چند زبانه ها

از نظر من تمام آرزوها دست یافتنی هستن و هیچ آرزویی دور و نشدنی نیست به جز برگردوندن زمان که هیچوقت امکان پذیر نیستش.

9 پسندیده

درود،به قول انشتین: اگر شما تمام انرژی طبیعت و جانداران در تمام طول تاریخ را یکجا جمع کنید ،نمی توانید زمان را یک ثانیه به عقب برگردانید :mantelpiece_clock:

8 پسندیده

:grin:دالی بارانی… خوبی؟
بنظر غول چراغ جادوی منی شمااااا:drooling_face:
میشه به لک لکا بگی به مامان بابام بگن که من یه خواهر بزرگتر میخوام:face_holding_back_tears:

2 پسندیده

واقعا منم همیشه دوست داشتم یه خواهر می داشتم. هرچند لطف خدا شامل حالم بود و افتخار دلشتن برادر دو تا از بهترین مردهای دنیا باشم (واقعا بابت برادرهام شکر گزار خداوند هستم) اما جای خالی یه خواهر همیشه حس میشه

3 پسندیده

پس چیزی که من تا اینجا یاد گرفتم از حرف دوستان اینه که کسایی که چند زبانن دانش‌شون سطحیه.
.
ولی واقعا شاید بعضیا استعداد زبان‌آموزی دارن؟

2 پسندیده

نه
نمیشه قطعی گفت
بنظر میاد که مهارت اونها حداقل تو برخی از اون زبان ها بسیار عمیق و خوب باشه
گمان کنم استعداد زبانی اش خیلی خوب باشه

5 پسندیده

بله، بنظر میرسه طبیعت استعداد خاصی به این افراد داده، من دلیل دیگه ای نمیتونم پیدا کنم.

6 پسندیده

من فکر می کنم سه زبانه ها به بالا مثل آقا مصطفی باید با قطعیت جواب بدن دوستان سه زبانه به بالا لطفا نظر محکم بدهند

1 پسندیده

امیدوارم حمل بر شوآف یا خودنمایی نشه، ولی من تا حد زیادی با زبان عربی هم آشنایی دارم. البته عربی رسمی نه لهجه و مکالمه. برآوردم اینه که تقریبا شش ماه زمان میبره که به تسلط در زبان عربی برسم، ولی فعلا حوصله این کارو ندارم و تسلط به زبان عربی برام در اولویت نیست. اما حتما یک روزی در آینده به خاطر ابوالعلاء معری (معروف به خیام عرب) هم که شده به این کار خواهم پرداخت.

تجربه یادگیری زبان آلمانی به من نشون داد که یادگیری یک زبان جدید (به جز انگلیسی که تو مدرسه به هر حال چیزهایی میدونستیم و از صفر شروع نکردیم،) چقدر پروسه زمانبر و توانفرسایی میتونه باشه. من هنوزم پس از دو و نیم سال در زبان آلمانی اونقدر مسلط نیستم، هر چی میخونم انگار که تمومی نداره! تازه همین دیروز بود که معادل آلمانی واژه contemporary (معاصر) رو یاد گرفتم. خلاصه که دوستانی که میخوان زبان جدیدی رو شروع کنن، حتما این نکته رو در نظر داشته باشن که وارد کار چالش برانگیزی میشن که وقت و انرژی زیادی میبره و باید انگیزه و هدف مهمی برای یادگیری داشته باشن، وگرنه در میانه راه دچار سرخوردگی میشن. البته اینم بگم که خود پروسه یادگیری و دیدن اینکه تو زبان جدید دارید پیشرفت میکنید واقعا لذت بخشه، ولی به هر حال سختیهاش رو نمیشه انکار کرد. این سختیها در کشور ما بیشتر هم هست. مثلا من به خاطر ارزش بسیار پایین پول ملی در برابر دلار، نمیتونم اشتراک اپ LingQ استیو کافمن رو تهیه کنم یا مثلا معلمی برای مکالمه بگیرم.

به خاطر همین سختیهاست که میگم افرادی که چندین زبان رو بلدن (بلد بودن به معنای تسلط بسیار بالا) استعداد خاصی در یادگیری زبان دارن و همه اش کار و تلاش نیست. ببینید، در زبان آلمانی به استعداد میگن Gabe (تلفظ: گابه) که هم ریشه با واژه give (دادن) در انگلیسیه، یعنی استعداد یک چیز دادنیه که طبیعت به افراد میده و اکتسابی نیست. البته این افراد باید استعدادشون رو پیدا کنند و اون رو به شکوفایی برسونن. نابغه ای مثل موتسارت که در پنج سالگی موسیقی میساخت، فقط باید گفت که لطف خدایان و میوزها (الاهگان شعر و موسیقی) شامل حالش بود و او این استعداد رو به بهترین نحو ممکن شکوفا کرد و تا ابد نام جاویدانی برای خود ساخت.

وقتی شخصی در سده های گذشته که تکنولوژی و امکانات الان نبود زبانهای باستان مانند یونانی و لاتین رو یاد میگرفت، من هر چه فکر میکنم نمیتونم فقط کار و تلاش رو در این زمینه دخیل بدونم. قطعا استعداد هم نقش بسیار بزرگی داشته، انگار که این افراد دیکشنری قطور یونانی و لاتین رو از اول تا آخر در حافظه شون وارد میکردن! نمیدونم، شاید من اشتباه میکنم. ای کاش میشد روح این انسانها رو احضار کرد و ازشون درباره راز یادگیری زبان ها پرسید.

9 پسندیده

ممنون بابت اينكه تجربه واقعي تون رو در اختيار ما گذاشتيد ولي فكر ميكنم اگه تجربه هايي كه از يادگيري زبان انگليسي نبود و زبان دومتون الماني بود سخت تر و جانفرسا تر بود و فكر ميكنم همين الانم خيلي بچه هاي حتي با تجربه هم هدف ملموس و جزيي شده ندارند و هنوزم اشتباه ميكنند و نميدونند دقيقا از زبان چي ميخان اگه مكالمه ميخان تو اون فاز راهنمايي بگيرن و صحبت كنند اگه ترجمه ميخان برن تو مسير خودش اگه فيلم ميخان برن او راه خودش و به نظر همه يك طرف اعتماد به نفس يك طرف و اين اعتماد به نفس با خوندن حاصل نميشه بايد يك نيتيو رو گرفت و نه تنها صحبت كرد بلكه به چالش كشيد

5 پسندیده

سلام آقا مصطفی
سایت فارسی روید رو صبا خانم معرفی کرد و نسخه های کرک شده این اپلیکیشن ها رو ممکنه ارائه بده
میدونم از لحاظ اخلاقی ممکنه درست بنظر نیاد
اما گمان کنم خود سازنده ها هم از افرادی مثل ما که در جهان سوم و تو این شرایط زندگی می کنند انتظار پرداخت ندارند و خودشون هم احتمالا راضی نباشند که بخاطر این موارد ما از یادگیری باز بمونیم
مسائل اخلاقی میتونن مطلق نبوده و بسته به شرایط تغییر کنن

3 پسندیده

سلام و درود.
ممنونم از شما، حتما نگاه میکنم. :rose: :rose:

3 پسندیده

:joy:هر موقع نصیب من شد به شماهم میرسه

3 پسندیده

خدا حفظشون کنه
منی که هیچکدومو ندارم باید چی بگم؟

3 پسندیده

تو باید با مامان بابات در میون بزاری تا دیر نشده اقدام کنن… مثل ما حیرون نشی :face_with_diagonal_mouth:
البته احتمالا اگر امکانش بود نیازی به پادرمیونی شما نبود:grimacing:
خودم میگم خودمم جواب میدم:joy:
از صبح سر دردم الان دیگه قاطیم… هر چی قاطیتر چرند گفتنم بالاتر…

از نظر من هم قطع به یقین زبان آموزی به جز استعداد چیز دیگه ای نیست…

3 پسندیده

:joy:بااین وضع اقتصادی
فعلا خود منم اضافی حساب میشم
حالا بگم یکی دیگه هم بیاد:joy::joy:

2 پسندیده

اِ…!
درسته اوضاع اقتصادی مزخرفه!
کلا تو بگو اوضاع چی مزخرف نیست!!!
ولی هر چی بزرگتر بشی بیشتر متوجه میشی به یه خواهر یا برادر نیاز خواهی داشت… و گاهی ما دیر متوجه بعضی چیز ها میشیم… ای بده

3 پسندیده

منم گفتم
اما مادر پدر من کاملا عکس حرف شمارو میزنن
میگن هرچی بزرگتر بشی بیشتر میفهمی که ما چه لطفی وردیم در حقت که بچه نیاووردیم تا تک فرزند باشی:neutral_face:

2 پسندیده

:neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:اصولا میگن… پدر مادرا صلاح فرزندانشونو بهتر از هر کس دیگه ای میدونن!!!
ولی کاملا بر این باورم… که دارن میپیچونَنِت :joy:
چند سالته؟ ۱۴،۱۶؟
گزینه بتوچه هم هست البته!

2 پسندیده

چی بگم والا
تک فرزند بودن آسون نیست
بویژه که دور و برمون بچه های دیگه هم کم باشن
جدا از بحث اقتصادی، بهرحال بچه ها نیاز به همبازی دارند

4 پسندیده