سلام دوستان خوبم
این کتاب مدتها تولیستم بود و برخلاف انتظارم ازهمون فصل اول برام جذاب و مفید وکاربردی بنظر رسید وخیلی زود تمومش کردم.قبل ازخوندن فکر میکردم یسری توصیه ها و راهنمایی های کلیشه ای وتکراری برای خوندن بهمون بدا،ولی اصلااینطورنبود،صدای روای روهم دوست داشتم.ووقتی فهمیدم نویسندگانش دانشمندان حوزه یادگیری شناختی هستند،بیشتر علاقهمند به خوندنش شدم.
تواین کتاب نویسندگان راههای مطالعه ی دروس بصورتی پربازده واثرگذار برای مدتی طولانی رو توضیح داده و با مثالهایی در زندگی مطالعاتی واقعی،هم برای دروس تئوری وهم رشته های تجربی راهنمائی های ارزشمندی بهمون میدهند.
Learning always builds on a store of prior knowledge.
We interpret and remember events by building connections to what we already know.
Long-terme memory capacity is virtually limitless:the more you know, the more possible connections you have for adding new knowledge.
Because of the vast capacity of long-term memory, having the ability to locate and recall what you know when you need it is key;your facility for calling up what you know depends on the repeated use of the information(to keep retrieval routes strong )and on your establishing powerful retrieval cues that can reactivate the memories…
مطالعه ی این کتاب برای دانشآموزان، دانشجویان، مدرسین وپدرومادرهایی که فرزندان دانش آموز ودانشجو دارند،مفید وقابل استفاده هست،البته اگه مثل من باین روشها آشنا نباشند.
ولی حتی درغیر اینصورت هم،این کتاب واقعا ارزش یکبار خوندن روداره واسه زبان آموزان…
Roll of thunder
Hear my cry
Over the water
Bye and bye
Old man coming
Down the line
Whip in hand
To beat me down
But I oin’t gonna
Let him Turn me’round
The night whispered of distant tunder.
یه کتاب دیگه ازکتابهایی که ارزش خوندن داره،بدلیل توصیف رنجهای فراموش نشدنی تبعضیات ناروا وغیرانسانی که بانسانها بخاطر رنگ پوست وطبقه ی اجتماعیشون،بسیار ناجوانمردانه وناعادلانه روا داشته میشه.
*تواین کتاب شما متوجه میشوید که چطور انسانهای باوجدان وشریف نهایت سعی خودشونو رو میکنند که تو مرداب بی اخلاقی،نامردی،قساوت وسنگدلی نیفتند،چون فقر وتبعیض باعث بی رحمی وفراموشی انسانیت وجوانمردی میشه،وچه اندک هستند کسانی که تو این شرایط همچنان میتونند ارزشهای اصیل اخلاقی رو حفظ کنندوباونها پایبند باشند.
من البته ازفصل ۵ کتاب تونستم باهاش ارتباط بگیرم وبعدش دیگه تاانتها خوندم
این کتاب پراز اسلنگ واصطلاحات عامیانه است ،مفید واسه افزایش واژگانی که بومی زبانها بکارمیبرند.صدای راوی بسیار صمیمیه وآدم حس میکنه داره کلماتو ازته دلش میخونه،نه صرفا بعنوان یه راوی سرد وبی روح بعنوان وظیفه…
…Mama’s hold tightened on mine ,but I exclaimed, ah,shoot.
White ain’t nothin
It is something, Cassie.
White is something just like black is something.
Everybody born on this earth is something and nobody, no matter what color,is better than anybody else.
Then how Mr.Simms doesn’t know that?
Because he’s one of those people who has to believe that white people are better than black people to make himself feel big…