کاربرد افعال to be و افعال کمکی do , does و did چیست؟

سلام ،
کاربرد افعال to be و افعال کمکی do , does و did چیست؟
چه زمانی باید توی جمله از افعال to be مثل was و… به علاوه ی یک فعل اصلی استفاده کرد؟
و کِی باید از فعل اصلی به علاوه ی do و does یا didاستفاده کرد؟

این تاپیک مربوط به درس «داستان کوتاه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایه‌ی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «مادرشوهر فضول»

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، سوال شما توضیحات زیادی رو دربرمیگیره ولی به طور خلاصه بخوام بگم شما باید کاربرد زمان‌های مختلف و همین طور حالت مجهولشون رو یاد بگیرید تا متوجه کاربرد افعال to be به صورت فعل اصلی و کمکی بشید.

افعال “to be” تو چند تا از زمان‌های زیر کاربرد داره:

گذشته‌ی ساده: از “was” برای فاعل‌های مفرد (I, he, she, it) و “were” برای فاعل‌های جمع (we, you, they) در زمان گذشته ساده استفاده می‌شه.
* مثال: I was happy. (من خوشحال بودم.)

حال استمراری: از “am” (برای I), “is” (برای he, she, it) و “are” (برای we, you, they) به همراه فعل حال “-ing” برای ساختن زمان حال استمراری استفاده می‌شه.
* مثال: I am walking to school. (من به مدرسه می‌روم.)
* مثال: She is cooking dinner. (او شام می‌پزد.)

گذشته استمراری: از “was” و “were” به همراه فعل حال “-ing” برای ساختن زمان گذشته استمراری استفاده می‌شه.
* مثال: I was watching TV when you called.
(من وقتی زنگ زدی تلویزیون تماشا می‌کردم.)

مثال: They were talking when the teacher entered the class.
(آنها وقتی معلم وارد کلاس شد صحبت می‌کردند.)

صورت مجهول: از “is” (حال), “was” (گذشته), “are” (حال جمع) و “were” (گذشته جمع) به همراه فعل اصلی در حالت سوم شخص مفرد یا جمع برای ساختن صورت مجهول استفاده می‌شود.
* مثال: The door was opened. (در باز شد.)
* مثال: The car is being repaired. (ماشین تعمیر می‌شود.)

• افعال ربطی: از “am”, “is”, “are”, “was” و “were” به عنوان افعال ربطی برای ربط دادن فاعل به یک اسم، صفت یا ضمایر دیگه استفاده می‌شه.
    * مثال: I am a teacher. (من معلم هستم.)
    * مثال: She is beautiful. (او زیبا است.)
    * مثال: They were friends. (آنها دوست بودند.)

استفاده از افعال کمکی “do, does, did”

• پرسش: از “do” و “does” برای پرسیدن سوالات در زمان حال ساده استفاده می‌شود.

• مثال: Do you like pizza? (پیتزا دوست داری؟)
    • مثال: Does she speak English? (او انگلیسی صحبت می‌کند؟)
  • منفی: از “do” و “does” به همراه “not” برای منفی کردن جملات در زمان حال ساده استفاده می‌شه.

• مثال: I do not like coffee. (من قهوه دوست ندارم.)
    • مثال: She does not go to school on Saturdays. (او شنبه‌ها به مدرسه نمی‌رود.)
  • تاکید: از “do” و “does” برای تاکید روی فعل اصلی تو جملات مثبت استفاده می‌شه. (پس هر جا دیدین افعال do , does , did قبل از فعل اصلی به کار رفتن یعنی برای تاکید روی معنی اون فعل به کار برده شدن، که معمولاً این تاکید رو تو ترجمه نمیشه آورد.)

• مثال: I do love cats! (من عاشق گربه‌ها هستم!)
    • مثال: She does know how to play the piano. (او واقعاً بلد است پیانو بزند.)
  • زمان گذشته: از “did” برای پرسش و منفی کردن جملات در زمان گذشته ساده استفاده می‌شi.

• مثال: Did you go to the park yesterday? (دیروز به پارک رفتی؟)
    • مثال: They did not finish their homework. (آنها تکلیفشان را تمام نکردند.)

نکات:

• فعل “to be” به تنهایی به عنوان فعل اصلی هم می‌تونه استفاده بشه. (مثال: I am. / He is happy.)
  • افعال کمکی “do” و “does” معنای مستقلی ندارن و فقط برای ساختار جمله و یا تاکید به کار می‌رن.

می‌تونید لینک زمان‌های مختلف و همین طور کاربرد افعال to be و do , does did رو تو لینک‌های زیر ببینید.

و یه نکته اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن داخل تالار سرچ کنید اگر جوابی پیدا نکردید بعد تاپیک بزنید.
نحوه‌ی ایجاد یه تاپیک مناسب تو لینک زیر توضیح داده شده.

ممنونم خیلی کامل بود:pray::heart: