصه شده اما حاوی اطلاعات تخصصی بیشتری در مورد اسب ها بود.
بنظرم نویسنده با نوشتن این داستان سعی کرده مردم عادی رو با دتیای اسب ها بیشتر آشنا کنه. مطمئنم کسانی که این کتاب رو میخوندند نمیتونستن همون برخوردی با اسب ها داشته باشند که پیش از خوندن این کتاب داشته اند. گمان کنم نوشتن این کتاب زندگی رو برای خیلی از اسب ها آسان تر کرده بوده و از رنج بیهوده اونها کاسته.
از این نظر کتاب بسیار جالب و قابل تحسینی بود.
کتاب رو بالاتر معرفی کرده بودم
خواهش میکنم.
![]()
موافقم. ![]()
خواهش میکنم ^-^
نه تا مجبور نباشم حذفشون نمیکنم خیالتون راحت:)
من این حالت که تیکه های چندتا پیامو میارین تو متن هنوز بلد نیستم![]()
به همین منشن کردن بسنده میکنم:))
هملت واقعا شاهکاره کتاب اصلیش
من یادمه بار اول که خوندمش مجذوب بازی ای که شکسپیر با کلمه ها داشت شدمو یه جاهایی واقعا میموندم چیزی که دارم میخونم متنه یا شعره
و ورای از مرگ اندیشی کتاب پر از پیام و استعاره ست و از اون جالبتر، حس وطنپرستی نویسنده و تعصبی که داره توش موج میزنه
@behzad.ryan
یه کتاب هست تو زبان شناس که اگه اشتباه نکنم اسمش پادشاه سایه ها یا همچین چیزیه
مستقیم اثر شکسپیر نیست ولی اگه به آثار شکسپیر علاقه دارین میتونه انتخاب خوبی باشه
من چون نریتورش جیم دیل عزیز بود گوش دادم و خیلیم کتاب معرکه ای نبود راستش
ولی داستانش درموردیه پسر بچه به اسم نیتن فیلده که با تیم تئاتر خودش قراره نقش
Puck
رو تو نمایشنامه ی رؤیای شب نیمه تابستان اجرا کنه، اما به طرز عجیبی یه روز حالش بد میشه و وقتی از خواب بیدار میشه خودش رو تو قرن ۱۶ پیدا میکنه، که از قضا تو اون زمان هم کسی با همین مشخصات قراره نقش
puck
رو اجرا کنه و این دوتا فرد از لحاظ زمانی با هم جابهجا میشن. این بین نیتن با شخص ویلیام شکسپیر ملاقات میکنه و بقیه ی ماجرا رخ میده.…
سلام به همه
من این ماه یکم مشغلم زیاد بود و ۳تا کتاب بیشتر نخوندم
اینجا ریویوشونو میذارم:
کتاب اول
(خارج از زبانشناس):
The Housemaid
3/5
داستان درمورد دختریه که به عنوان خدمتکار یه خونه استخدام میشه و همونطور که از روایت مشخصه خود دختره پیش زمینهی خوبی نداره، به نظر میاد خانوادهایم که توش استخدام شده خانوادهی عجیبیه.
یه پلات توییست خوب داشت توش که برای من قابل پیشبینی نبود
ولی!
داستانش خیلی برای من حداقل تکراری بود. فکر میکنم یه کم که زیادی تریلر و میستری میخونی همهچی برات تکراری میشه
ستاپش و کلا فضاش خیلی منو یاد چرخش کلید و وریتی مینداخت و یه کتاب مشهور دیگه که نمیگم که داستان اسپویل نشه![]()
نهایتا از همون دو سه فصل اول و بدون اسپویل کردن چیزی دوتا نتیجهی مهم میشه از کتاب(و خیلی کتابای مشابه این:))) ) گرفت:
۱. اگه میخواین خدمتکار یا پرستار بچه استخدام کنین تمرکزتونو بذارین رو خانمای مسن![]()
۲. اگه میخواین به عنوان خدمتکار یا پرستار بچه برین جایی کار کنین و تایم زیادی رو قراره تو اون خونه بگذرونین یکم قبلش راجع به خانواده تحقیق کنین دیگه، چتونه.
