من چون عضو گروه VIP آقای ای جی هوگ بودم گفتم که فایلهای این دوره رو که هر ماه اضافه میشه برای دوستان زبانشناس هم بذارم که استفاده بکنن. با آقای ناصری هماهنگ هستم که فایلها در اپلیکیشن قرار بگیره. اگر استقبال بفرمایین هر ماه این فایلها رو قرار میدم
عنوان این درس: Full Engagement
در این درس آقای ای جی هوگ به شما توضیح میده که برای موفقیت در یک کار، بایستی تمام حواس شما درگیر اون کار بشه و وقت زیادی صرف اون بکنین. نه اینکه با بیخیالی اون کار رو پیش ببرین.
این درس ها هدیه ای هست که وبسایت learnrealenglish هرماه به کاربران VIP میده.
عنوان این درس: Robots
در این درس به رباتها و تحدید اونها علیه موقعیت شغلی انسانها پرداخته میشه. همونطور که میدونید خیلی از کارها به سمت مکانیزه شدن رفته. اما پیشرفت تکنولوژی در دههی اخیر این کار رو داره خیلی خیلی سریعتر میکنه. مثلا به جای رانندههای خودرو، الان خودروهای بدون سرنشین اومدن. و شرکت های بزرگی مثل آمازون درصدد هستن که مثلا شغل دلیوری (رسوندن مواد غذایی و …) رو با پهبادها انجام بدن که این کارها تحدیدی برای شغل میلیونها انسان هست. آقای هوگ و دوستانشون در learn real english به این موضوع میپردازن.
سلام. خیلی ممنونم از اینکه این درس رو گذاشتین. امیدوارم استقبال بشه.
در رابطه با موضوع این درس و ارتباطش با زبان انگلیسی من یک نکته رو اضافه کنم که مثلا وقتی شما فقط به زبان انگلیسی گوش میدین، شاید درگیریتون فقط ۲۰ درصد باشه. وقتی هم گوش میدین هم میبینین، مثلا همین کلیپ تصویری درس، درگیری ممکنه بشه ۵۰ درصد. اما هنوز کافی نیست. میشه با درگیر کردن ذهن و ذبان بدن این درگیری رو بالا و بالاتر برد. مثلا بدنمون حالت روحی گوینده رو تقلید بکنه.
و هرچه درگیری بالاتر باشه، یادگیری بهتر انجام میشه.
این درس ،درس خیلی جالبی بود ،جدا از آموزش زبان انگلیسی مبحثی که من همیشه وقتی ی فیلم هالیوودی درباره ی اینده میبینم بهش فک می کنم ،اتفاقا چند وقت پیش از شبکه ی سه فیلم من ربات هستم و پخش کرد،ی شهری بود که پر توش ربات بود و ربات ها کارهای ادمارو انحام میدادند ،کارهای خدماتی،نظافتی ،ربات پلیس و هرنوع ربات دیگه،من همیشه وقتی اینجور فیلمارو میبینم پیش خودم میگم اگه انسان تا این حد پیشرفت کنه و همه چی مکانیزه شه و ماشین ها و ربات ها بخوان جای مارو بگیرن چ اتفاقی میفته ، اصلا خوبه یا نه این اتفاق ،انسان از همون اول هم به دنبال پیشرفت علم و راحتی و رفاه بیشتر بوده ولی خب این رفا و راحتی به چ قیمتی،همین الانش هم که علم و تکنولوژی تا این حد پیشرفت کرده خیلی از روابط عاطفی و انسانی از بین رفته و مردم به اندازه ی صدسال از هم دور شدن ،و به قول یکی از درس های ای جی که میگه حرص و طمع انسان بیشتر و بیشتر میشه و دیگه به چیزهای ساده بسنده نمی کنه و از هر چیزی بهتر و بیشتر و میخواد،پول بیشتر ،ماشین بهتر ،خونه ی بزرگتر ،و …
من به شخصه مخالف پیشرفت نیستم ولی امیدوارم که انسان هیچ وقت به اون حد از پیشرفت نرسه که ماشین ها و ربات ها بخوان جای ادم ها رو بگیرن وکارهاشون و انجام بدن چون در اون صورت واقعا همه چی خیلی مصنوعی و غیر طبیعی میشه.
خوب این اتفاق داره میفته. مثلا همین ای جی به نکته ی خوبی اشاره کرد. راننده های ماشین جاشون رو به خودروهای بدون سرنشین بدن. همین الان تاکسی تلفنی ها دارن رفته رفته جای خودشون رو به نرم افزارهایی مثل اسنپ و تپسی میدن. البته در این حدش خوبه. یعنی سرویس دهنده رو مستقیما با سرویس گیرنده ارتباط بدیم و دست دلالها کمتر بشه. اما اینکه خود راننده تاکسی ها جاشون رو به تاکسی های بدون سرنشین بدن یخورده برام عجیب غریب میشه.