اینجا reading نقش مصدر داره.
reading books : کتاب خواندن
این قاعده که اگه به افعال ing اضافه کنید تبدیل به اسم میشه درمورد همهی افعال صدق نمیکنه. مثل همون use که بالاتر توضیحش رو دادم.
البته کلمهی use رو به صورت using و مصدر هم میشه استفاده کرد.
مثال:
I cleaned the house using a vacuum cleaner.
(من خانه را با جاروبرقی تمیز کردم.)
پیشنهاد میکنم لینکهای زیر رو ببینید.
سلام دوست عزیز
اگه بخواهیم به صورت ساده بگیم، ساختارهای infinitive و gerund هر دو مصدر هستن.
infinitive به صورت ساده و اصلی فعل گفته میشه که میتونه به عنوان اسم یا صفت استفاده بشه و از اضافه کردن to به صورت سادهی فعل به وجود میاد.
مثال:
to win
to lose
i try hard to win.
من برای بردن سخت تلاش میکنم.
gerund هم مصدر هستش که از اضافه کردن ing به فعل اصلی به وجود میاد که میتونه تو زمانهای مختلف و هم به عنوان اسم استفاده بشه.
مثال:
winning
losing
i cant stand losing.
من نمیتونم با…
سلام دوست عزیز
از اضافه کردن ing به فعل یه اسم به وجود میاد به نام مصدر یا gerund که تو جمله میتونه نقش اسم بگیره. در واقع میشه گفت حالتی از فعله که میتونه نقش اسم بگیره.
مثلاً برای همین جملهای که خودتون نوشتین:
i like teaching
من تدریس رو دوست دارم.
تو این جمله teaching نقش اسم داره و like فعل جمله هست.
البته یه نکتهای رو هم اضافه کنم که تو خیلی از مواقع برای روانتر شدن این نوع جملات به صورت فعل ترجمه میشن.
مثال: من درس دادن رو دوست دارم.
حالا یه زمانی هم هست که از verb +ing می…
سلام دوست عزیز
یکی از استفادههایing ساختن اسم مصدر یا gerund هستش که از ترکیب حالت سادهی فعل به اضافهی ing بهوجود میاد و نقش اسم رو میتونه بگیره، و تو بعضی از زمانها مثل زمان حال استمراری یا گذشتهی استمراری و آیندهی استمراری هم ازش استفاده میشه و به تنهایی معنی نداره.
فرمول ساخت زمان حال استمراری:
Am/is/are +verb+ ing
I’m studying.
من در حال مطالعه هستم.
فرمول ساخت زمان گذشتهی استمراری:
Was/ were +verb +ing
I was studing.
من در حال مطالعه بودم.
فرمول ساخت زمان آیندهی استمرا…
سلام دوست عزیز
در پاسخ به سوال اول شما، بله، اگر به همه افعالی که قابلیت تبدیل شدن به اسم توسط tion,sion و… وجود نداشت، ing اضافه کنیم، در واقع یک اسم درست میکنیم. در مثالی که شما زدید، فعل read به اسم reading تبدیل میشود. این اسم تمام ویژگیهای یک اسم را دارد، از جمله:
میتواند به عنوان فاعل جمله استفاده شود: Reading is important.
میتواند به عنوان مفعول جمله استفاده شود: I like reading.
میتواند به عنوان مفعول حرف اضافه استفاده شود: I am good at reading.
میتواند به عنوان صفت استفاده شود:…