انتخاب بهترین دوره آموزشی برای تقویت مهارت صحبت به زبان انگلیسی

سلام من سطحم b2 است ولی تازه شروع به اسپیکینگ کردم یه خورده تو شروع با زمان‌ها مشکل دارم یعنی باید فکر کنم و زمان‌ها را به کار ببرم قبلا یه خورده انگلیسی قدرت کار کردم ولی از سبکش که تکرار مکرراته خوشم نیومد ولی الان به فکرم افتاده یکی از دوره ها را برای استفاده طبیعی از زمان‌ها شروع کنم هر چند فیلم هم میبینم و باهاش تمرین می کنم انگلیسی قدرت چطوره چون قبلا از سبکش خوشم نیومد و لغات زیادی هم برای من نداره به نظرتون کدوم دوره را شروع کنم انگلیسی قدرت یا دوره دیگه یا با همون فیلم ادامه بدم؟

@sepide-str

سلام
انگلیسی قدرت که عالیه همه جوره صحبت کردن رو یاد میده.این دوره جوریه که موثر بودنش برای همه اثبات شده اما بهرحال اگه باهاش ارتباط نمیگیرید من پیشنهاد میکنم دوره داستان های واقعی رو امتحان کنید چون ازونجایی که میگید به دنبال یادگیری زمان ها هستید این دوره مو به مو زمان هارو بهتون آموزش میده و فک میکنم برای سطح شما خیلی مناسب باشه در کنارش هم میتونید از منابع فرعی مث فیلم و پادکست و داستان و…استفاده کنید.

یه چیز دیگم بهتون بگم اینکه ای کاش بیشتر روی انگلیسی قدرت فوکوس کنید چند درسش رو بگذرونید شاید باهاش مچ شدین آخه حیفه خودتون رو ازین دوره محروم کنید چون یکی از ارزشمند ترین دوره ها در زبانشناسه.اگه به هر دلیلی باهاش مچ نشدین داستان های واقعی رو بگذرونید اما بعد ها بازم بهش برگردید و قدرت رو هم بخونید.من سطح زبانم پایینه و هنوز به قدرت نمیخوره ولی با خوندن تجربه کاربران و بررسی که خودم ازین دوره کردم درآینده حتما میگذرونمش.

ممنون

سلام وقت بخیر

دوره های انگلیسی واقعی را یاد بگیر یا مگا داستان رو میتونید بجای قدرت انتخاب کنید ببینید با کدومش بهتر میتونید ارتباط بگیرید.

همین دوره های ای جی هوگ برای تقویت مکالمه و زمان های گرامری می‌تونه کمک بکنه.
برای هر درس یک هفته وقت بذارید مرور و تکرار داشته باشید به مرور زمان متوجه میشید که کم‌کم دارید پیشرفت می‌کنید. ساختارها و زمان های گرامری بهتر در ذهنتون نقش می‌بنده و نیازی به فکر کردن هم ندارید.

در کنارش میتونید یک الی دو منبع فرعی رو هم انتخاب کنید مثل فیلم، پادکست، کتاب داستان و…