آخرین ورژن زبانشناس

کسی میدونه آخرین باری ک زبانشناس آپدیت شده کی بوده؟ توی بازار آخرین ورژن برای آذره. یعنی حدود 7ماه پیش
@sepide-s

1 پسندیده

من از مایکت به نسخه آخر آپدیت کردم متاسفانه نسخه جدید پر از باگ و ایراده.
۱. متنها قابل انتخاب شدن برای ارسال به ترنسلیت نیستن، مثلا متنهایی که ترجمه نشدن و برخی عبارتها رو که متوجه نمیشی و لازمه ترجمه کنی. کلا حالت انتخاب متن بسته است.
۲. حین مطالعه یک درس سرعت قابل کم شدن نیست. البته زیاد میشه اما نمیشه کاهشش داد.
۳. وقتی حین مطالعه یک درس جدید یک کلمه رو برای لایتنر انتخاب میکنی نمیتونی مجددا با کلیک روی متن معنی اش رو ببینی. باید ۲۴ ساعت بگذره تا طبق روال عادی بشه تو لایتنر یا با کلیک روی کلمه اون رو دید. (البته این مشکل با کمک پشتیبان محترم حل شد)
۴. قسمت مثال (برای مرور لغت در جمله)، در بخش لایتنر پخش نمیشه.
اینها مواردیه که من تو ۴۸ ساعت بعد از آپ تو دیت کردن برنامه باهاش مواجه شدم، امیدوارم هرچه زودتر ایرادات حل بشه. ممنون از تیم پشتیبانی برای جوابگویی ۲۴ ساعته. این یکی دو روز خیلی بیشتر با هم در ارتباط بودیم و با صبر و حوصله جواب پیامها رو دادن و پیگیری کردن.

1 پسندیده

آخرین آپدیت دیروز بوده لینک رو از تاپیک زیر میتونید دانلود کنید.

@alireza765

شما هم این لینک دانلود و نصب کنید اکثر باگ ها برطرف شدن اگر مشکل پا برجا بود بهمون اطلاع بدید

2 پسندیده

خسته نباشید جانانه به سپیده خانم

راستش برا منکه جالب نیست…

مثلا در پارت شیوه نمایش متن ،، قبلا خیلی آسون بود
با یه دکمه متن ،،، مثلا از انگلیسی به پارسی تغییر میکرد

ولی الان اینطور نیست… سمت چپ‌ گویا اپشنی ارائه میده
که برام حال گیره… سه ساعت باید بگردم دنبال تغییر متن

تازه حتما هم باید اول این گزینه هارو قبلش بیارم رو صفحه… و اونی که نیاز دارم رو انتخاب کنم

2 پسندیده

سلام ممنون از شما :rose:
من آقای ناصری رو منشن میکنم که پیامتون رو ببینن.
البته تا جایی که اطلاع دارم به خاطر قابلیت فول اسکرین که اضافه شده آیکن ها رو به سه نقطه انتقال دادن.

@hnaseri

1 پسندیده

بزرگوارید / ممنون

1 پسندیده

سلام. این نسخه رو هم نصب کردم متاسفانه در قسمت جعبه لایتنر ، بخش مثال کلمه که یک بخش از متن درس بود اجرا نمیشه و با کلیک روی play کلاً از برنامه خارج میشی.
همینطور گزینه های ترجمه کردن،اشتراک گذاری که قبلا وجود داشت الان با هایلایت کردن متن نمیاد. (فقط گزینه کپی میاد).
ناچار شدم نسخه قدیمی رو دوباره نصب کنم. چون دو سه روز نتونستم درست مطالعه کنم.
هر زمان ایرادات بطور کامل مرتفع شد به روز رسانی میکنم.
ممنون از تلاش و زحمات تیم خوبتون.

2 پسندیده

الان اینو تست کردم مشکلی نبود نسخه جدیدی که باگ ها برطرف شده بود رو نصب کردین؟

این مورد رو به همکاران ارجاع میدم

2 پسندیده

بله نصب کردم متاسفانه به محض کلیک روی گزینه پخش مثال از برنامه خارج میشد.
راستی گزینه انتخاب سرعت پخش که قبلا پایین دم دست قرار داشت الان تو بخش سه نقطه، بالا سمت راست قرار داره که سرعت عمل کاربر رو موقع استفاده پایین میاره و تمرکز به هم میخوره. اگه جایابیش اصلاح بشه ب(مثلا همون محل قبلی) بهتره. البته نظر سایر دوستان کاربر هم شرطه چون این موارد سلیقه ایه.

2 پسندیده

آها آره من از خود درس که چک کرده بودم مشکل کرش نداشت ولی از لایتنر که میری بخش مثال کرش می‌کنه

1 پسندیده

بسیار سپاسگزارم بابت توضیحات مفیدتون. با ابن توضیحات ترجیح میدم با همین ورژن قدیمی کار کنم:pray::pray:

1 پسندیده

به هیچ وجه آپدیت نکنید! حروف انگلیسی با فونت ظریف و نازک و کمرنگ نوشته شدن و اصلا در برابر معنی فارسی به چشم نمیان! انگار قراره فارسی یاد بگیریم!!! بعد قسمت مربوط به پخش درس و عقب جلو کردن که پایین برنامه بود و در حین نگه داشتن گوشی به راحتی ازش استفاده میکردیم رفته بالا !!! باید با یه دست گوشی رو نگه داری با دست دیگه بری بالا مثلا فیلم رو عقب جلو کنی!!! کلا شکل ظاهری همه چی بدتر شده!!! تنها مشکل ورژن قبلی ضعف در ترجمه لغات در لایتنر یا در متن بود که بعضی از لغات جاافتاده یا قسمتی از متن غلط ترجمه شده بود. نمیدونم چه لزومی داشت اینهمه زحمت و تغییر بیخودی! من زنجیره ام داره ۳۰۰ روزه میشه اما از دیروز خییلی بی انگیزه شدم چون واقعا تغییراتش کار آدمو کند میکنه!

1 پسندیده

برای ویدئو فول اسکرین هست دیگه اونجا راحت میشه عقب جلو کرد.

سلام لطفا این نسخه رو نصب کنید ببینید مشکل شما برطرف میشه یا خیر
https://storage.zabanshenas.com/build/android/zapp_en.apk
اگر هنوز مشکل داشت لطفا اطلاع بدید.