سلام من یک پارتنر زبان دارم و میخاهیم با هم مکالمه کنیم شما برای تاپیک های که میخاهیم مکالمه کنیم چه سایت هایی رو معرفی میکنید یا داخل همین اپلیکیشن چطور میتونیم تاپیک های مناسب پیدا کنم
سلام دوست عزیز
داخل لینک زیر میتونید درخواست بدید و پارتنر مناسبتون رو پیدا کنید.
و اینکه بهترین راه برای انتخاب تاپیک های مناسب برای مکالمه، انتخاب موضوعاتیه که به اونها علاقه دارید. این کار باعث می شه که انگیزه بیشتری برای صحبت کردن داشته باشید و از مکالمه لذت ببرید.
نکاتی برای انتخاب تاپیک های مناسب:
- سطح زبان خودتون رو در نظر بگیرید: تاپیک هایی رو انتخاب کنید که بتونید در مورد اونها به راحتی صحبت کنید.
- مخاطب خودتون رو در نظر بگیرید: تاپیکهایی رو انتخاب کنید که برای مخاطب شما هم جالب باشه.
- تنوع ایجاد کنید: سعی کنید در مورد موضوعات مختلف صحبت کنید تا مکالمات شما خسته کننده نشه.
در اینجا چند نمونه تاپیک مناسب برای مکالمه آورده شده:
- فیلم ها و سریال ها: می تونید در مورد فیلم ها و سریال های موردعلاقهتون صحبت کنید.
- موسیقی: می تونید در مورد خواننده ها و گروه های موسیقی موردعلاقهتون صحبت کنید.
- کتاب ها: می تونید در مورد کتاب های موردعلاقهتون صحبت کنید.
- سفر: می تونید در مورد سفرهای خود و یا مکان هایی که دوست دارید به اونها سفر کنید صحبت کنید.
- غذا: می تونید در مورد غذاهای موردعلاقهتون و یا فرهنگ غذایی کشورهای مختلف صحبت کنید.
- ورزش: می تونید در مورد ورزش های موردعلاقهتون و یا تیم های ورزشی موردعلاقهتون صحبت کنید.