چند زبانه ها

عزیز باید هفتاد درصد یا بیشتر از هفتاد درصد وقتتو بزاری رو لیسیننگ واقعی و سعی کنی جاهای خالی رو همون طور که یک بچه پر میکنه پر کنی نه فرضا استدلال کردن رو بلد باشی ولی دستم میخاره یا دستمو ول کن یا هر چیز پر کاربرد دیگه رو بلد نباشی اگه صبور کنی و اکتساب کنی دیگه نیاز نیست زور بزنی ما کتابی یاد میگیریم

1 پسندیده

لودویک لازاروس زامِنهوف
Ludovicus Lazarus Zamenhof
پزشک لهستانی
خالق زبان اسپرانتو سال ۱۸۸۷
۱۸۵۹_۱۹۱۷

Zamenhof_portreto

زبان های عبری، روسی، لهستانی، آلمانی و فرانسه تسلط داشت.
زبان او بعنوان زبان بین الملل آینده دهکده جهانی پذیرفته شد، اما اخیرا با دسیسه ابرقدرت هایی مثل انگلیس و آمریکا حذف شد و اکنون از طرف سازمان ملل فقط به عنوان یک زبان بی طرف و کمک کننده به ارتباط بین انسان ها شناخته می شود.
این زبان تنها ۲۸ حرف و شانزده قاعده دارد. هیچ استثنایی ندارد. بین نوشتن و خواندن کلمات تفاوتی نیست و تنها بین یک تا سه ماه برای تسلط نسبی بر این زبان کافی است. این زبان قابلیت بسیار زیادی برای ساخت کلمات جدید مورد نیاز دارد. ماهیت ساخت این زبان کاملا علمی است.

2 پسندیده

محشره
لحجش southern هست؟

1 پسندیده

خواهش
راستش لهجه اش رو خوب متوجه نمیشم
اما احتمالا لهجه بچه ها بخاطر کارتون هایی که می بینن تحت تاثیر لهجه آمریکایی باشه

1 پسندیده

:ok_hand:

یه لاخ پُتَت من را آرزوست :woozy_face:

1 پسندیده

من که نفهمیدم چی گفتی :rofl:
ترجمه کن

1 پسندیده

اصن کم توقعیم شد:face_with_diagonal_mouth:

لایتنر : :joy:
پُت : مو
لاخ : واحد شمارش پُت
یه لاخ پُت : یک شاخه مو

درک مطلب: :grimacing:
اگر یه مو از اون پسره توی سر من بود… الان انگلیسی رو فول شده بود

1 پسندیده

آهان :rofl:
این رو لاییتنر راه نمیندازه
دیکشنری آنکویی میخواد

به نظرم به جز استعداد تمرکز و حال خوب و باور شخص در مورد خودش هم تو گیرایی مطالب خیلی موثره به شخصه وقتی حالم خوبه سطح انرژیم بالاست خیلی بیشتر مغزم ورودی میگیره دیرتر خسته میشم از یاد گرفتن

4 پسندیده

امروز بیست و نهم شهریور جشن شکوفه ها بود
در این جشن بچه های کلاس اول در محیط مدرسه با هم و معلم و محیط آشنا میشن.
یک خبرنگار با یک بچه آشنا میشه که به سئوالات انگلیسی جواب میده

1 پسندیده