افعال رایج برای سوار شدن به وسایل نقلیه چیست؟

برای سوار شدن یا گرفتن وسایل نقلیه از چه فعل هایی استفاده میشه و تفاوتشون چیه؟

آیا از افعال
Take
Catch
Get
استفاده می‌شه؟ و آیا فرقی میکنه برای هر وسیله نقلیه چه فعلی بکار ببریم؟ و تفاوت معنایی هر کدوم از این فعل ها برای این کاربرد چیه؟

این تاپیک مربوط به «بخش سوم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «تاکتیک هایی برای شنیدن»، «تاکتیک های پایه برای شنیدن»، فصل «درس چهارم»

سلام دوست عزیز
بله، از افعال take, catch و get برای بیان عمل سوار شدن یا گرفتن وسایل نقلیه استفاده می‌شه. اما هر کدوم از این افعال تو موقعیت‌ها و برای وسایل نقلیه خاصی مناسب‌تر هستن و تفاوت‌های ظریفی دارن.

• فعل Take:

• معمولاً برای سوار شدن به وسایل نقلیه شخصی مثل ماشین، تاکسی و موتورسیکلت استفاده می‌شه.
    • همچنین برای سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس، قطار و هواپیما هم می‌شه ازش استفاده کرد، اما تو این موارد، “get on” رایج‌تره.
    • مثال: I’ll take the bus to work.
      (من با اتوبوس به سر کار می‌روم.)
  • فعل Catch:

• بیشتر برای سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس، قطار و هواپیما استفاده می‌شه.
    • وقتی که وسیله نقلیه در حال حرکته و شما باید اون رو تعقیب کنید و سوار بشید، از “catch” استفاده می‌شه.
    • مثال: I’m going to catch the next train.
      (من می‌خواهم قطار بعدی را بگیرم.)
  • فعل Get:

• این فعل خیلی انعطاف‌پذیره و می‌شه ازش برای سوار شدن به انواع وسایل نقلیه استفاده کرد.
    • معمولاً با حروف اضافه “on” (برای وسایل نقلیه بزرگ) یا “in” (برای وسایل نقلیه کوچک) استفاده می‌شه.
    • مثال:
      • I’ll get on the bus. (من سوار اتوبوس می‌شوم.)
      • I’ll get in the car. (من سوار ماشین می‌شوم.)

و اینکه برای سوار شدن به دوچرخه، معمولاً از “ride” استفاده می‌شه.

و نکته‌ی دیگه اینکه از فعل get on برای سوار شدن به وسایل نقلیه‌ای که روی اون‌ها قرار می‌گیرین مثل دوچرخه و موتور، استفاده می‌کنین.
ولی get in برای وسایل نقلیه‌ای که باید وارد اون‌ها شد و همین طور وسایل نقلیه‌ی کوچیکتر مثل ماشین یا ون استفاده می‌شه.

لینک های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده

بسیار سپاسگزارم:pray:t2::heart:

1 پسندیده