سلام دوستان
من از سن هفت سالگی یادگیری زبان را به صورت پراکنده و بی قاعده شروع کردم.
پس از اتمام کتاب های (English time 1&2) و (Family and friends 1&2) برای مدتی زبان را رها کردم؛ سپس به مدت یک سال به برنامه های آموزش زبان دیگر روی آوردم که متاسفانه آن هم سر انجامی نداشت و پس از مدتی رها شد.
با بالاتر رفتن سنم و پیدا کردن اهداف جدی تر؛
انگیزه من برای یادگیری زبان بیشتر شد. شرکت در آزمون IELTS و کسب نمره بالاتر از 7.5 که لازمه ورود به دانشگاه دلخواه من است، یکی از این اهداف بود؛ پس من با استفاده از محتوای یوتیوب، شروع به یادگاری گرامر از کتاب (Essential Grammar in Use) و لغت از کتاب (Oxford word skills) کردم اما نداشتن زمان کافی برای یادگیری و تمرین با توجه به بازگشایی مدارس و حائز اهمیت بودن نمراتم در اخذ بورسیه تحصیلی و انتخاب رشته در پایه نهم، موجب شد تا من به دنبال پیدا کردن بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی با توجه به شرایط خودم باشم.
با توجه به مدت زمان محدودی که برای من باقی مانده (حدودا چهار سال) و اهداف بزرگی که دارم، از شما دوستان خوبم در خواست میکنم تا تجربیات مفید خود را با من به اشتراک بگذارید و در پیشرفت من سهیم باشید. ![]()
آیا توصیه شما شروع مجدد یادگیری از طریق کتاب های آموزش زبان است یا استفاده از برنامه زبانشناس؟ اگر هیچکدام، آیا روش بهتری برای من سراغ دارید؟
لطفا من را راهنمایی کنید. ![]()
سلام دوستم منم همسن خودتم و شرایطم مثل تو بود از 6 سالگی بدون قاعده زبان کار کردم و تا دوازده سالگی ادامه دادم اما به دلیل شیوع کرونا قطعش کردمو بعد از حدود یکی دو سال با زبانشناس اشنا شدم و این دفعه با انگیزه ی بالا ادامه دادم و الان بعد از حدود یک سال پیشرفت بالایی کردم و به توهم این پیشنهادو دارم که از طریق زبانشناس شروع کنی و روزی نیم ساعت زبان بخون اینطوری هم به درست میرسی هم میتونی زبانو تو دو سه سال استاد شی
سلام دوست خوبم
ممنون که تجربه ات را به من به اشتراک گذاشتی؛
حتما استفاده خواهم کرد!
درود
طبق گفتههای دکتر احمدیان(استاد آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه لیدز انگلستان که در مقطع دکتری تدریس میکنند) برای رسیدن به نمرهی ۶ تا ۷ آیلتس:
برای شروع از سطح صفر:
اگر روزانه به طور پبوسته ۴-۵ ساعت وقت بگذارید و از مسیر ها و متدهای بروز و درست یادگیری استفاده کنید حدودا یکسال
ولی اگر شاغل باشید یا نتونین زیاد وقت بذارین،با روزانه ۱-۲ ساعت مطالعه به صورت پیوسته و استفاده از متدهای بروز حدودا یکسال و نیم زمان لازمه.
بقیهش خیالبافی و رویافروشیه.
البته همیشه میگن و خیلی این نکته رو تکرار میکنن:
در این راه استعداد هوش تمرکز استمرار تعهد به هدف و… دخیل هست
ولی به صورت میانگین این میزان زمان لازمه اما اگر متعد به مسیر باشی شاید در زمانی کمتر به نتیجهی بالاتر برسی
منابع زیادن ولی بهترین منبع قابل اتکا کتاب های سری کمبریج آیلتس هست که هر سال یه نسخه جدید میده بازار استفاده کنید که جدید ترینش نسخه شماره۱۸ هست.
سلام دوست عزیز
ممنون که تجربه ات را به من به اشتراک گذاشتی؛
حتما استفاده خواهم کرد!
سلام وقت بخیر کتاب های آموزشی هم در زبانشناس موجوده دوست خوبم.
یکی از کاربران عزیز در مورد استفاده از اپ زبانشناس تجربیات خودشون رو قرار دادن که میتونید مطالعه کنید. ![]()
![]()
![]()
![]()