در آخر سوالی که دهنمو درگیر کرده اینه که انگلیسی آمریکایی بهتره یا بریتانیایی؟
از لحاظ سختی یادگیری،کاربرد و زیبایی کدام لهجه اهمیت بسیاری داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
این تاپیک مربوط به فصل «بریتیش vs آمریکایی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی با کامبیز»، فصل «کامبیز یه سری چیز میز یاد میده»
وقت بخیر
قطعا بریتیش به خاطر اصالت بسیار بیشتر، لحن و بیان و آوای خاصتری داره که شاید سلیقهی عدهای نباشه اما بشدت زیبا و گوشنوازه
مخصوصا پادکستها و داستانهای گویای این زبان که اکثرا بیان سلیس و خیلی خوبی دارن
به قولی یه لهجهی سلطنتی مآب و شیک هست
و اما امریکن
قطعا کاربرد بیشتری داره چون از اونجایی که اغلب آدما از سختی و پیچ و تاب خوششون نمیاد، اکثر زبانآموزا در سراسر دنیا این لهجه رو انتخاب میکنن
اعتقاد دارن که امریکن امروزیتر و مدرنتر هست
و علاوه بر یسری معیارهای بخصوص مثل: مهاجرت، راحتتر بودن روند آموزش، فراگیرتر بودن استفاده از امریکن و… یادگیری تلفظش هم نسبت به بریتیش یه مقدار راحتتر هست
ولی گاهی هم شنیداریش بسی سختتر ( به خاطر تند صحبت کردن اکثر امریکن زبانها و مخفف کردنای فراوان که این نکته از فیلم، مستندها و اخبارشون هم مشخص هست)
با وجود یه همچین نکاتی شخصا با اینکه عاشق بریتیشام ولی امریکن رو به عنوان یادگیری اصلی انتخاب کردم چون کاربرد بیشتری برای مسیرم داره ولی درکنارش سعی میکنم به مرور بریتیش رو هم به کمک گوش دادن و خوندن کتابگویا یاد بگیرم
اگه مقصود اصلیتون کاربرد هست که جواب واضحه
ولی سلیقه و خوشآمد و زیبایی؟ پیشنهاد میکنم چندتا داستان و فیلم از هردو لهجهی امریکن و بریتیش انتخاب کنید و ببینید و بعد از درنظر گرفتن هدفتون از خوندن زبان، و همچنین علاقهی شخصیتون تصمیم بگیرید
و در آخر کارگاه تلفظ تیم رو برای آشنایی بیشتر با لهجهی بریتیش پیشنهاد میکنم
و همچنین مجموعهی داستانای خیلی ساده که کتابای جالبی با لهجهی بریتیش داره
موفق باشید
4 پسندیده
خیلی ممنون واقعا کمک بسیار بزرگی به من که درباره انتخاب لهجه مردد بودم کمک کرد.
سپاسگزارم
1 پسندیده