دوستان بزرگوار مخالف و موافق نظر بنده
یک سری لینک فرستاده شده
که از اخبار و سایت های شناخته شده جهانیه
و چون زبان انگلیسی هست
یه جورایی مرتبط میشه
با موضوعی که اینجاییم
در واقع هم اطلاعاتمون بیشتر میشه
هم یه خورده بیشتر مطالعه میکنیم
هم باعث میشه نظرات درست و بهتری بدیم
در مورد کشور ترکیه، فساد مسئله ای قدیمی است که از زمان حکومت عثمانی ها تا به امروز ادامه داشته است.
اما برای آمار بنظرم نتایج نظر سنجی موسسه گمان در مورد نگرش ایرانیان به دین خیلی کامل و جامع بود.
همین رو سرچ کنید فایل کامل پی دی آف از اینترنت قابل دانلود است.
بحث ما در مورد تاثیر ادیان بر زندگی بود
گرایش و تمایلات به تقدسات
شما هم حتما لینکارو مطالعه کنید
اما در مورد نگرش ایرانیان در مورد دین
برام فایلش رو بفرستید
ممنون
در ضمن باز هم میگم
آسیب هایی که در اجتماع مطالعه میشه
همه در دین گریزی و اتفاقا بدون رعایت حدو مرزها
اتفاق افتاده و این مطالعات مختص ایران نیست
بلکه مطالعات جهانی بوده
که یه مقدارش رو فرستادم
البته مطالعات زیاد که در این فضا نمیگنجه
اینکه تلاش شده که مردم دین گریز بشند
قابل انکار نیست
ولی این موضوع ربطی به آگاه تر شدن نداره
شما همین کامنت ها هم مطالعه کنید
متوجه میشید اوضاع آگاهی و مطالعه در چه سطحیه؟
در ضمن مستند ایکسونامی هم پیشنهاد میکنم ببینید
در مورد اوضاع فساد در ترکیه و اروپا و حتی آمریکا.و حتی کشورهای شرقی
همه برای این صد سال اخیر
که به تدریج آغاز شده و الان گریبان گیر بشریت شده
بشریتی که با رعایت حدو حدودها
آزادانه و شاد در کنار هم می زیستند
ولی با رد شدن از خطوط قرمز
باید شاهد چیزهایی باشیم که در گذشته نه چندان دور نبوده
برای مثال آماری که اگه اشتباه نکنم دیلی میل منتشر کرد
در مورد مشکلات والدین تک سرپرستی در امریکا
که امسال به هفتاد درصد رسیده
به وجود اومدن گرایشات جنسی نا متعارف مثل پدوفیلی و…البته بخوام مثال بزنم شاید اندازه یه کتاب باشه
اما اخبار جهان رو دنبال کنید
هم با انگیزه مطالعاتی زبان
هم اینکه بدونید تو چه سیاه چالی رسیده بشریت
فقط با شعار مدرنیته و تجدد گرایی
همون بلایی که امروزه تو کشور خودمون هم بهش دچاریم
بخوام ساده تر بگم
اینکه مراجعین مشکل دار ما
دختر پسرهایی هستند که خطوط مذهبی براشون معنا نداره ،مثل اعتقاد به اینکه ،کاری که انجام میدند ،مثلا از نگاه دینی ،مورد قبول نیست
این براشون معنا نداره
و برای همین ،راحت تر خطا میکنند
پس بیشتر دچار آسیب شدن
مثل تجربه روابط جنسی در سنین کم
مصرف نوشیدنی های الکلی
و مصرف سیگار و مواد مخدر
که همه این ها باعث شده
دچار مشکلات و رسیدن به پوچی بشند
من مراجعه کننده ایی نداشتم
که رعایت مسائل دینی
باعث آسیبش شده باشه
رفتم مطالعه کردم
منبع قابل استنادی نبود
میتونم در موردش توضیح بدم
یا خودتون زحمت بکشید بیشتر مطالعه کنید
ببینید من گاردی به اینکه کسی قبول داشته باشه یا نه ،رو ندارم اگر به صورت پویا جواب میدم ،چون مرتبط با حوزه مطالعاتی خودم بود
اونقدر که خوشحالی آدم ها برام مهم بوده
که مطمئنا ،این موضوع رو در هر سمتی مورد مطالعه قرار دادم و به این نتیجه رسیدم که تنها خدا میدونسته که چه طور حال بنده هاش خوبه و اتفاقا راهش رو هم نشون داده
اینایی که دنبال خوشحالی و شادی خارج از این فضا هستند ،در واقع دنبال لذت هستند نه شادی
این دو تا متفاوته ،لذت یه احساس زودگذر
مثل خوردن عذای خوشمزه
که اون لحظه ،ممکن از خوردن لذت برد
ولی بعدش از افراط در خوردن برای به دست آوردن لذت بیشتر،دچار دل درد ،و در. طولانی مدت ،دچار چاقی و هزار بیماری که از چاقی و پرخوری میاد ،میشه ،و حالا ،همون آدمی که از خوردن لذت میبرده ،حالا برای اینکه بتونه زنده بمونه ،باید رژیم های سختو عذاب آور بگیره ،و حتی از لذت غذا خوردن یه آدم معمولی ،هم محروم میشه
پس لذتی که با اندازه خوردن ،میتونست همیشگی داشته باشرو ،با افراط تبدیل کرد به یه لذت زودگر و باعث عذاب
پروردگار ما ،در دین ،اندازه ها رو برامون تعریف کرده
و اتفاقا ،این رو هم گفته چون دوستون دارم ،و میدونم که تنها راه خوشحالی ،فقط همین مسیره
و واقعا ،اگه چشمامون رو باز کنیم
متوجه میشیم ،که دقیقا ،بشریت از کجا ،آسیب دید
ببخشید که طولانی شد
دوستان اگه یک مروری بر انواع روشهای مغلطه و سفسطه داشته باشند دقیقا شمال جواب شما میشه…
توهین جابجایی حقایق پاسخهای مبهم و کلی و کلی انواع مغلطه دیگه
فرقه خودتو میگی دین بقیه رو میگی فرقه.حالا برعکسشم صادقه…
حالا سوال اینه آگاهی رو چی میدونی؟
من نمیگم عزیزم
این دین ها دین های رسمی و الهی دنیاعه
حالا شما میخواید بت پرستی و شیطان پرستی و…این ها جزء ادیان حساب کنید ،مشکلی نداره ،اونا هم پیروان اندکی دارند ولی جز ادیان الهی و یا همون ادیان آسمانی که از سمت خدا با پیامبر و کتاب مشخصی اومدند و پیروان زیادی در جریان دارند متفاوته
کشور هند به کشور هزارویک فرقه معروفه
چون فرقه های مختلف
مثل گاوپرستی،موش پرستی و…که اگه کتاب ملت عشق رو مطالعه کرده باشید حتی تو تجربه سفرش به این ها ،اشاره میکنه ،به اونا میگن فرقه ،در مورد بهائیت و وهابیت هم که مطلب زیاد برای گفتن ،اگه واقعا دوست داری در مورد این مسائل بدونی ،هم میتونی خودت بری مطالعه کنی ،هم من خوشحال میشم ،کسی که علاقه داره
رو تا جایی که میتونم و خودم مطالعه کردم ،اطلاعاتمو به اشتراک بزارم
مثل همه اون لینکایی که فرستادمو ،شما مطالعه نکردید
جوینده دانستن باش
دنبال این نباش که الان بخوای منو تخریب کنی ،که پیروز بیای بیرون ،پیروز کسیه که دنیا رو با آگاهی بیشتری ببینه
از نظر من ،تو دنیای امروزی ،که دسترسی به منابع مختلف زیاده ،زشته که آدم ،اقلا در مورد بحث هایی که بهش علاقه داره ،و خودش رو وارد بحث میکنه ،انقدر بی اطلاع باشه
درود و احترام. جسارتا بحث با کژفهمی شما شروع شد. مفهوم فایل صوتی درباره سو استفاده از تقدس و تحمیل عقاید هست و نگاه انتقادی راوی. انتخاب تیتر تقدس گرایی دوپهلو هست و اشتباه. درهرحال این نوع ارایه موضوع رو شما بلافاصله ربط دادید به مبارزه با دین و مذهب به اسم پز روشنفکری!!! ولی چه ربطی داشت واقعا؟؟؟ کنش افراطی پیرمرد با واکنش سرد مردم روبرو میشه. وقتی بی اعتنایی میبینه شروع به ناسزاگویی میکنه. خب این رفتار و واکنش به اون مسئله کمی نیست در جامعه ما که در بستر دینی رشد کرده. به شاخه های زیادی مربوط میشه. چون جامعه ما پیچیده س و مسائلش هم پیچیده س. اما شما خیلی راحت بدون هیچگونه تحلیل علمی مطرح کردن آن رو هم مذموم میدونید؟! بالاخره برا یه جوون سوال پیش میاد و باید با مقتضیات خاص ایران بطور جامع و مانع بهش تحلیل مفصل ارائه داد با رفرنس های آکادمیک داخلی و خارجی. این رفتار اتفاقا نه تنها در حوزه روانشناسی اجتماعی و بلکه بالاتر ازون در بستر جامعهشناسی سیاسی در مورد کشور ما قابل تجزیه و تحلیله(منظورم همچین رفرنس هایی هست).حوزه علوم انسانی حوزه درهم تنیده ای هست و بنظرم باید دقیق و با نگاه گسترده و موشکافانه واردش شد(چیزی که من و خیلی ها این سالها در بعضی پادکست های تخصصی جامعه شناسی که توسط اساتید تولید میشن میشنویم) نه اینکه تقلیلش داد به صرف دین گریزی تحمیل شده از غرب(البته که غیرقابل انکاره)و… این ها ریشه داره و کار پژوهشگری که مطالعه عمیق داره نشان دادن همین هاست. پس ریشه های داخلی آسیب ها کجاست؟؟ علاوه بر تاثیرات شدید خارجی، در مورد خاص کشور ما اتفاقا ریشه مذهبی سیاسی تاریخی جغرافیایی هم داره. بله به همین سختی. در نتیجه در ایران حال حاضر،مذهب بدور از سیاست قابل تحلیل نیست و بالعکس. حتی بدون آگاهی از روابط بین الملل و تاریخ معاصر یا ژئوپلیتیک بررسی ش ناممکن یا الکن خواهد بود. کسانی که میخواهند اظهار نظر کنن باید آمادگی و دانش اینو داشته باشند تا در بستر کلان تری پاسخ بدهند.در غیر اینصورت بیراهه رفتیم و بهتره اصلا ادامه ندیم چون پاسخها کم عمق و کم مایه خواهند بود. و تقلیل پیدا میکنن به حرفهای سطحی که حق مطلب رو هم ادا نمیکنند و باعث ابهام و تردیدهای بیشتری میشن. چیزی که من اینجا شاهدش بودم.
