خیلی خیلی خوش اومدید ب وبلاگ میراکل اینجا میخوام راجب خودم و زبان خوندم و تجربه هام توی این مسیر بهتون بگم.
قراره کلی فان و مفید باشه و امید وارم شمام ازش خوشتون بیاد و کمک تون کنه
Okay okay i wanna start with my name
just call me Miracle
Actually that’s my nickname
I was born in January 25th
Im an eighteen year-old boy who’s doin his best to achieve his goals backhand accomplishment
Personally im fan of video game
I can’t help playin video game
I wanna show u my gaming computer
Here it is
Hey y,ll hope u doin well guys
I appreciate for your lovely massage dear shokoufeh
I understand because i also haven’t participated on zabanshenas’ talar for a while beside this I’m so busy these days due to teaching English
It’s kinda of funny experience
Furthermore without sacrifice there’s no victory
بله من یه جوری شدع دیگه باید همیشه مشغول انگلیسی باشم بله معلمم شدم ولی فعلا اولاشم و خیلی چیزا باید یاد بگیرم ولی فعلا ۸ تا کلاس دارم
دوتا تا شون کتاب شون مجیک تایم هست
دوتا یه دیگه انگلیش تایم ۱
دوتایه دیگشم انگلیش تایم ۴
یک تا انگلیش تایم ۲
یه دونه ام انگلیش تایم ۶
فقط این اخریه یه یه خورده سخته چون باید حسابی اماده شون کنم بفرستمشون پیش مدیر مون که بزرگسال تدریس میکنه بعد از کتاب انگلیش تایم باید برن تاچ استون
شما درگیره چه کارایی هستین که انقدر کم پیدایین نیستین ؟ @shokoufeh5
سلام دوست عزیز. چقد عالی معلمی زبان برازندته واقعامنم همین اطرافم مشغول درس و کار و این چیزا و البته دلیل کم پیدا بودنم تنها اینها نیست. یه جورایی قهرم با مجموعه یه چند ماهی بلاک بودم دیگه بعدشم دلسرد شدم.
ولی بنظره من که شما خیلی کاربر خوبی ام بودید و هستین
بله برای فعالیت امید وارم بشه فعالیت کرد من که متأسفانه خیلی وقت نمیکنم تالار چک کنم ولی تلاش میکنم گاهی وقتا سر بزنم و با دوستام صحبت کنم
خوشحال میشم که شمارو توی تالار ببینم دوستم
درمورد دانشگاه ام امید وارم به خوبی و خوشی تموم اش کنین
منم دیگه چیزی تا دانشگام نمونده خیلی ام براش استرس دارم
ممنونم شما لطف دارید دوست همیشگی
خیلی ممنون از شما
عزیزم ایشالا دانشگاه هم در میای چون باهوشی
امیدوارم کارات همیشه عالی باشه و روزگارتم شاد باشه و هر روزتم خوش تر از دیروزش باشه
Hey y’ll sup ? Hope you doin great Miracle’s back with another topic
I just wanted to share my certificate with you guys
I participated in teacher training course and i got my certificate successfully that was a butterfly in my stomach that day
Here it is :
This course was so helpful for me
I could learn a lot of things about teachings , class management, games, how to teach 4 skills in english
That was unbelievably greattt