البته احتمالا این عدد به واقعیت نزدیک نباشه چون بیشتر به درسها گوش دادن
بنابراین نتیجه میگیریم نرم افزار زبانشناس تاثیر خوبی روی ریدینگ و لیسنینگ (درک مطلب) داشته. همچنین برای مکالمه هم متوسط عمل شده. اما برای رایتینگ تا حدی مناسب نبوده. که این نشون میده بایستی دوره های رایتینگ هم به نرم افزار اضافه کنیم.
به به عجب تاپیکی
ایشالاه موفق باشن.
راستش من با اینکه به این مدرک نیاز دارم ولی فعلا اصلا دنبالش نرفتم
ولی برام جذاب بود که تقریبا با 80 روز این عملکرد رو داشتن.
نمره عالی واسه تافل چنده ؟
شدیدا توصیه میشه
من یکی به شخصه تلفظ خیلی کلماتو بلدم ولی اگه بخام بنویسم تقریبا تو افق محو میشم
بله دلیلش هم ۲ تا چیز بود. ۱- حداقل ۷ روز طول میکشه یه بخش AJ رو گوش بدی و این معنیش این میشه که حداکثر ۲۰ تا کلمه در هفته که خیلی رشد کمیه ۲- حدود ۳ هفته آخر که Goosebumps رو شروع کردم هیچ لغتی رو دست نزدم چون میخواستم استراتژی شخصیم رو برای خوندنش توسعه بدم
البته یه برنامه هم برای این دارم که تخمین بهتری بتونیم بزنیم البته محرمانه است
تبریک اقای @golmirzaei انشاءالله ک به درجات بالاتر برسین
واقعا خیلی بی نظییییره با ۸۰ رو مطالعه این حجم از نمرات واقعا عالی بودین ما به شما افتخار میکنیم @ehsan957
همونجور ک نسیم جان فرموندن @a.bayani بعضیا قول شام دادن در رفتن ولی شما بمونین پای حرفتون کادو گل پسرتونم به روی چشم
نمیدونم بقیه چطوریاند ولی من به شخصه وقتی یه کار رو انجام میدم به مرور یه چیزهایی به نظرم میرسه برای بهبود اون کار. مثلا همین مطالعه توی زبانشناس، یکی از ایدههایی که الان تو برنامه هست نشون دادن لغات لایتنر آماده مطالعه توی درس هست که به ذهنم رسید. و اون چیزی که گفتم در مورد نحوه خوندنم بود. مثلا AJ میگه از دیکشنری برای مطالعه داستانها استفاده نکنید (برداشت من این بود) ولی خوب بعد از اینکه شروع کردم به خوندم دیدم نمیشه . برای همین گفتم حالا خوندن رو ادامه بدم ببینم چی میشه. اگه تکرار لغات زیاد باشه به مرور میره تو ذهن آدم و شاید اصلا نیاز به استفاده از لایتنر هم نباشه ولی اگه لغات تکرار نشن باید از لایتنر استفاده کنم و همچنین درسها رو تو دفعات بیشتری گوش بدم.
بسیار خوب.
انشالله همواره موفق باشید.
منم تشویق شدم برم ازمون بدم.
جدا یعنی به جز زبانشناس و ازمون های opt چیز دیگه ای کار نکردین؟
پس احتمالا از قبل خیلی قوی بودین.