تافل با دوره های ای جی هوگ

سلام دوستان عزیزم

اینجا کسی هست با خوندن دوره های ای جی تافل ۱۰۰ به بالا گرفته باشه؟

سلام دوست خوبم

مجموعه ای جی هوگ، با تمرکز بر تقویت مهارت‌های شنیداری، مکالمه، درک مطلب و افزایش دایره واژگان، مسیر رسیدن شما به نمره مدنظرتون در تافل رو هموار می‌کنه.

علاوه بر این، منابع غنی رایتینگ موجود در اپ، بهتون کمک میکنه تا در این بخش هم پیشرفت کنید.

اما این تمام ماجرا نیست! برای تکمیل این برنامه‌ی جامع، باید در کنار دوره‌های ای جی هوگ، از منابع معتبر تافل مثل TPO هم استفاده کرده و به طور مستمر تمرین کنید.

قبلاً همکاران مجموعه، آزمون تافل بالای ۱۰۰ رو گرفته بودن که لینکش براتون در ادامه میذارم.

و همچنین پیشنهاد میکنم این سایت ها رو برای تافل مطالعه کنید:

ممنون سپیده عزیزم

راستش خیلی سر در گمم

دیروز با یک معلم زبان که فقط تافل کار میکرد صحبت کردم نظرش این بود که بدون کلاس خیلی سخته و تشریف بیارید کلاس

من سطحم a2 هست فکر میکنم و میخوام برنامه ریزی کنم که سال دیگه بتونم از پس این ازمون بر بیام

ولی میخوام برم سراغ منابعی که بیشترین بازدهی رو داشته باشه
من فکر میکنم از دوره های ای جی دوره قدرت مناسب من باشه
بنظرتون این دوره رو شروع کنم و در کنارش ممکنه بفرمایید کدوم کتاب یا دوره دیگه باید خونده بشه؟

من برنامه م قبل از نصب زبان شناس این بود که این کتاب ها رو تموم کنم
Tactics for listening
Grammar in use
Oxford wpordskill

ولی معلم زبانی که باهاشون صحبت کردم گفتند این منابع به درد تافل نمیخورن و الان نمیدونم بزارمشون کنار یا نه
ممنون میشم اگه توی تعیین مسیر راه و برنامم بهم کمک کنید:pray:t2::heart:

بله این منابع کافی نیست چون برای سطوح عمومی هستش باید اول سطح خودتون رو با همین منابع ارتقا بدید بعدش سراغ منابع تافل برید.

دوره قدرت براتون سنگینه بجاش انگلیسی تلاش و یا داستان های واقعی رو انتخاب کنید.

بنظرم اگر بدون استاد، نمی‌تونید تمرین کنید، نمی‌تونید خروجی مثل مکالمه و نوشتن تمرین کنید و یا حتی اهل خودخوان نیستید، میتونید مربی استخدام کنید و با ایشون پیش برید و در کنارش از منابع گسترده زبانشناس برای تقویت لیسنینگ و درک مطلب استفاده کنید.

آزمون تافل مهمه تره باید خیلی جدی تصمیم بگیرید.
من اگر بودم یه دوست با هدف آزمون تافل پیدا میکردم و باهاش تمرین می‌کردم و گزارش ها رو شیر میکردیم. هر روز فارسی صحبت کردن رو ممنوع میکردم و فقط انگلیسی.
منابع زیادی در دسترس هست مهم پشتکار و اراده ست که باید داشته باشید.

لینک انتخاب منابع تافل و همچنین راهنمای تافل رو هم بالاتر ارسال کردم توضیحات کامل گفته شده.