بالخره بعد از دوتا زنجیره ی ۱۰۰ و خورده ای روزه ی ناقص، اینبار ۳۶۵ روز شده که non-stop دارم انگلیسی میخونم. نه فقط با زبانشناس بلکه هر روز تقریبا درگیر محتوای انگلیسی هستم. از ویدیو های یوتیوب بگیر تا صفحات ویکی پدیا انگلیسی و… . از اشتباهات خودم هم بخوام بگم در طول این مدت، شل گرفتن اسپیکینگ بود که باعث شده دانش صحبت کردنم در حد B1/B2 بمونه در حالی که دانش درک متن و واژگانم الان نزدیک C1 شده. هر چند الان که متوجه شدم مشکل از کجا بوده، دارم سعی میکنم هر روز بیشتر حرف بزنم. کنکور زبان انگلیسی هم دادم و تونستم به درصد 82 برسم
راجب زبانشناس هم بگم که یجورایی ابزار اصلی من بوده در این سال ها؛ مخصوصا لایتنرش. چرا که کلی کلمه از خارج از اپ واردش کردم. پیشنهادی هم که به همه میدم راجب مطالعه زبان (هر زبانی) اینه که سعی نکنید زبانی که دارید یاد میگیرید رو با دانش زبانی قبلیتون (مثلا کسی که انگلیسی بلده و میخواد آلمانی یاد بگیره) قاطی کنید. اون دو زبان حتی اگه شباهت های زیادی داشته باشن، همچنان متفاوت هستن. پس با این چیز ها جلوش مقاومت نکنید و با قوانین همون زبان پیش برید نه زبان دیگه ای. این مشکلیه که خودم با زبان آلمانی وقتی دارم میخونمش دارم (هی سعی میکنم با منطق انگلیسی پیش ببرمش). خلاصه از مسیر لذت ببرید و ارزوی موفقیت برای شما و زنجیره ی ۱۰۰۰ روزه برای شما و خودم
ممنون که مطالعه کردید.
سلام…
ایولا قشنگ ترکوندیا
ایشالا ۱۰۰۰ تایی شدنت
سلام و ممنون از شما دوست من.
همچنین ارزوی زنجیره ی ۱۰۰۰ روزه برای شما دارم (البته اگه همین الانش بهش نرسیده باشید)
لطف داری
نه بابا، واسه منم هی وسطش قطع میشد
خیلی خوب پیش رفتی
فقط یه سوال داشتم از حضورتون
منم الان حدودا رسیدم آخر هاش
دارم متن های سخت رو میخونم بلکه کلمه آبی پیدا کنم
فقط مشکل اینجاست که دیگه مثل قبل انگیزه ندارم چون این جغده دیگه عدد هاش پر نمیشه…
یه جورایی بهش عادت کرده بودم
نمیدونم الان چی رو منبع انگیزه بزارم؟!؟
خوشحال میشم تجربتون رو بشنوم
البته خودم اینطوری امید میدم که تا جایی پیش برم که دیگه کلمه آبی نبینم…
خواهش میکنم.
بسیار عالیه که به بالاترین حد رسیدین و متاسفانه من هنوز به سطح اخر نرسیدم پس نمیتونم درک کنم اونجا حس و حالش چجوریه
ولی خب قطعا شما که تا اونجاش رفتید دیگه باید native-like باشید دیگه. شما باید برید تو عمق زبان و بشکافید متون سنگین ادبی رو چون دیگه کلمات عادی رو بلدید.
بله، ممنون از پاسخگوئیه شما
موفق باشید
اولا که تبریک و دمت گرم
و اینکه میدونم چی میگی ولی برای من که یادگرفتن آلمانی رو با دولینگو شروع کردم دقیقا شباهت زبانی انگلیسی و آلمانی و cognate های فراوونشون بعنوان زبان های ژرمن غربی خیلی بهم انگیزه داد و منو مجذوب کرد که ادامه بدم
در کل دنیای زبانشناسی خیلی شیرینه
ممنون و بله حق با شماست دوست من
من تازه اپلیکیشن زبانشناس رو پیدا کردم و دیدن این پست شما باعث دلگرمی و انگیزه بود
برای منی که شروع راه هستم پیشنهادتون کدوم دوره ها از زبانشناس هست ؟ من با متدی که جناب کامبیز گفتن با انگلیسی روان از سری دوره های انگلیسی بدون تلاش شروع کردم
سلام
حیفه بنظرم
این جغده رو بیخیال شید.
متنهای مختلف بخونین میبینید که چقدر هنوز کار دارید تا رسیدن به سطح مطلوب
متنهایی که کلمات متوسطی دارن اما چیزی که سختشون میکنه اینه که تو معانی سوم به بعدشون استفاده شدن
درود بر شما
بله کاملا درست میفرمائید.
در مورد جغد دارم بهش عادت میکنم، دیگه ارزشی نداره.
این نکته ای که فرمودید کاملا ظریف و بجاست.
بله در دنیای زبان هنوزم مورد های بسیاری برای آموختن وجود داره…
همچنین دارم روی تلفظ هم کار میکنم چون بسیار مهمه.
در پایان بسیاااااار ممنونم از توجه شما و راهنمائیه دوستانه ای که داشتید.
در پناه حق، سربلند و پیروز باشید.
سلام، راستش من اطلاعی راجب اون متد ها ندارم ولی میتونم بگم یکی از بهترین روش های یادگیری یک زبان جدید گوش کردن مکرر به محتوای اون زبان هستش. شما میتونید یک دوره مناسب سطح خودتون رو انتخاب کنید و برای مدت زیادی اونو گوش بدید. با گوش دادن و خوندن مکرر یک متن و صوت اون، شما میتونید به ساختار گرامری اون زبان عادت کنید و با تلفظ ها و کلمات ساده ش آشنا بشید. بعد از مدتی خودتون میتونید اون کلمه هارو به کار ببرید. فقط نیاز به تمرین و تکرار زیاد داره. هیچ عجله ای نباید بکنید.
آقا دمتون گرم
خیلی عالی
من که بیشترین زنجیرم ۸ روزه
راز موفقیتتون چیه؟؟
سلام، هیچی والا هر روز انجامش بدین دیگه
حتی اگه شده ۱۵ دیقه
واقعا شما فوق العاده هستین ای کاش منم بتونم مثل شما باشم
Congrats
شما لطف دارین. همونطور که گفتم چیز عجیبی نیست فقط باید یه عادت کوچیک ایجاد کنید و وقتی تونستین اون عادت کوچیک رو انجام بدین، به مرور اون عادت کوچیک رو بزرگ و بزرگتر کنید تا بعد یه مدت هر روز چند ساعت زبان بخونید.
Thanks buddy