سلام من گرامرم ضعیفه چه روشی برای یا کتابی سراغ دارید؟ و اینکه انگلیسی را میفهمم اما نمیتونم جملات را بیان کنم مشکل چیه؟ جمله بندی برایم سخته
این تاپیک مربوط به درس «وقت حمامکردن است» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان» ، فصل «زندگی روزمره»
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، برای تقویت گرامر انگلیسی میتونید از منابعی که داخل تالار هستش و یا منابع دیگه استفاده کنید. وارد اپ که بشید از قسمت کاوش میتونید به قسمت گرامر برید و از اونجا با توجه به سطحتون گرامر رو مطالعه کنید.
و اینکه به شخصه کتاب “English Grammar in Use” رو بهتون پیشنهاد میکنم، چون با زبونی ساده به توضیح گرامر پرداخته.
در ادامه لینکی هم براتون میگذارم که با اونها میتونید زمانهای مختلف انگلیسی رو یاد بگیرید.
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، برای این کار بهتره اول کاربرد زمانهای مختلف رو یاد بگیرید و سعی کنید داخل مکالمات روزمره ازش استفاده کنید یا تمرین کنید.
داخل لینکهای زیر میتونید اطلاعات بیشتری دربارهی زمانهای مختلف به دست بیارید.
و یه نکته اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن لینک زیر رو مطالعه کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…