17 April
کتاب دوم:
Scythe
4.5 / 5
راجع به این کتاب هنوز نمیخوام صحبت کنم تا هر سه جلد تموم نشده
ولی یه چیزو میتونم بگم
این کتاب سال ۲۰۱۶چاپشده و من الان بعد ۷ سال دارم میخونمش.
اینکه خوندن این کتاب برای من مصادف شد با همزمان خوندن کتاب life 3.0 مکس تگمارک و قدرت گرفتن مدلهای زبانی و چت جی پی تی و ترسی که الان دنیارو بخاطر هوش مصنوعی فراگرفته و احتمال اینکه سینگولریتی توی همین دهه رخ بده شاید بهترین چیزی بوده که میتونست برای من رخ بده.
25 April
کتاب سوم
(خارج از زبانشناس):
Lessons in Chemistry
4/5
سال سوم دانشگاه که بودم باید میرفتیم کارآموزی. گشتم و یه نیروگاه پیدا کردم که خیلی خفنبود
گفتن برای قبول کارآموزی کلی پیشنیاز دارن(معدلت باید از فلانبیشتر باشه، این درسو با فلان نمره پاس کرده باشی، فلان نرمافزارو بلد باشی و…) خلاصه با کلی کلنجارو با استادای مختلف حرف زدن و … بالاخره من برای اینکه کارآموزی رو بگیرم الیجیبل شدم.
رفتم که تایید نهایی رو بگیرم.
تماس گرفتم با مسئولش و آقاهه همینکه صدامو شنید میدونین چیگفت: " عه شما دختر هستین؟ ببخشید ما کارآموز دختر نمیگیریم. "
و این فقط یکی از رفتارای جنسیت زدهای بود که من تو محیط آکادمیک تجربه کردم.
استادایی داشتیم که چون وارد کلاس مکانیک میشدن دیفالت ذهنیشون این بود که همه پسرن. موقع حضور و غیاب میومدن از عنوان فاکتور میگرفتنو اولش میگفتن : “آقایان” و شروع میکردن اسمارو خوندن… بدون توجه به اینکه توی اون ۳۰ نفر! دونفر دختر هم حضور دارن.
و غیره و غیره و غیره.
همهی این حرفا رو زدم که بگم دلم خونه از این آکادمیای جنسیت زده:)
و این کتابو با گوشت و خونم حس کردم.
ولی دلیل نمیشه که ایرادهاشو نبینم.
بنظرم بانی گارمز خیلی صفر و صدی به قضیه نگاه کرده و اون طیف خاکستری که تو جامعه هست رو نمیبینه و این تو کتابا منو اذیت میکنه و احساس میکنم از واقعیتی که کتاب تلاش داره مطرح کنه کمتر میکنه.
درکل کتاب خوبی بود
عالی نبود ولی کتاب واقعا خوبی بود
1 May
سلام و وقت بخیر از چ اپ استفاده میکنین
سلام.
کتاب سه شنبه ها با موری خوانده شد.
کتاب از زبان شخصی روایت میشه که پس از ۱۶ سال که از دانشگاه فارغ التحصیل شده، دوباره با استادش که بر اثر بیماری در حال مرگه دیدار میکنه. این دو، سه شنبه ها با هم ملاقات می کنند و درباره مسائل مهم زندگی به بحث می نشینند. جالبه که این کتاب رمان نیست، بلکه Memoir و واقعی هست و موری شوارتز، استاد جامعه شناسی در سال 1995 از دنیا رفت و میچ آلبوم صحبتهایش با او را در این کتاب منتشر کرد.
از بعضی جملات کلیشه ای کتاب که بگذریم، در مجموع تلنگر بسیار خوبی بود. اینکه در آخر همه ما خواهیم مرد و زندگی ارزش این همه نگرانی و دویدن های ما رو نداره، و قدر لحظات رو دونستن و در کنار خانواده و دوستان بودنه که به زندگی معنا میده.
کتاب کوتاه و قشنگیه و قطعا ارزش خوندن رو داره.
خواهش میکنم آقابهزاد.
ممنونم از لطفتون.
