سلام
کاربرد افعال will و to be در زمانهای مختلف چیست؟
در تمام 12 زمان انگلیسی از افعال کمکی استفاده میشه و این افعال به سه دسته tobe _towill_todo تقسیم بندی میشه!!؟؟؟
و از افعال tobe (am, is, are, were)
در سوالی، منفی و حالت مثبت در جملات حین صحبت کردن روزه مره و حقیقی و در حال تکلم و… استفاده میشه…؟! ؟! ؟
اگر میشه لطفا جوابش رو بهم بگید و نکته ای هم اگه داره خوشحال میشم بهم توصیه کنید
این تاپیک مربوط به درس «درس اصلی - مقدمه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی قدرت» ، بخش «مقدمه ای بر دورهی انگلیسی قدرت»
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، لطفاً قبل از تاپیک زدن داخل تالار سرچ کنید اگر جوابی پیدا نکردید بعد تاپیک بزنید .
کلمهی will فعل کمکی ای هستش که برای زمان آینده استفاده میشه.
فعل to be تو تمام زمانها به اشکال مختلف کاربرد داره.
در مورد فعل کمکی will و افعال to be و کاربردشون کامل داخل تالار توضیح داده شده، که لینکهاش رو براتون میگذارم.
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، سوال شما توضیحات زیادی رو دربرمیگیره ولی به طور خلاصه بخوام بگم شما باید کاربرد زمانهای مختلف و همین طور حالت مجهولشون رو یاد بگیرید تا متوجه کاربرد افعال to be به صورت فعل اصلی و کمکی بشید.
افعال “to be” تو چند تا از زمانهای زیر کاربرد داره:
گذشتهی ساده: از “was” برای فاعلهای مفرد (I, he, she, it) و “were” برای فاعلهای جمع (we, you, they) در زمان گذشته ساده استفاده میشه.
* مثال: I was happy. (من خوشحال بودم.)
حال استمراری: از “am” (برای I), “is” (برای h…
سلام دوست عزیز
فعل “to be” یکی از افعال اصلی زبان انگلیسی است که برای بیان هویت، حالت و وضعیت استفاده میشود. این فعل در پنج شکل مختلف ظاهر میشود:
am (اول شخص مفرد، حال ساده)
is (دوم و سوم شخص مفرد، حال ساده)
are (اول و دوم و سوم شخص جمع، حال ساده)
was (اول و دوم و سوم شخص مفرد، گذشته ساده)
were (اول و دوم و سوم شخص جمع، گذشته ساده)
فعل “been” شکل گذشته کامل فعل “to be” است. این فعل برای بیان کاری که در گذشته اتفاق افتاده است و تأثیری بر حال دارد، استفاده میشود. فعل “been” در سه شکل مختلف …
سلام دوست عزیز
بله علت استفاده از will برای درخواست در زمان آینده است. منظورش اینه آیا تو زمان آینده میخوای با من بیای بیرون.
از could و would هم برای بیان درخواست مودبانه استفاده میشه ولی میتونه اون درخواست درمورد زمان حال باشه.
لینکهای زیر میتونه براتون مفید باشه.
همین طور لینک یادگیری زمانهای مختلف رو براتون قرار میدم.
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، برای این کار بهتره اول کاربرد زمانهای مختلف رو یاد بگیرید و سعی کنید داخل مکالمات روزمره ازش استفاده کنید یا تمرین کنید.
داخل لینکهای زیر میتونید اطلاعات بیشتری دربارهی زمانهای مختلف به دست بیارید.
و اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن لینک زیر رو مطالعه کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…