چند زبانه ها

یک ایرانی هست که 22 زبان بلده

2 پسندیده

دیوانه اس

آیا شما قبول دارید که ازدواج بده

بعد اگر تحقیق کنید علم رو از اسلام دزدیدن اسلام علم رو تو جهان گسترش کرد

خواهش صبا خانم
لطف دارین :folded_hands:t4: :sunflower:
منم چند تا چیز جدید در مورد تسلا تو این تاپیک یاد گرفتم
جالب بود

کلا با نظر شما موافقم
و هرچند موافق اهمیت کارهای دانشمندان مسلمان هستم، این رو ناشی از اسلام نمیدونم.
و موافقم که متاسفانه خیلی از ایده های تسلا مصادره شد و بنام دیگران رفت. همچنین متاسفم که قدر چنین نابغه هایی آنچنان که شایسته بود دانسته نشد. تسلا میتونست تاثیر بسیار بزرگتری بر جهان داشته باشه، فرصتی که از دست رفت. اما همچنان آدم های نابغه در جهان زیادند و فرصت های زیاد دیگه ای وجود داره

4 پسندیده

علم، بیست و هفت حرف است. همه آنچه تا به امروز رسولان الهی آورده اند، تنها دو حرف است و مردم بیش از این دو حرف نمی دانند. هر گاه قائم ـ عج الله تعالی فرجه الشریف ـ قیام کند، بیست و پنج حرف دیگر را به اضافه آن دو حرف ارائه و در میان مردم اشاعه و آموزش می دهد

فقط یک امام معصوم می تواند دنیا را تغییر بدهد و بس

:+1::heart:How interesting

2 پسندیده

فارسی حرف زدن و شعر خوندنش به کنار، من بیشتر با لهجه امریکاییش حال کردم، خیلی شفاف و واضحه
ممنون بابت این تاپیک زیبا

3 پسندیده

خواهش
خوشحالم خوشتون اومد :deciduous_tree:

1 پسندیده

استعداد ویژه داشتن یا نه، صرف یک توهمه
استعداد کشف شدنی نیست ساختنی هست
این چیزیه که اخیرا اثبات شده!

1 پسندیده

البته مهسا جان میشه گفت ۵۰ ۵۰ هست.

2 پسندیده

از بیرون اینطور بنظر میرسه
اما اگه بشینیم منطقی فکر کنیم و رجوع کنیم به تحقیقات میبینیم
استعداد عجیبی وجود نداره اما یه سری فاکتور هارو ما نادیده میگیرم مثل شرایط و محیط جغرافیایی مثل سبک تربیت و باور های ساخته شده برای آدم ها
اینو من نمیگم اون ادم هایی که سال ها تحقیق کردن راجع بهش متوجه شدن هم علاقه و هم استعداد واقعا ساختنیه و ریشه اش برمیگرده به باور های ما حالا یه عده از بیس قبول دارن باهوش اند تلاش میکنن نتیجه میگیرن اسمشو میزارن استعداد
یک سری هام از بیخ و بن سمت یه قضیه نمیرن یا تلاش کمی میکنن و یا باورهای غلطی دارن که حتی خودشونم ممکنه ندونن و تو ناخودآگاهشون حاکم باشه و بعد اسمشو میزارن بی استعدادی!

2 پسندیده

حرفات درسته ولی واقعا ۵۰ ۵۰ هست
هم میتونی یه استعداد رو بسازی با تلاش زیاد
هم میتونی استعداد درونیت رو با تلاش کمتر به سوی پیشرفت ببری.
نمونش روشاید خیلی دیده باشیم.
کسی که ذاتا نقاشیش فوق العاده هست
از بچگی دست خط و نقاشیش عالی بوده.
خب این استعداد درونیش هست.
همون آدم با معدل کمتر از بقیه تلاش کرده وارد رشته تجربی شده و باز هم تلاش زیادی کرده تا تو دانشگاه رتبه خوبی بیاره.
بشخصه تو مدرسمون دیدم ازین موردا.
یا بالعکس کسی که درسش خیلی خوبه ولی بخاطر اینکه ترسوندنش از رشته های نظری رفته هنر و نمیکشه واقعا و خسته میشه برمیگرده و تغییر رشته میده. نمونش دقیقا همکلاسیمه.
پس میبینی ۵۰ ۵۰ هست.

2 پسندیده

نه نه من راجع به استعداد انتسابی صحبت نکردم حرفم اکتسابیه چون درباب زبان یادگرفتن بود نوشتم اما درباره کنکور بخش باور ها و افکار و همون ناخودآگاه قسمت گسترده ای از توانایی هارو دربرمیگیره
حتی باور به استعداد داشتن رو خود فرد هم ممکنه نساخته باشه و خانوادش یا ادمای قبل اون ساخته باشن!
قطعا که نظرت درسته ولی خب نظر من متفاوته:sweat_smile::walking_woman:t2:

2 پسندیده

3 پسندیده

متین
یک پسر دوازده ساله از شهر دورود استان لرستان
پدرش تور لیدر است
البته این اطلاعاتی بود که تو اینترنت بود و ممکنه اشتباه باشه

3 پسندیده

نود در صد کسانی که فارسی رو یاد گرفتن… لحجه پایه فارسی دارن… لحجه پایه. مثلا افغانی. این دلیل نمیشه اونها. از یک افغانی زبان اموخته باشن… زبان پایه فارسی در بدو تکلم فارسی دری است… که فارسی بدون سمباده کشیه… یعنی هنوز بدویه. لحجه ایرانی نداره… لحجه معمولا بعد مدتی به گویش اضافه میشه… مثلا بعد سه سال… کلام و گویش سمباده کشی میشه. صاف میشه… کلام روان و به هم متصل میشه…

1 پسندیده

عزیز بنده اصلا اصرار زیاد از حد به لهجه ندارم ولی اینا خیلی از کلمه ها رو غلط تلفظ میکنن ولی اینقدر بافت و فحوای کلام قوی هست که ما لذت میبریم حتی از تلفظ غلط بنده بر این باورم خیلی از بچه ها اینجا انگلیسیشون خیلی بهتر از فارسی اونا هست ولی چون میترسن صحبت نمی کنند

1 پسندیده

به نظر منم یادگیری زبان استعداد خاص نیست این روش یادگیریه که تفاوت ایجاد می کنه . روشهای آموزش زبان غلط هستن. اینو به عینه در خودم دیدم. وقتی بچه بودم غیر از ترکی هیچ زبانی بلد نبودم هیچ کسی هم اطراف ما فارسی صحبت نمی کرد. وقتی 6 ساله بودم پدرم تلویزیون سیاه سفید خرید و اونموقع یعنی سال 61 روزی فقط یک ساعت تلویزیون برنامه کودک نشون میداد که من و خیلیها به شدت شیفته کارتونهای انزمان بودیم. با همان یک ساعت در روز منی که یک کلمه فارسی بلد نبودم بعد از یکسال کاملا به زبان فارسی مسلط شدم و قبل از مدرسه کاملا تونستم صحبت کنم. در حالیکه زبان انگلیسی رو بعد از سالها تلاش بخاطر روشهای غلط و احمقانه گرامری نتونستم یاد بگیرم.

2 پسندیده