قابلی نداشت![]()
خواهش میکنم آقامصطفی
همونطورکه تو پست بالاترم اشاره کردم ،منم ازمعرفی آرزو خانم بااین کتاب آشناشدم.
بله خیلی کتاب تاثیرگذاری هست،وبنظرم غیرازاینکه میتونه یه انتخاب خوب واسه دوستان کتابخوان باشه،دانشجویان پزشکی وپرستاری وکلا همه ی کسانیکه به نحوی بابیماران چه دربیمارستان ویادرخانه وظيفه ی مراقبت از عزیزی روبعهده دارند،خوندن این کتاب گزینه ی مناسبی براشون هست ازهرجهت.
منم این کتاب رو پریروز خوندم وخیلیم دوسش داشتم،بقول شماازیسری توصیه های کلیشه ای که بگذریم،کتاب قشنگیه وواقعاازخوندش لذت بردم،چون کتابهایی این چنینی که براساس واقعیتهانوشته شده اند،روبه سایرژانرهاترجیح میدم.
پ.ن.بااین تغییرات جدیدتالارمن نتونستم نقل قول کنم، نمیدونم سایردوستان ابن مشکلودارندیانه؟
وبخاطرپرهیزازشلوغ شدن تاپیک میخواستم همه ی دوستان روتویه کامنت ریپلای کنم،مناسبترین گزینه رواسکرین شات گرفتن ،دیدم.
کتاب Crooked kingdom نوشته ی Leigh Bardugo
جلد دوم کتاب Six of crows
نمیدونم جلد اول رو بیشتر دوست داشتم یا جلد دوم رو!
این کتاب قطعا برای خیلیا جذاب به حساب میاد.
من همیشه این تُرُپ رو که چند نفر که کاملا با هم فرق دارن دور هم جمع میشن و ی جورایی برای هم دیگه خانواده میشن رو دوست داشتم. این که این کتاب برعکس خیلی از کتابای YA Fantasy فقط حدود ۲۰ درصدش Romance بود هم ی پوینت دیگه حساب میشه. ولی چیزی که من بیشتر از هر چیز دیگه ای تو این کتاب دوست داشتم شخصیتای داستان بودن.
تو داستانا معمولا" قهرمانا" و “آدم بدا” از ی جا میان، از ی گذشته و زمینه، فقط واکنششون به درد و ظلمی که بهشون تحمیل میشه متفاوته. یکی میره دنبال انتقام، یکی دیگه هر کاری میکنه که نزاره کسه دیگه ای مجبور به تحمل همچین دردی بشه.
شخصیت Inej و Kaz تو این کتاب ی شید خاکستری از دوتای بالان و این دو شخصیت دشمن هم نیستن، تقریبا خانواده ی همن.
ی چیزی که همیشه من رو در مورد خیلی از کتابا عصبانی میکنه اینکه نویسنده گذشته ی اون فرد رو بهانه ی کارای اشتباه الآن اون شخص میکنه و اون transformation از “آدم بده” به شخصیتی که “درست فهمیده نشده”، ناگهانی و با دلیلای بی خوده. تو این کتاب کز همونیه که هست، هیچ تقلایی برای در رفتن از زیر کارایی که کرده نیست و اون پروسه ی عوض شدنش خیلی واقعی تره.
و Inej…من این شخصیت رو خیلی دوست داشتم. اینج کسیه که نمیزاره سختی زندگی اون امید و خوبی که تو قلبش هست رو کاملا ازش بگیره و banter بین این دو تا شخصیت واقعا عالیه ![]()
چهار تا شخصیت دیگم واقعا خوب ساخته شدن، داستان هر کدوم و سفری که طی میکنه تا خود واقعیش رو پیدا کنه خاصه. البته این کتاب ی اشکالای ریزی داره، مثلا من هیچ جوره نمیتوستم خودم رو قانع کنم این شخصیتا ۱۷ سالشونه ![]()
ولی در کل این کتاب رو خیلیییی دوست داشتم. ![]()
“Please tell him. Surely Brekker isn’t worth being scarred or maimed? Tell him what you know.
“All I know is that men like you don’t deserve the air they breathe.