مخاطب من وویسی که قرار داده شد نبود
من خودم با اینگونه رفتارها در اجتماع موافق نیستم
چون شان ارزش های دینی بالاتر از این حرفاست
و نباید اون ها رو با چنین رفتارهایی پایین آورد
من از قسمت هایی از وویس انتقاد کردم که
با صرفا رفتار اون شخص مشکل نداشت ،بلکه با اعتقادات آدم ها مشکل داشت
و همچنین کامنت هایی که گذاشته بود
من هم به عنوان کسی که در حوزه آسیب شناسی فعالیت داشتم
این رو عنوان کردم که اعتقادات ،آسیبی به اجتماع نمیزنه ،در واقع خیلی جاها کمک کننده بود
بعد بقیه دوستان اونو اومدن به سیاست و غیره …مرتبط کنند
که من گفتم ،اندازه اطلاعات خودم و حوزه مطالعاتی و فعالیتی خودم ،صحبت میکنم،اینجا بحث این نبود ریشه این دین گریزی کجاست،بلکه بحث این بود دین داری آسیب میزنه به اجتماع یا بی دینی
شما منو به کژ فهمی خطاب کردید
در صورتی که فکر کنم با دوباره خوندن روند کامنت ها
متوجه میشید که من دچار کژ فهمی شدم یا شما؟
در ضمن من حرف هام رو براساس آمار رسمی و نظریه و تحقیق محققین گفتم و حتی لینکشم فرستادم
ولی اگر نظرات دیگران رو خوب مطالعه میکردید
متوجه می شدید
چه قدر سطح این گفت و گو پایینه
من دیگران رو دعوت کردم به بیشتر مطالعه کردن
به بیشتر و بهتر فکر کردن
تا بتونیم نظرات بهتری بدیم
در ضمن اینجا دادگاه و یا مسابقه نیست
به نظر من هدف از گفتگو
محکوم کردن و یا پیروز شدن نیست
بلکه یاد دادن و یاد گرفتن
هر وقت بحث بر سر این موضوع بود که ریشه های دین گریزی چیست ،اونوقت میتونیم بیشتر بررسی کنیم
بحث سر چیز دیگری بود
و البته من خودم با نقد بر اینکه
چرا تو همچین پلتفرمی
این موضوعات مطرح شده وارد شدم
که دوستان محکوم کردند به سرکوب نظرات،در صورتی که نقدی بود که وارد بود،و الان نتیجش این شد
که هر کس اومد و از هر سمتی ،این بحث رو کشید و به بیراهه برد،شما هم یه دور دیگه هم وویس رو گوش کنید
هم همه کامنت ها رو
این پیام آخر رو به عنوان نتیجه گیری از این همه بحث اینجا قرار میدم ،و دیگه قصد ندارم ،که اینجا فعالیتی داشته باشم
نقد آقای کمالی برای فریب عوام و سوءاستفاده از عوام
برای به هدف رسوندن ،هدف های خودشون
نقد خوب و جالبی بود
و تنها راه اینه که عوام نباشیم تا فریب نخوریم
یعنی اگر اعتقادی داریم ،برای اعتقداتمون ،مطالعه کنیم و علت ها و فلسفه هاش رو بدونیم
و هر چیزی رو نپذیریم
و این تنها راهش آگاهیه
و برای آگاه شدن تحقیق کردن و تفکر کردن
و حرف آخر من این بود
که انقدر که هجمه و حمله های آنتی دین ،برای فریب مردم و بدبینی مردم ،زیاد هست
از اون طرف ،برای دینداری نیست
پس بیشتر حواسمونو جمع کنیم
از اون عوامی نباشیم که فریب ،چیزی رو بخوریم
و ما رو از ارزش ها دور کنند و بهمون یه لیبل مدرنیته بزنند.تمام تمام تمام
دوستان عزیز، لطفاً مشارکتها و بحثها را در راستای قوانین تالار انجام بدید.
قبل از فعالیت در تالار، لطفا قوانین زیر رو به دقت مطالعه کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم