انگلیسی قدرت ای جی یا برنامه وی آی پی ای جی

من سطحم آخرای b1 هست و الان بین دوتا دوره انگلیسی قدرت ای جی و برنامه وی آی پی ای جی موندم که کدوم رو ببینم؟ می دونم قدرت واسه b1 و وی آی پی واسهb2 هست ولی منم یه جورایی بین این دو سطحم.
سطح گرامرم خیلی بالاتر از سطح مکالمه ام هست، دایره لغاتم نسبتا خوبه ولی مکالمه معمولیه، الان درس یک انگلیسی قدرت رو دیدم ، کل درس یک تقریبا ۱۰ تا لغت جدید واسم داشت، درس اصلی واسم جذاب بود چون سریع هم حرف می زد ولی مینی استوری بسیار خسته کننده بود واسم چون من گرامرم قویه،باتوجه به اینکه باید واسه هردذس هم حداقل یک هفته وقت گذاشت، البته میگن به مرور درسها سخت‌تر می شه، الان به نظرتون چیکار کنم با کدوم دوره پیش برم؟ از دوره وی آی پی چیزی ندیدم

در ضمن از دوره مگا داستانها و داستانهای واقعی خوشم نیومد اصلا، دوره های ای جی رو دوست دارم

سلام وقت بخیر

انگلیسی قدرت و انگلیسی وی آی پی شما یک درس از این دو تا دوره رو مطالعه کنید ببینید کدوم از این دوره‌ها شما رو به چالش می‌کشونه و یه کوچولو هم شما را اذیت بکنه. اون دوره مناسب شماست. و دوره‌ای که صرفاً هیچ چالشی نداره و براتون آسونه نمی‌تونه انتخاب خوبی باشه.
پس دوره دوره‌ای که حدود ۸۰ درصد را متوجه میشید رو انتخاب کنید و اگر حدود مثلاً بالای ۹۰ درصد رو بلدید اون دوره مناسب نیست.

پس دوره وی‌آی‌پی را به نظر من انتخاب کنید به خاطر اینکه شما سطحتون از انگلیسی قدرت بالاتره.
و بله برای هر درس با همه آیتم‌هایی که در داخل درس‌ها وجود داره تا یک هفته زمان می‌ذارید تمرین می‌کنید تکرار می‌کنید تا به متن درس‌ها مسلط و عمیق یاد بگیرید.

و یه پیشنهاد دیگه هم دارم اینه که پادکست در کنار این دوره می‌تونید گوش بدید و دانش زبانی خودتون رو افزایش بدید.
و یا حتی فیلم و سریال می‌تونید ببینید و یا کتاب‌های داستان، کتاب‌های مربوط به توسعه فردی و هر موضوعی که مورد علاقه شما باشه می‌تونه انتخاب خوبی باشه.

ممنونم ازتون:heart_eyes:
بله انیمیشن هم زیاد می بینم
وی آی پی رو حتما می بینم ولی به نظرتون قدرت کم کم سخت‌تر نمی سه که واسم چالشی تر بشه؟

یا به نظرتون این اشتباهه که فقط درسنامه اصلی قدرت رو روزی یکبار گوش بدم و‌ همزمان وی آی پی رو هم پیش ببرم؟

همین الان درس یک وی آی پی بخش درسنامه اصلی رو دیدم حدود ۴۰ لغت جدید داشت واسم ، درسنامه اصلی درس یک قدرت ۱۸ لغت جدید داشت تایم هردو حدود 20 دقیقه بود،چیکار کنم به نظرتون؟ :smiling_face_with_tear:
خود اپ زده ۹۰ درصد از درس اصلی وی آی پی رو می دونم و ۹۴ درصد از درس اصلی قدرت
همینطور اینکه من سطح لغتم نسبتا خوبه اما چون این لغات فعال نیست نمی تونم توی مکالمه ازش استفاده کنم و از طرفی وقت زیاد گذاشتن روی دروس قدرت واسم حوصله سربره
کمک
سوال

در واقع الان چیزی که به ذهن خودم رسیده اینه که از قدرت فقط درسنامه اصلی رو گوش بدم و هر بخش ۴ یا ۵ بار گوش بدم بعد برم درس بعد، یعنی حدود یک ماه و نیم واسه سی درسش وقت بزارم چون اونقدری واسم سخت نیست، و بعدش برم سراغ وی آی پی، این کار درستیه به نظرتون ؟

دوست خوبم انگلیسی قدرت رو انتخاب کنید و چون از سطح آسون به سخت تر می‌ره
اما وی ای پی اینطور نیست
انگلیسی قدرت رو طبق گفته‌های ای جی هوگ پیش برید همه ایتم های درس رو گوش بدید و تمرین کنید.

این روش پیشنهاد نمیشه که همزمان دو تا منبع اصلی رو با هم پیش ببرید.
در کنار انگلیسی قدرت منابع فرعی رو انتخاب کنید مثل پادکست و یا کتاب رمان و…

جواب اینم دادم قدرت سطحش سخت تر میشه این دوره رو انتخاب کنید.

برای اینکه لغات فعال بشه باید در اسپیکینگ و رایتینگ ازش استفاده کنید تا فعال بمونه و هر چقدر بیشتر تمرین کنید و مرور کنید عمیق تر انگلیسی رو یاد میگیرید.
انگلیسی قدرت حوصله بر نیست با طبق تکنیکی که گفته شده انجام بدید مثل جمله به جمله پاز کردن و تکرار کردن و بعد پلی زدن فایل و گوش دادن.
طبق تکنیک ها انجامش بدید به نتیجه ای که میخواین میرسین. و لغات راحت تر در ذهن شما موندگار میمونه و فراموش نمیشه.