Bajan looked stung.
“I’ve been nothing but kind to you.
I’m not some sort of monster.
“No, you’re the man who sits idly by, congratulating yourself on your decency, while the monster eats his fill.
At least a monster has teeth and a spine.
…
No matter the height of the mountain, the climbing is the same.
…
Unnatural.
The word had come so easily to him, a way to dismiss what he did not understand
…
But when someone does wrong, when we make mistakes, we don’t say we’re sorry.We promise to make amends
Mati en sheva yelu.
This action will have no echo.
It means we won’t repeat the same mistakes, that we won’t continue to do harm.
…
Stop treating your pain like it’s something you imagined. If you see the wound is real, then you can heal it.
…
you could love something and still see its flaws.
…
But wasn’t that what every girl dreamed? That she’d wake and find herself a princess? Or blessed with magical powers and a grand destiny?
Maybe there were people who lived those lives. Maybe this girl was one of them.
But what about the rest of us?
What about the nobodies and the nothings, the invisible girls?
We learn to hold our heads as if we wear crowns.
We learn to wring magic from the ordinary.
That was how you survived when you weren’t chosen, when there was no royal blood in your veins.
When the world owed you nothing, you demanded something of it anyway
…
You’re my son, Jesper.
I can’t protect you.
Maybe I shouldn’t have tried.
But I will be there even when you falter.
Every time.
…
Once they’d stood on the deck of a ship and she’d waited just like this.
He had not spoken then and he did not speak now.
Inej felt him slipping away, dragged under, caught in an undertow that would take him farther and farther from shore.
She understood suffering and she knew it was a place she could not follow, not unless she wanted to drown too.
Back on Black Veil, he’d told her they would fight their way out.
Knives drawn, pistols blazing.
Because that’s what we do.
She would fight for him, but she could not heal him.
متشکرم ![]()
موقعی که صفحه جواب دادنتون بازه و قادر به تایپ هستین، اون متنی که میخواین رو بگیرید، تو یه نوار گزینه کپی و غیره نیاد، اما یه گوشه و جدا یه گزینه نقل قول میاد، اون رو بزنید اینجوری میشه
قدردان کتاب ها و منابع خوبی که با حوصله و خیرخواهانه معرفی می کنید هستم
متشکرم
![]()
مجموعه The selection نوشته ی : Kiera Cass
بعد از جنگ جهانی سوم، ایالات متحده ی آمریکا که تو این دوره به شدت تحت فشار بوده و ی کشور شکست خورده به حساب میاد، وارد ی دوره جدید میشه. سیاستمدارا که نمیخوان تاریخچه ی قبلی کشورشون رو وارد این دوره کنن، اسم کشور رو به الیا تغییر میدن. مردم کشور به ۸ گروه تقسیم میشن، هر کدوم از این گروه ها وظایف خاصی دارن و امتیازاتشون با هم فرق میکنه.
شخصیت اصلی ما ی هنرمند به اسم آمریکاست که ی پنجه و از طبقه ی پایین جامعه حساب میشه. امریکا به عنوان ی کاندید وارد selection میشه که در حقیقت ی نوع رقابت برای به دست آوردن جایگاه ملکه بعدی ایلیاست…
ژانر این کتاب YA Fiction هستش ولی حدود ۸۰ درصدش رومنسه که زیاد به سلیقه ی من نمیخوره ولی خیلی easy to read هستش و اگه تو ریدینگ اسلامپ گیر کردین فکر کنم کتاب خوبی باشه.
به نظرم این کتاب میتونست خیلی بهتر باشه اگه نویسنده انقلابی که شکل میگیره رو بخش بزرگتری از داستان میکرد. چون این انقلاب انگار خیلی بی هدف وارد داستان شده بود. آدم احساس میکرد ی اتفاق بزرگ قراره بیوفته در حالی که نحوهی شیفت قدرت از ی حکمران به ی حکمران دیگه خیلی Convenient به نظر میرسید.
شخصیت امریکا رو خیلی دوست داشتم، خیلی ساده و صادق بود و از باورهاش راحت عقب نمیکشید.
فصل ۴ و ۵ این مجموعه زیاد جالب نیست، به نظرم اصلا نخونید بهتره. فکر کنم از ۱۰ بهش ۷ بدم.
Celeste had been raised to be a specific kind of pretty.
That beauty depended on covering things up, shifting the light, and seeking to be perfect at all times.
But there is a different kind of beauty that comes with humility and honesty, and she was glowing with it now.
…
Could it be that simple?
Tell one story to one generation and repeat it until it was accepted as fact?
…
fight, America.
You might not want to fight for the things that most others would fight for, like money or notoriety, but fight all the same. Whatever it is that you want, America, go after it with all that you have in you.
I love you, kitten. So much that I can’t find the words to say it.
I could paint it maybe, but I can’t fit a canvas in this envelope. Even then it would never do you justice.
I love you beyond paint, beyond melodies, beyond words.
And I hope you will always feel that, even when I’m not around to tell you so.
Love, Dad
…
You’re good, America.
You’d be surprised at how rare that is in this world.
I’m not saying you’re perfect, but you’re kind, and you ache for things to be fair.
You’re good, and I suspect you see things in this world that no one else sees, not even me.
…
Don’t worry.
The best people all have some kind of scar.
سلام.
من هم در حال خوندن کتاب شیر، کمد و جادوگر از مجموعه نارنیا هستم. کتابی که در اوایل یادگیری انگلیسی میخوندم.
در کل این کار خیلی خوبیه که کتابهایی که خوندیم رو پس از مدتی که سطحمون پیشرفت کرد دوباره بخونیم. این کار هم از نظر زبانی و هم از جنبه های دیگه فایده زیادی داره.
راستی شما مجموعه نیروی اهریمنی اش (His Dark Materials) رو خوندید؟ من قصد دارم این کتاب نوستالژیک رو که سال ۹۸ خوندم دوباره بخونم، گفتم به شما هم بگم. کتاب خیلی خیلی قشنگیه و فکر میکنم ازش خوشتون بیاد.
![]()
نه من این کتاب رو نخوندم ولی یادم میاد جلد اول این مجموعه ازش ی انیمیشن ساخته بودن که من خیلی دوستش داشتم:) خیلی ممنون که معرفیش کردین، من اصلا نمیدونستم این کتاب تو زیبوک هست. ![]()
خواهش میکنم. امیدوارم از خواندن این مجموعه لذت ببرید.
![]()
سلام ![]()
من ریتینگ کتابای این مجموعه و ی چندتایی از ریویو هاش رو ی چک کردم و خیلیا گفته بودن که دو جلد آخر قابل مقایسه با ۳ جلد اول نیست و منم کاملا موافقم.
ولی به نظرم شخصیت ایدلین با اینکه متضاد مادرش (امریکا) هستش و من اول کتاب واقعا از این شخصیت نفرت داشتم، میتونه شخصیت جالبی برای بعضیا به نظر برسه.
ایدلین دختریه که فکر میکنه برای اینکه جدی گرفته بشه باید از دیگران فاصله بگیره و احساسات خودش رو نشون نده چون اون هارو نقطه ی ضعف خودش میدونه. از طرفیم ایدلین خودخواه و یکم خودشیفتست و به مرور زمان یاد میگیره که چطور شخصیت خودش رو پرورش بده.
به خاطر همین فکر میکنم که شاید خیلی از دخترای هم نسل من بتونن تا حدی این کاراکتر رو بفهمن و چیزی که من از این دو جلد یاد گرفتم این بود که ی دختر الزاما نیاز نداره مثل ی مرد رفتار کنه و همه چیز رو درباره ی خودش تغییر بده تا جدی گرفته بشه.
Stop holding everyone at bay, Eadlyn.
You can be brave and still be feminine.
You can lead and still love flowers.
Most important, you can be queen and still be a bride.
وای خیلی ممنونممم! ![]()
سلام. نفهمیدم منظورتونو ![]()
@boudicca
تاپیک درخواست بسته بود ![]()
من این کتابو دارمش فعلا 3 ساعت پیش بردم ولی خیلیییییی خوبه.
: میذارمش تو همون جا که my sister’s keeper رو گذاشته بودم.